Rusların Tüyler Ürperten Bebek Çiftliği İslamiyetin Olmadığı Yerde Rezillik Kol Gezer

Daily Mail gazetesinin haberine göre bebek siparişi alındığında anne adayı özellikle güzel kızlar arasından seçiliyor. Bu kız mafya üyelerinden biriyle beraber oluyor. Hamileliği boyunca titizlikle bakılan kız fabrikanın özel olarak kiraladığı bir evde doğum yapıyor. Doktorların olası sorularına karşı önlem alan fabrika patronları bebeğin doğumunu gerçekleştirmek için özel olarak para ödeyerek ebeler tutuyor.

Mavi gözlü bebeklerin revaçta olduğunu savunan gazete ‘anlatılanlar Hitler Almanyasını anımsatabilir, ama bu bugünün sanayi dallarından biri haline geldi” diye yazdı.

Çocuğu olmayan İngiliz ve diğer batılı kadınların, bu ‘’sanayi dalının” en iyi müşterileri olduğunu öne süren Mail, ABD’den de alıcıları olan bu ”çiftliklerin” büyük paralar kazandırdığını savundu.

Atina’da bu tür işletmelerin her geçen gün arttığını, kadınlarınsa daha ziyade Bulgar ve Romen çingenelerinden seçildiğini iddia eden Mail, şunları yazdı:

”Romanya ve Bulgaristan’ın gelecek ay AB’ye üye olmaları ve bu ülkelerin vatandaşlarına kapıların açılmasından sonra, bu tür bebek çiftliklerinin İngiltere’de de kurulması ihtimali var.”

Yorum bırakın

Henüz yorum yapılmamış.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Yorum bırakın