SEDAT PEKER’ den Mektup Var

1222643422892

Sayın Sedat PEKER’in ÖZTÜRKLER aracılığı ile yollamış olduğu son mektubu
Mensubu olmaktan her daim onur duyduğum saygı değer ÖZTÜRKLER Ailesi, uzunca bir aradan sonra bayram kutlaması amacı ile de olsa muhabbetinize ortak olmaktan büyük bir keyif duyduğumu bilmenizi istiyorum.SEDAT PEKER

Çok kıymetli arkadaşlarımızdan, dostlarımızdan nerdeyse sitem boyutuna varan sayısız mektup aldım. Hepsindeki ortak tema, genelde şu idi; ‘’Tamam hepimizin yazdığı mektuplara birer birer cevap yazamıyorsunuz ancak internet sitesine yazdığınız ve bizlerinde hem keyifle okuyup hemde sağlığınızdan haberler aldığımız mektuplarınızdan niye vazgeçtiniz’’ diyorlardı.

Birde işin aksisi olacak ya, mektup yazmadığım günden buyana da ortalık devamlı karışık, devamlı bir hareket var piyasada. Bizimde şansımıza ama kıyısından ama köşesinden ya da tam göbeğinden bu hareketliliğin hemem hemen hepsinin içinde yer alıyorduk (İSMEN)

Tabi durum böyle olunca, sizde haklı olarak önce mektup yazmamı rica ettiniz. Sonra gönül koyar gibi oldunuz. En sonunda da sitem ettiniz. Tabi ki bende zeki ve akıllı bir insan olarak ‘’Kardeşim Sedat, sitemden sonra başına ne geleceği hiç belli olmaz, onun için acilen bir mektup yaz arkadaşlarının, kardeşlerinin, dostlarının, düşmanlarının senin ile ilgili yaptıkları muhabbete ortak ol’’ dedim.

Bu mektubu geç yazmamın sebebi uzunca bir süredir iç eleştirimi yapabilmek için içime kapanmış olmamdı. Duygu dünyamda uzun seyahatlerde bulundum. Acaba nerelerde doğru,nerelerde yanlış yaptım? Diye bunca zaman tüm enerjimi öz eleştirime harcadım.

Bu yaşamış olduğum uzun süreli özeleştiriyi ilk kez 18, daha sonrakini ise 27 yaşlarındayken yaşamıştım. En yorucu ve zor olanı ise, 37 yaşında iken yaşamış olduğum bu süreçteki öz eleştirimdi.

Gerçi bu dönemi kendi iç dünyamda yaşarken sizin tarafınızdan sitem görmeyi belki hak ettim. Ancak internet sitesine devamlı surette sağlıklı ve iyi olduğumu gösteren resimlerimi yollamamı da sizin tarafınızdan hafifletici sebep olarak görülmesi gerektiğine inanıyorum.

Almış olduğum cezaya Yargıtay’ın kısmen onama, kısmen bozma vermesi bütün herkesin aklında çeşitli soru işaretleri oluşturdu. Bunun haricinde ortaya çıkan Ergenekon konusuna önce ifadeye çağrılmam sonra tutuksuz sanık olarak yargılanacak olsam da bu davaya sanık olarak dahil edilmem ve bunun gibi bir çok konuda ismim geçti ki, hiç birine doğru düzgün cevap veremedim. İlk satırlarımda da söylediğim gibi çok ciddi bir şekilde öz eleştirimi (tüm geçmişimi) yapmaktaydım.

Ancak en son yoldan çıktığım an yani öz eleştirimi tamamlamadan olaya dahil olayım, bende bir şeyler söyleyeyim dediğim an ise Sayın Uğur Dündar’ın Arena programında Adil Serdar Saçan’da var iken şahsımla alakalı konuşulanlardı.

Ancak tabi şu an o şahıs (Adil Serdar Saçan) ile alakalı bir şey söylemem mümkün değil.

Çünkü Emniyete düşmüş durumda, yani güçsüz ve aciz. Kendisi oradan çıktığında veya ceza evine girdiğinde o adamla ilgili illaki anlatacaklarım var. İnsanların yarısına göre bu kişi ben ve benim adamlarım diye nitelendirilen insanlarla çıkar ilişkiler içinde; kimilerine göre de benimle cansiperane uğraşmış çok önemli bir devlet adamı.

Biraz öncede dediğim gibi Emniyette olduğu için hakkında bir şeyler söylemem yakışmaz. Ancak tahliye olursa da (benim için çok daha iyi, daha rahat konuşurum) ceza evinde olursa da bu şahsı birde ben anlatmak isterim.

Zannederim ki dostlarımda, düşmanlarımda bu tip konularda adil bir şekilde konuşacağımı bilirler. Zaten okuduğunuz zaman sizlerde karar verirsiniz.

Şu an mesela bazı sesler duyuyorum, diyorlar ki ‘’o sana ve dostlarına bunca haksızlıklar yaptı, sen emniyette iken basına olur olmaz şeyler yazdırdı. Sen neden şimdi söylemiyorsun? O buna layık değil ki’’ diyorsunuz.

Benim buna söyleyeceğim tek şey, insanların birbirinden farklı farklı olduğudur. Herkes kendisine yakıştığı gibi yaşar ve yakıştığı gibi ölür. Ancak bu insanı benden dinlemek inanın çok keyifli ve çok ama çok zevkli olacaktır.

Büyük önderin vefatından sonra Başbakan İsmet İnönü ve İstanbul Valisi, Neyzen Babaya çok eziyet ediyorlar. (Neyzen Tevfik)

Ancak Neyzen Baba altta kalır mı, her yapılan zulme şık bir hicivle cevap veriyor. Tabi ki bu hicivlerin sonunda Valinin yada Başbakanın emri ile Neyzen Babayı tımarhaneye atıyorlar. Zaten ömrünün çoğu tımarhanelerde, mahpushanelerde ya da varoş yerlerde geçmiş bir büyümüz.

Çok partili sisteme geçildiği ilk seçimde demokrat parti CHP’yi ezici bir çoğunlukla yeniyor. Daha sonraları sağlık bakanlığı da yapacak olan yeni seçilmiş demokrat bir millet vekili Neyzen Babayı görünce ‘’Neyzen, Neyzen’’ diyor ‘’ artık seçimi kaybettiler, yazacağın hicivlerle sen bunların canına ot tıkarsın’’ diyor.

Neyzen Babanın cevabı size biraz önce anlatmak istediğim şey oluyor. ‘’Vekil, vekil kendine gel’’ diyor. ‘’ Sen duydun mu ki hiç Neyzen’in düşenlerle işi olsun. Bundan sonra öyle davranmaya devam edersen hicivlerimin hedefi sen olursun’’ diyor.

Keşke buradan tahliye olsa yine keşke yeni bir oluşum kurularak AKP’yi seçimde yenerek iktidardan indirse, bu Adil Serdar Saçan’ı da alıp Emniyet Müdürü yapsalar. İşte ben o zaman onun hakkında söylemem gerekli olan şeyleri söyleyebilirim. Şimdi bile yani serbest bırakılsa da, ceza evine gelmiş olsa da düşmüş durumda olduğundan hakkında söyleyebileceklerim (yaşanmış) olanlar argo tabirle devede kulak kalacaktır!…

Yapmış olduğum öz eleştirimde almış olduğum bazı kararlarımı sizlerle paylaşacağım diğer mektubumda keyifli vakitler geçireceğimize inanıyorum.

Bu mektubumun amacı sadece Mübarek Ramazan Bayramınız kutlamaktı. Sizin ve tüm sevdiklerinizin Mübarek Ramazan Bayramını kutluyor ve sizleri Yüce Yaratıcıya emanet ediyorum.

‘’ BİR UMUTTUR YAŞAMAK ‘’

272 Yorum

  1. YUCE ALLAH C.C A EMANET OL REİS BİRGÜN İNŞAALLAH HEDEFLEDİĞİMİZ TURAN ÜLKÜSÜNE EL ELE GÖNÜL GÖNÜLE YOL ALACAĞIZ YUCE ALLAH A EMANET OL SELAM,DUA VE SEVGİ İLE ! KARDEŞİN :Mehmet

  2. abiii yazdıgın ellere kurban olalımm… Agzından bal damlıorr. bıde beraat etsende basımızda bulunsan, TÜRK erkegının senın gıbı abılere ıhtıyacı warrrrr. erzurumlu MURAT

  3. merhaba gerçekten mukemelsınz her yonunuzle hayatakı tek ısteğim sızı bırkere olsun yakından gormek sızı çook sevıyorum 🙂

  4. s.a ülküdaşlar sedat reis senn sonuna kadar ardındayız ve senn izindeyiz ne olur reis beni yanına allll

  5. slm reisim senin adını ilk duyduğumda seni hep görmek istemiştim çünkü sen benim reisim ve abimsin allah yar ve yardımcın olsun sayın reisim saygılarımla ellerinden öperim.ALLAHA EMANET OL REİSİM.

  6. ALLAH KURTARSIN

  7. ALLAH KURTARSIN KOCA REİS SENİ COK AMACOK SEVİYORUZ KENDİNE İYİBAK İSTANBUL SAMANDIRADAN…..ÇERKEŞLİ. YANLIZ BOZKURT….yubex22@hotmail.com beklerizzzzzzzzzzzzzzz

  8. REİS SENİN GİBİ BİLİNÇLİ NE DEDİĞİNİ BİLEN VE SÖYLEDİKLERİNİN AARKASINDA DURAN ADAM BU DÜNYAYA GELMEZ GELSEDE SENDEN EKSİK YANLARI İLLAKİ OLACAKTIR SENIN ÇIKMANI TEMENNI EDIYORUM VE SAĞLIĞINI ALLAHDAN DİLİYORUM KENDİNE İYİ BAK REİS ABİ SANA DAHA ÇOK İHTİYAÇ VAR..

  9. allah herşeyi kalbine göre versin reis benseni görmesemde yakından senin şudünyada varlıgını bilmemde yeterli kasımpaşa ahmet saygılar

  10. ABİLERİN ABİSİ SEDAT ABİ SEN İÇERDEDE OLSAN GÖNLÜMÜZ SENİNLE . EĞER BİR GÜN BU CAN BU BEDENDEN ÇIKACAKSA MERAK ETME SENİN BOYNUN EĞİLMESİN DİYE ÇIKACAKTIR. DÜZCE İLİNİN CUMAYERİ İLÇESİ GENÇLERİ ADINA SENİ ÇOK SEVİYORUZ ABİ BU MEMLEKETTE İSMİNİ KENDİ İSMİMİZ BİLİP EN UFAK BİR LEKE GETİRMİYORUZ.SEN GÖNLÜMÜZÜN ABİSİSİN SAYIN SEDAT ABİ

  11. slm reisim allah yardımıcn olsun snn gibi reis türkiyede bulunmazzz reisimm allaha emanet oll

  12. reisim allaha emanet ol… kimse senin boynunu yere indiremez!!!

  13. ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN REİSİM : Bursa Yavuz Selim Ülkü Ocağı Gençleri

  14. BİZ BOLE GIRMEDIK HARAMI BILMEDIK EGILMEDIK BUKULMEDIK BU SEHIRDE OLMAZ DAGLARA GITMEYI YANLIZ KURT YENILMEMELI REISIM ALLAHA EMANET OL… BIR GUN HERKEZ O BAYRAGIN ONUNDE DIZ COKECEK!!!!

  15. abi senin yolundayim bekle geliyorum az kaldi…giresunlu ülkücü baslarina yikacam o kafesi olarin..

  16. SENİ BEN UYUŞTURUCUYUYLA MÜCADELE EDERKEN TANIDIM
    SENİ BEN BİR ÜLKÜCÜ OLARAK TANIDIM
    SENİ BEN BİR VATANI İÇİN CANINI VEREN OLARAK TANIDIM
    SENİ BEN ÇOK SEVDİM BE REİS
    SENİ BEN TANIMAK İÇİN NE VERMEZDİM BE REİS
    SENİ BEN BİR BABA BİR ABİ OLARAK SEVDİM BE REİS
    SEN OLMASAYDIM BU UYUŞTURUCUYLA BU TEFECİYLE BU ŞEREFSİZLERLE KİM UGRAŞACAKTI BE REİS BEN SENİ VALA ÖZLEDİM BE REİS ÇABUK ÇIKDA ÖZLETME SAYGILAR

  17. ALLAH YARDIMCIN OLSUN HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN REİS SAYGILAR

  18. reis canım abım allah senı bır an once kurtarsın gercı bu lafa kızarsın ama ozgurlugune kavustursun dıyelım senı sevıyoruzzzz ……. abıcım

  19. slm abi allah kurtarsın duruşun bir ömre bakışın baygın bir dünyaya bedel abi

  20. sedat abi sen çok mübarek bi insansın elini öpmek isterdim emin ol sen nerde olursan ol övündüğümüz bi abimizsin senin gibi yiğitler bizim gibide ülkücü harekata yürekten bağlı gençler oldukça ÖLMEZ BU HAREKET ÖLMEZ BU DAVA abi biz komüniste emperyaliste sosyaliste düşmenız ilelebet düşmez olacağız benim eskrime vatanıma ihanet edenle dost olmam bigün herkes hakkını alacak TEK KORKUMUZ ALLAH TEK DERDİMİZ VATAN TÜRKEŞİMİDE ANMIŞ OLAYIM KURBAN OLAYIM SİZİ VEREN ALLAHA ya sev ya terket bu ülkü ilelebet

  21. HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN BÜYÜK REİS YORUMLARI İNT NET ARACIGIYLA TAKİP EDİYORUM AEO REİS….DZCLYM

  22. abi senı cok sevıyorus ıns bıran once cıkarsın ve bunu yabanların cezasını hep beraber verırırs

  23. sedat reis duygu ve düşüncelerin cok iyi akıllıca sende yüce allaha sonra ailene emanet olasın allah senıve sevdıklerıı korusun ve yuceltsin.

  24. AMİN ACMAİN

  25. sedat reis buyuk baba aile vi bii durum var yardım almak istiyorm yardım edin lutfen

  26. REİS senı once allaha sonra da sevdıklerıne kavusmanı allahtan dlıerız bız ler senın gıbıler olduk ca sokakta daha rahat yuruyoruz kımılerı senı bır mafya olarak gorsede bızler senın her zaman dogrulu du yanlısları duzelttıgını cok ıyı bılıyoruz bız ler senın yolunda hep varız yasadıgım surece hep senın gıbı kotuluk lerın uzerıne cokecegım hıc bır zaman gerı yok bızde olmek se olurum ama senın yolunda olmek allahın yolunda ol mek benı onurlandıracak ben boyle olmek ıcın dogmusum allaha emanet ol reıs gonlumuz senınle selçuk ile muhsın ıstanbul gazı osman pasada yayladan tekrar alllaha emanet ol REİS

  27. slm reis nbr allahın izni ile bi çıksanda seni bi görsek sen ülküdaşlarımızın reisi sin her zaman arkandanyız biz qütahya\tavşanlılı lar olarak reis burdayız bizim sesimiz allahın izliyle heryere gider allaha emanet ol

  28. Abi aLLahın İzniyLe KavuŞucaz GeLicekSin Aramıza… Bu Akp Hukumetine Gereken Cevabı Hepimiz Vericez…BozKurtttttt..!!! Erzurumdan SaygıLar..

  29. sELamı aLeyqüm REisim nasıl iyi olmanı allahTan dileRİz allahın izniyLe çıkacaqsın rEis Seni ve üLkümüzü SewiYOruz ne MutLu TÜrKüm diyEne allah seni sewdiKlerine kavuştursun şimdi allaha emanet oL REis sEni SEwiYOruz sonSUz sayqıLarımızLa aDana meRKES YÜreqiR yavuzLAR mahLeSi KAdiR TEKiN

  30. ÖNCELİKLE SEDAT REİSE SELAM EDER SON NEFESİMİZE KADAR YANINDA OLDUĞUMUZU BİLMENİ İSTERİM ;BEN GİRESUNDAN HER ZAMAN SENİN YANINDA OLMAKTAN GURUR DUYARIM BUNU BİL REİS AMA SANA NASIL ULAŞIRIM BUNU BİLMİYORUM

  31. Heyy Gidii Kocaa Reis’immm ELLerinee sağLıkkk…

  32. reis allah yardımcın olsun biz burada seninle beraberiz

  33. her zaman yanındayız reis. ALLAH TÜRK ‘Ü KORUSUN VE YÜCELTSİN.amin

  34. reis sn adam gıbı adamsın bunu herkes bilio ayrıca öztürkler ailesını tanıom akrabam oluyor bnm memleket trabzon daıma yolundayım reis sn dışarıda olsan başbuğ alpaslan turkesde yaşıo olsaydı bu ulke bole olmazdı

  35. HELAL HEMSERIMM SENINLE GURUR DUYUYORUZZZZZZZ ULUKUCULER OLMEZ VATAN BOLUNMEZZ

  36. reıs sen oldukca ben bu vatan içn savasacagım gozunu arkada bırakmayacagım sen rahat ol bzlerı dusunme sen hersyın yolunda gıtmesıne calısmak bızım gıbı genclerın ve senın elınde reıs senı beklıyoruz sızlerı ve sızın gıbı ınsanları beklıyoruz

  37. bana bır akıl ver reıs ne yapayım ne yapayımda bu lanet olan ınsanları yok edeyım bunları vursak basımızdakı ıtler adamdan sayarlar ıskence yapsak ınsan olurlar ama bunlar ınsan dısı varlıklar yabanı otlar desek ıı olur bunların kokune ayrık otu zehrı sıkarız o zmanda bıtkılerı korumak dıye yasa cıkarırlar ama bunlar gerıde kalacak ınsallah allahın ıznıyle elbet sıra bızede gelecek gelecekkı yabancı otların hasat zamanı.
    zorda olsa bız bu ıskenceyı cekıyoruz ama yınede ıntıkam hırsıyla gonullerımızde bır ates topu olusmus beklıyoruz elbet gelecek bu bedenı ben kendıme cok goruyorum bu sekılde ızdırap cekecekse varsın vatanım için ızdırap ceksın allaha emanet ol reıs
    bır selamını esırgeme reıs saygılarmla adanalı

  38. sende korku olmaz reis bizler oldukca bu turkıyenın sırtı yere gelmez sen ıcerde rahatına bak sen bu mesajı okurken ben iş ustunde olacam bana sans dile reis B.D.B.R.L…?

  39. sedat abi ellerinden öperim allah inşallah en ksıa zamanda seni türk halkına kavştuturur bu lafları sölüorum seni içten seviorum öz abim gibi ama sedat abi senle veya senin önerdigin bi kişiyle konuşmak ve düşüncelerimi sçlemek isterdim benim yaşım daha 18 olabilir ama çok şeyler yaşadım yaşattırdım ve duydum beni yanında sadece sana hizmet etmek için dahil yanında olmak isterim abi lütfen beni kırma sedat abi (akın demir)
    BU MESAJI MUTLAKA OKU ABİ ALLAHA EMANET OL
    HEDEF TURAN ABİ

  40. arada bir ziyaret edebiliyorum siteyi gerçekten allah bize yardım eder inşallah ülkemizi yüceltir tüm türklerle buluşuruz.

  41. abi ellerinden öpüyorumm bende seni çok seviyorum biçok doslarım akrabam vede oturdugum semtte herkezz senin için abimiz ne zaman falan cıkıyo gibisinde abi küçükbakkal köy gençligi senin yanındaa ABİ BENİM Bİ SÖZÜM VARDIR ASLANA ÇAKALLIK YOLU YAKIŞMAZZ ASLAN ASLANDIR ZATENN SANADA. ÇAKALLAR HEP ASLANLIK YAPMAYA ÇALIŞIYO BİLMİYOLARR ASLANA ÇAKALLAR SACEDE DİŞ GÖSTERİRR SEN BU BAYRAGA BU T.C YE HİZMET VERMİŞİNN BUNDAN MEMNUN OLANDAS ALMAYANDA ALLAH RAZI OLSUNN BAŞ TACISINN KÜÇÜKBAKKALKÖY KARDEŞLİK

  42. reis senin içerde yattığın hergün senin yerine bende dışarda yatıyorum mapusluk zor bişey be reis aslanı kediye boğdurtturuo ama o güzel gün gelecek seni dısarda ciçeklerle karşılıcaz her bi dilden reis reis ne güzel olcak o zamn dünya dediğin gibide reis YAŞAMAK BİR UMUTTUR

  43. sa sedat abı saygılarımı sunarım ılk bas!!! nasılsın dıcem ama cezaevındede nekadar ıı olunur bılemıcem abı senı cok sevıyorum bn ist gazıosman pasada oturuyorum abı benı al yanına nolur abı ?

    SEDAT REİs

  44. selamın aleyküm öncelikle ben kaya şahin izmitden kocaeliden aslen tunceliyim sizin bu güne kadar yaptıgın olayları gerçekten takdir ediyorum sizin hayatınızdan yani çocuklıugunuzdan bi farkım yok fazlası bile var insanları tanıdıkça kişilikleri örenince iki yüzlü sahtekar insanları gördükçe bu dünyada tüm ALLAHSIZLARA İSYAN EDİYORUM HEPSİNİ YOK ETMEK İSTİYORUM AMA SU AN GÜCÜMM YOKK DESTEK SİZDEN TAKDİR ALLAHTAN SAYGILARIMLA

  45. Allah kurtarsın abimiz ınanıyorumkı guzel gunler gelıcek hersey ıstedıgın gıbı olucak ınsallah hayalını kurdugun herseyı yaparsın allahım daima yanında olsun.Ölene kadar bu kardeslık yanında

  46. Rabbim kurtarsın Reis.

  47. abi allah sana sabırlar versin,tek emelimiz senin bu entirikalar içerisinde yer almaman ,inanıyorumki sen ülkücü yemini etmişsindir ,bu yeminde her türlü emparyalizme karşıdır,seni seviyoruz abi sen bu ülkede sağ oldukça ,ülkücü kardeşlerin başı öne eğilmezz,belki birini kaldırırken eğilir saygılarımla…

  48. GEÇER İNŞALLAH BU GÜNLER DE ALLAH A EMNET OL REİS

  49. SELAM REIS..
    SEN BIZIM GURURUMUZSUN

    YERLE GOK ARASINDA UNUTULMUS BIR MUHIM
    KORKU NEDIR BILMEZ
    MNGAL YUREKLI ADAM…

    SEVGI VE SAGILARIMLA.
    HOLLANDA DAN
    SAKARY/ AKYAZI LI YASAR KARAKAS

  50. selamun aleyküm reis.sen ülkücülerin gururusun.bu günler geçecek bu köpekler gidecek .o zaman görecekler ülkücülerin ne olduğunu .allah yar ve yardımcımız olsun reis. allaha emanet ol.angaralı murattan sem olsun koca reise…….

  51. usta sonuna kadar (RAbİM) yanında olsun BİZ HeP YANINDAYIZ OLAMASAKDA KALBİMİZ SENİNLE içerde ne haldesin bilmiyoruz ama zaten bilmeye gerekde yok seni yıkamazlar elbeteki çıkcaksın ordan ozamn görür o it sürüleri yürüyemizdesin KOCA REİS bilmiyorum nasıl bi duygu bu ama seninle muhabetimiz olmasada saygımız war oda senin farkın heralde vatan için ülkümüz için varız reiss…he buarda değer bilmeyen değersizler için yüzümüzü asmaya değmez….cehenemde bile güleriz icabında dimi ALLAHA EMANET OL reiss

  52. Seni Allah ın verdiği ömür sürecimde ya görürüm ya görmem. . Aslında yapı olarak genel görüntü mafiamsı yapıyı hiç sevmem. Ama sen farklısın. Sen safkan KABADAYI sın. Gözlerindeki sıcaklık. zor anında dahi vakur dik duruşun ne kadar güzel. Bu toprakların insanı olarak alnından öpüyorum. Allah sen ve senin gibi gönül yiğitlerinin yardımcısı olsun ülkemize senin gibi insanlardan daha çok ihsan eylesin.

  53. reisimiz allah yardımcın olsun dediğiin gibi bu ülkede delikanlılar yatar çakallar gezer ama merak etme yolun yolumuz reis a. e. o

  54. yoLLar gidişine kullar duruşuna hasta REİS dağ gibi adamsın yıkamazlar seni hayatta en cok istediğim seylerden biri seni yakından qörmek işallah bu isteqım bıqun qerceklesir REİS allaha emanet oL kendine iyi bak hoşcakal

  55. sevgili saygı deger canım abıcım ilk önce basın sagolsun meyrem annemızı kaybettık annemıze allahtan rahmet sizede hayırlı uzun ömürler diliyorum.sevgili abicim ben rizeden mahmut bakır abı sadece sana aşık bır ınsanım senı cok ama cok sevıyorum senı kelımelere sıgdıramıyorum ınankı abım sana sarılıp saatlerce senı seyredıp o harıka yüzünü izlesem yınede senden doymam abıcım senı cok özledık abıcım sen garıbanın babası abısısın abı senın bır ımzalı resmını rıca edıyorum yatınca bas ucuma koyum yatmadan sana bakıp dua etmek ıstıyorum abıcım oglum oldu ellerınden öper ısmınıde sedat koydum abıcım dualarım senın bır an önce oradan cıkman ıcındır yüce rabbım ınsallah senı oradan kurtarır dualarımız senınle bu türk müslüman mılletın ınanıyorumkı duaları senınledır kendıne cok ıyı bak sevgılı abıcım senı seven kardesın rizeli mahmut allaha emanet ol allahım senı bütün kötülüklerden korusun saygılarımla.

  56. Sedat Peker olduğun yerde için rahat olsun senin yokluğunu hissetirmemeye çalıyrz Allah Kurtarsın KARADAYI saylıar…

  57. SAYIN ÜLKÜDAŞLARIM DEVRİMCİLER O KADAR ÇOK ÇOĞALDI Kİ ÜLKÜCÜLERİ GEÇTİLER ÜLKÜCÜLER HİÇ BİŞEY YAPAMIYOLAR NEDEN ? BİLEN VARSA SÖLESİNN

  58. NEREDE BU ÜLKÜCÜLERRRRRRRRRRR

  59. Reism ALLAHA emanet olun …… saygılarımla

  60. sen söyleyecegini yapacagını iyi bilirsin reis

  61. sızı yakından gormek cok ıstıyorum sayın sedat peker ınsallah hersey yoluna gırıcek ve sız ordan cıkıcaksınz allaha emanet olun saygılarımla

  62. allah sizi başımızdan eksik etmesin

  63. sedat abi bigün elini öpmek nasip olurmu bilmiyorum. canım sen ve senin gibi turan gönüllüsü tüm abilerime, kardeşlerime feda olsun. allaha emanet ol. yolumuz turan, yüreğimiz katı, sanatımız saldırmaktır. liderimiz sensin koca reis.

  64. kalbimizde gonlumuzde seninle beraber reisim kayseriden selamlar

  65. abi bigün elini öpmek nasip olurmu bilmiyorum. canım sen ve senin gibi turan gönüllüsü kardeşlerime feda olsun. yolumuz turan, yüreğimiz katı, sanatımız saldırmaktır. allaha emanet ol. allah bigün seni görmeyi ve ellerinden öpmeyi nasip etsin. maraştan hayati göde

  66. SEDAT PEKERE!!! SENİ SELAMLARIN VE KELAMLARIN EN GÜZELİ OLAN 18 BİN ALEMİN,YERİN GÖĞÜN VE HER İKİSİ ARASINDA BULUNANLARIN RABBİ OLAN ALLAHIN SELAMIYLA SELAMLIYORUM………SENİ OKADAR DİNLEDİM VE BUGÜNE KADAR ALMIŞ OLDUĞUM İZLENİMLERİMİ PAYLAŞMAK İSTİYORUM BURADA……TAŞIDIĞIN DUYGULARI KESİNLİKLE TAŞIYAN VE PAYLAŞAN BİR KARDEŞİN OLDUĞUMU BİLMENİ İSTERİM……BU DUYGULARLA HEP BİRŞEYLER YAPABİLMENİN ÇABASI İÇERİSİNDE OLMUŞ OLSAKTA MAĞLESEF MEVCUT SİSTEM DÜZENBAZLARIN KURDUĞU DÜZEN ENTRİKALAR HİZİPLER KAHPELİKLER VE İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ NA MÜSAİT DURUMLARDAN DOLAYI BİR MESAFE ALMIŞ BULUNAMAMAKTA VE BUNUN ACISINI,EZİKLİĞİNİ,HERZAMAN VÜCUDUMUZA SIĞMAYAN YÜREĞİMİZDE HİSSETMEKTEYİZ…..HUKUK SİSTEMİ ÇÖKMÜŞ,TERSANELER KUŞATILMIŞ,DEVLETİZ DİYENLER,ÇIKAR İLİŞKİLERİNİN OLDUĞU OKYANUSTA BOĞULMAYA YÜZ TUTMUŞ,İKTİDARDA BULUNANLAR GAFLET,DELALET,HATTA HIYANET İÇİNDELER HATTA HERYER BİİR FİİL İŞGAAL EDİLMİŞŞ VE BİZ BUNA RAĞMEN DAVASINA İNANMIŞ SAMİMİ TÜRK MİLLİYETÇİLERİ,TURANCILAR OLARAK YILMADAN YIKILMADAN AYAKTA VE HAYATTA KALMA MÜCADELESİNİ SÜRDÜRMEKTEYİZ…..SENİNDE DEMİR PARMAKLIKLAR ARKASINDA MAHKUM OLDUĞUNA İNANMIYOR ORADA İSTİRAHATE İNZİVAYA ÇEKİLDİĞİNİ DÜŞÜNEREK YAŞIYORUZ…..AMA ALLAHIN(cc)ADALETİNİN ,DE EN KISA ZAMANDA TECELLİ EDECEĞİNE İİMAAN EDİYORUZ……AZ ÖNCE YUKARIDA İFADE ETTİĞİM GİBİ BİZ BUNUN YAZILI HUKUKUNDAN VAZ GEÇTİK YZISIZ HUKUK TARAFINDAYIZ VEDE MENSUBU OLMAKTAN ŞEREF DUYDUĞUMUZ,ŞAİRİNDE DEDİĞİ GİBİ BU NECİP TÜRK MİLLETİ GERÇEK EVLATLARI TARAFINDAN İDARE EDİLECEĞİ GÜNE KADAR MÜCADELEMİZE ZOR VE ÇETİN OLSADA BÖYLE DEVAM ETMEKTEN ASLAA VE KATA VAZGEÇMEYECEĞİZ…..ENDİŞEMİZ YÜREĞİMİZDEKİ MERHAMET DUYGULARININ KALDIRILMASI KORKUSU……YOKSA ALLAH(CC)TAN BAŞKA HİÇBİR ŞEYDEN KORMAZ BU KARDEŞLERİN…ONUN DIŞINDA BİLKİ BİR TEK KORKMAKTAN KORKARIZ!!!! BU DUYGU VE DÜŞÜNCELERLE SENİ BİR KEZ DAHA BİZLERİ YOKTAN VAAR EDEN YÜCE YARATICININ SELAMIYLA SELAMLIYOR SENİ VE BERABER İSTİRAHAT ETTİĞİN ARKADAŞLARI ALLAHA EMANET EDİYORUM VESSELAM…SELAMIN ALEYKÜM VE RAHMETULLAHİ VE BEREKATÜHÜ……KARDEŞİN MALATYALI CENGİZ HAN…..SAYGILARIMLA…..

  67. slm reis seni senin gibi vatan evlatlarnnı allah korusun konya yunaklı ülkücüler

  68. abi ülkücü olmak için yemın ettm namaza basladm 17 yasındaym sizin için sizin gibi adamlar için ölüme gidilir

  69. Reisss KaLßimizdesinn Allah Seni KoRusun ReiS HeRkss ßiLioRki ßiR ßeReat KaRaRı weRiLicegini we ßu KaRaR weRilLdiqi Zaman Sen Hepsinden DüşmanlaRından Hesap soRacaksın

  70. reis bu çıkmazdan allahın izniyle çıkıp turan ülküsünü gerçekleştirmek için çalışıcanı ümit ediyorum ve yanlız olmadığını bilmeni istiyorum senin arkanda turana gönül veren gençler var biz sevdiğimiz adam için ölmeyide öldürmeyide yeri geldimi yaparız ..allaha emanet ol türkmen reis…….

  71. sedat abi… reislerin reisisin.abi bi çık dışarı bi emir ver arkanda binlerce kurt var.senin önderliğinde bu kurtlar avını hacamat edecek. ülkemizin sana ihtiyacı var.ellerinden özlemle öperim.HERŞEYİN SAHİBİNE EMANETSİN.SAYGILARIMLA.

  72. TEŞEKKÜRLER REİSS 4 DUVAR ARASINDA OLSAN BİLEE SENİN GİBİ ÇOK SEVDİĞİMİZ SAYDIĞIMIZ BİR ABİMİZİN NEFES ALIP VERDİĞİNİ BİLMEK BİLE BİİZİ MUTLU EDİYOR ALLAH SAĞLIK SIHHAT VERSİN REİSS ALLAHA EMANET OL YÜZÜNDEKİ GÜLÜMSEME EKSİK OLMASIN REİSS

  73. ne mutlu türküm ne mutlu vatanseverim diyene saol reis seni güzelliğin yeter

  74. sedat abı dogru oldugun seylerın pesınde kosman ve hala kosman mukemmel cunku sen dogru seylerı gorebılen bı ınsansın ama ne yazık kı dogruyu gorenı dokuz koyden kovalamaya calısırlar ama sadece calısırlar gerıye donup baktıgında sadece tebessum gorurler hal bu kı aynı sekılde ımkanlar dahılınde ıpler baskasında olup onların basına gelse hayatı boyunca tebessumu bırak ayakta kalamazlardı bu yuzden aranızda kocaman bı fark var ve ben senı en ıcten dıleklerımle kutluyorum ve saygı duyuyorum ALLAH gonlune gore versın hak edenın hakkını ıyılıklerı sana gondersın kendıne ıyı bak.. ızmırden volkan kardesının nacızane selamını alırmısın abı..

  75. bıze gore degıl bızım ıcın degıl sıyaha beyaz demek zalıme o hala kotuye pekala yoksula olmaz demek bız boyle gormedık haramı bılmedık ezılmedık bukulmedık..

  76. usta orda olsanda yüreğimizdesin hani lafda sözdee VATANCI değiliz ALLAHA ŞÜKÜR ordan bi çıkk yine herşey eskisi gibi olcakk bi umutur dimi ustam yaşamakk BAŞARACAĞIZ bu ülke adam olur inş sen çıkınca gerçe başta böleleri oldukca adam olmaz ama REİS cannı sıkma reisimm BİZ ÜLKÜCÜ GENÇLLERİZZ ….CEHENEMDEDE ZEBANİLERLE KAHKAHA ATARIZZ……

  77. allahın izniyle sedat abim ölmeden seni görecem görüp ölecem gözüm açık gitmem seni çok seviyorum abi

  78. DUALARIMIZ SENİNLE REİSİM.ALLAH A EMANET

  79. Sedat Güzel isim ßenım bıladerınde ısmı Sedat Senın Namınıda Duyduk Herseyınıde Delıkanlı Adamsın Bılıorum Bu Adamlar Devletı guzel tasıyamıor ama senınde gayret etmen Lazım elbet birgun bız vatan saolsun dıycez emın olun. Benım Abılerım hepder bır cocuk babasız yasar ama annesız hıcbırzman yasamaz bızım annemız vatandır bunuda ıyıce bılelım o anama el uzatanı elını dıl uzatanı dılını keserım. ßizim Mekan Zeytınalan Abi İşi Duserse Kapımız ACık.

  80. senin gülmen yeter goca reisim düşmana karşı. allaha emanet ol

  81. aki gurban olurum senin gibi abimizi içeri koydular şu TÜRK gençliğinin içinde bulunduğu duruma bak ya ….abi sen biçıksan varyaa yemin ederimm neler olmazki yaa??ALLAH A EMANET OL ABİİ BOL KEYİFLER KENDİNE İYİ BAKKK

  82. abi çıktığında kayseride misafirim olmanı beklerim sen bizim başımızın tacısın

  83. REİS SEN HER ZAMAN KALBİMDESİN 14 YIL DEĞIL 14 ASIR OLSA ALLAH OMÜR VERSİN SENI HIÇ UNUTMAĞACAYIM BU VATANIN DA MİLLETİNDE SENIN GİBİ İNSANA İHTİYACI VAR ALLAH SANA VE SENIN GİBİLERİNE UZUN ÖMÜR VERSİN KEŞKE TANIŞMAK NASIP OLSA EYVALLAH REİS İM KENDİNE İYİ BK

  84. REİS ÇIKINCA SENI KAYSERİYE BEKLERİM

  85. ABİ YETER ARTIK CIKYA TÜRKİYENİN ÜLKÜCÜLERİN SANA İHTİYACI VAR ABİ ALLAHA EMANET OL BAŞ TACISIN HERZAMAN YANINDAYIZ VE EMRİNDEYİZ ABİ
    C C
    C
    ÜLKÜ UGRUNA GÖNÜLLER DELİDİR KİŞİLER ÜLKÜ UGRUNA ÖLMELİDİR

  86. (((MALATYA))) 10.000 KİŞİLİ TEŞKİLATTAN SANA SELAMLARI VAR KOCA REEEİS HERZAMAN SENİN YOLUN DAYIZ MALATYA FERHAT PEKER

  87. ulkucu camıanin ender insani sy reisim slm eder mutluluk dilerim … BUYUK İNSAN SİN REİS ALLAH YOLUNU BAHTİNİ HEP ACİK EYLESİN ALLH KURTARSİN SENİN DAVAN HEP DEVAM EDİYOR UNUTMA REİSİM

  88. reisim senin hemşerin olarak tüm artwin adına slm ederim..senle ilgili nerde yazı okusam tüylerim diken diken oluyo senin üstünden gelemeyeceğin hiç bişe yok bu dünyada allah tüm ülkücülerin yardımcısı olsun ARTWİNDEN SELAMLAR

  89. Cümeletsn Selamun Aleyküm. Sedat Reis Seni sadece 1 kere 1 saat 1dkaki değil sadece 1saniye görmek bile benim bu hayattan gözlerim kapalı gitmemem demektir. Sen İçeri girdiğinde bana en çok koyan sen olduğunda ÖTEMEYEN ADİ ŞEREFSİZ PUŞT itmelerin sen içeri girdiğinde bıyık altından bizle uğraşmasaydı demeleriydi… Senin Bileğini Büken yok billdiğim kadaryla. Pardon var YALANLA DOLANLA SENİN ADINI KİRLETİP SEN VE SENİN GİBİ 1 KAÇ REİSİMİZİ DAHA İÇERİ ALAN ŞANIMIZI YERE SEREN BİZİ FAŞİST KOMUNİSTLERİ BAŞTACI YAPAN TÜRKÜ – dağdaki çakallara TESLİM EDEN BİRİ VAR REİSSS ……… ……… ……… İNŞALLAH ÇIKINCA BEN VE BENİM GİBİ KALIBI KÜÇÜK YÜREĞİ BÜYÜK ARKDAŞLARIMIZIDA YANINA ALIRSIN …. ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN REİSİM… ÜZÜÜLME YANIMDA ADINA TEK BİR LEKE GETİREBİLEN YOK… ALLAHA EMANET cCc ((( ARAB ABDO ))) => MUSAB <=

  90. abi sen tüm ülkücü alemin başısın sen kimse atmaz seni atan gitsin kendini askoroz köprüsünden atsın kendini sana kötü söz diyenin dilleri çürüsün bidaha konuşamasın senin yanında biz varız biz sana yeteriz seni seven senin için canını verir

  91. ABİ GÖNDERDİĞİN MEKTUPLARI TAKİP ETMEYE ÇALIŞIYORUM VE NASIL YAŞAMAM GEREKTİĞİNİ DE ÖĞRENMİŞ OLUYORUM ALAHA YÜCE YARADAN TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN…

  92. selamın aleyküm abilerin en özleneni. burada sana yorum yapan tüm abilerin kardeslerin bacıların hatrına bizim için hep dik olsun reis o başın.ben daha yirmi yasındayım ülkü saflarındayız elhamdurullah efaklıgımızdan beri.kahpe alemlerde entrikalarda can kaybedlen yalan gecelerde harcamadık kendımızı sayende reis. nasip olmadı görmek ellerinden öpmek saygılarımızı iletmek. abi hatta bazen dıyorum savcılık ıznı falan oluyor bu kapalı görüşlere en azından alsak gelsek diye geciririm içimden. ve yine soyluyorum ınsallah opeceğim reisin namerte tokat yiğide yatak merte arka olmus o ellerını. ugrunda tek kelımene canını verebılecek nceleri var sakaryadsa reis bir bilsen eminim türkiyenın her yanında öyle sende ki kudretten korkusuna tek kelıme laf tuketemez bu kahpeler rahat yat rahat uyu huzurlu ol her daim baba allaha emanetsin. hakkını helal et reis öyle gevezelık ettım biraz ama sana seslenebılmek şerefi benim cenemi düşürdü. tekrar yüce rabbıme emanetsin abilerin en delikanlısı. bir emrin olursa sana bır mail bir telefon kadar yakınım reis unutma iyiki varesın cesaretımızın en buyuk temsılcısı.

  93. sedat abi içerde de dışardada reis dir.böylede kalacaktır o başımızda olduğu sürece bizlere bişey olmaz

  94. reisim senin de ramazan bayramın kutlu olsun seni çok özledik be reis.Reis seni cani gönülden çok amaçok seviyoruzz sen bizim kalbimiz deki sevgiyle kablanmış yerlerdesinn seni çok özledik bee reis. Reis allah yar ve yardımcın olsun seni seviyoruz reis sen bizim için en değerli bir varlıksın reis abimmm

  95. sedat abi senin gibi babalar oldugu sürece bu vatanın boynu egilmez ALLAHIN İZNİYLE REİS

  96. cok özledik be reis seni

  97. Şu acıma duyqusunu kesinN adam boşa yatmıorR izinde yürümeniz yetrLi aLLah sewdikLrnden sakındırmasnN seniİ reisS ** taprcasına.. pekerR.!!

  98. selamın aleyküm reis allah kurtarsın seni ve takım arkadaşlarını gerçekten sizin gibiler oldukça türk milletin ve ülkücülerin sırtı yere gelmez artık bilmelidirlerki bu türkiyede herşeyin bir medeli var ama unuttukları birşey var ülkücülerin bir bedeli yok ülkücü satılmaz herkez bunu böyle bilsin bu vatan için canım vermeye hazırım reis yeterki kardeşlerimizin gelecegi parlak olsun kendi topraklarında ezilmesinler bu site hazırlayandan allah razı olsun çok ğüzel bir site olmuş tüm ülkücü kardeşlerime slm gerçekten sizinle tanışmak çok istiyorum işallah allahın izniyle tanışırız reis vatan ugruna canım vermeye hazırım ^^^^YA SEV YA TERK ET^^^^^^bayragı bayrak yapan üstündeki kandır toprak ugrunda ölen varsa vatandır …. işallah erken tahliye olursunuzda tanışmak nasip olur reis saglıgına dikkat et bana müsade kendinize iyi bakın allah emanet olun iyi ğünler ^^^^DÜZCELİ^^^^^^ ulkucu_81@hotmail.com beklerim

  99. mektubu yazalı 1 sene olmuş abi ama ben yeni okudum şimdi yine ramazan yıllar geciyo be abi bir an önce çıkta vatana hizmete devam edelim biz burda sensiz caresiz bekliyoruz bu günlerde açılım yapıyo sevgili devlet büyüklerimiz sense mapusdasın be reys bu nasıl adalet ama şunu bili abi kuyu olmadan kıral olunmuyo sende yusuf gibi bir gün bu şanlı devletin başına baş olacaksın emiinim ben herkez böyle düşünüyo zaten bekliyoruz ANA RAHMİ ZAHİR ŞU BİZİM KOĞUŞ KARANLINDA NUR YENİDEN DOĞUŞ SESLER DUYMAKTAYIM DAVRAN VA BOĞUŞ SEN BİR DEVSİN YÜKÜ AĞIRDIR DEVİN DİMDİK DOĞRUL KAL AYAĞI SEVİN SEVENİN MEHMEDİM BAŞLAR YÜKSEKTE ÖLSEKDE SEVİNİN EVE DÖNSEKDE YARIN ELBELT BİZİM EBET BİZİMDİR GÜN DOĞMUŞ GÜN BATMIŞ EBET BİZİMDİR SYGILAR ABİLERİN KIRALI SEDAT ABİ

  100. abi seni cok özledik.cok cektin reisim hep seninle ugraştı alcaklar kime ne yaptıysan garibimi ezdin,ülkenimi soydun,ihanetmi ettin hayır abi etmediğin için ceza verdiler.ülkesini seven bayragına kendini adayan insanlara ceza verdiler diğer hain hırsız ahlaksız şerefsizler rahat etsinler diye.zorumuza gidiyor abi o türkçeyi bile konuşamayan vatan hayini köpek devletin başının yanında geziyo vatan seven bayrak seven 4 duvara kapatılıyo bizim sevgimiz,saygımız,hırsımız,duvarlara sığmaz abi.yoluna can verecek cok kardeşin var abi çünkü sen vatan sever bayrak tanırsın bu sebepler yeter abi yoluna gitmeye.sakaryalıyım abi burda nasıl sevildiğini sayıldığını anlatmama gerek yok abi.MEVLAYA EMANET OL.

  101. BU KADAR KISA DA OLSA MEKTUBUN,SENDEN İYİ OLDUĞUNU DUYMAK ÇOK GÜZEL.SENİN DE DEDİĞİN GİBİ BİR UMUTTUR YAŞAMAK VE O UMUT SENİN BİRGÜN ELBET ÇIKACAĞINI BİLMEK.İYİ BAK KENDİNE.SENİ ALLAHA,SENİ SANA EMANET EDİYORUM REİS…

  102. abi cabuk çıkta sırf dünyaya gıçıklık olsun düye cehennemde beraber ğülelim

  103. en büyük hayalim yanında olmak seninle sofbet edip beni oetamına almak bu yigenini istegni kırma allahın selamı üstüne olsun can reis

  104. reıs soyledıklerınde senın gıbı asıl sozler ınsallah tez zamanda cıkarsında butun sevenlerın mutlu olur reıs allaha emanet ol hep arkandayız

  105. allah kurtarsın abicim her zaman yanındayız bunu biliyosun babamında selamları var abicim HACISÜLEYMANOGLU AİLESİ….

  106. CcC SEDAT REİSM ALLAH KURTARSIN cCc alalha emanet ol snı beklıycez BURSA ÜKÜ OCAKLARINDAN( ZAFER)

  107. S.A reis nasılsın?
    az bi zamanın kaldı cok şükür hasretimiz bitiyor….
    Biz seni cok seviyoruz abi inşallah bi an önce cıkarsı…
    Tek duamız ve tek isteğimiz bu
    İnşallah yüce adalet bazı yanlışları görür de bazı insanlara memleketin hesabını sorar
    Memleketi satanlara memleketi bazılarına peş keş cekenlere inşallah yüce adalet hesabını sorar abi
    ABİ sen ken kendine cok iyi bak…
    bu arada başımız sağolsun abi cenazeye gittim senin yokluğun cok belli oldu

    ama

    iyiki varsın iyiki yaşıyorsun

  108. ben kartaldan ahmet koca reisimizi kaybettik acısı çok büyük ama senvarsın dedik sende yoksun reis ben ve arkadaşlarım sahilde erkek dönmesini dövdük gasp ettiler ne yapalım bizi erkegin orosbusu bile 36 yıla bagladı reisimiz yok olmadıgından sahip çıkanımıızda olmadı hakkını helal ett

  109. abicim ellerinde öperim senin sen mükemmel bir insansın senin yanında olmak için her seyden vazgeçebilirim abi bir an önce çık su hapisten özledi bu memlekt seni saygılar abiçiğim GAVURDAĞLI 80 cCc

  110. selamın aleyküm reis seni seviyorum canım abicm biran önce cıkarsnda da adalet yerini bulur inşallah da bulacak dualarımız seninle reis.. sakarya seninle gurur duyuyo da reis..

  111. abı senınle gorusmek ısterdım

  112. ABİ ÇIKMAN İÇİN HERGÜN ALLAH CC. DUA EDİYORUZ KAYSERİDEN SELAMLAR ALLAHA EMANET OL ABİM

  113. allah kurtarsın reis cok üzgünüz dualarmız snnle allah yar ve yardımcın olsun

  114. ABI SENIN GIBI BIRI OLMAYI ISTERDIM BOLE SOYSUZLARLA MUCADELE ETMEK ICIN AMA SEN VARSIN YA O DA YETER BIZE INSALLAH BIRAN ONCE CIKARSIN… SEN ELINI KALDIRSAN BUTUN TURKIYE PESINDEN GELIR ..AEO SAYGIYLA SELAMLIYORUM REIS

  115. harun hacısalihoğlu : çık dışarıda kurtar bizi reisssssssssssss

  116. abi sen büyük babasın yani sen reissimizsin seni çokk seviyorum

  117. sayın reisim hayatım boyunca gülecek bir günüm olmadı sayılır ama ben senin büyük reisimin güzel sözünü duyunca kendime geldim 19 yaşındayım 5 yıldır gülmeye başladım ölene kadar devam edeceğim.herkes şaşkın dış görünüşüme …..reisim elimden geldiği kadar zalimlerin karşısında durmaya devam edeceğim .vatan bayrak için herşey yapılır.reisim türkiyenin reisi dualarımız sizinle allahım yardım etsin..çepni

  118. reis koca reis özledik be abi seni ülkeyi orospu çocukları işgal etti hep pkk lılara devlet maaş veriyor hemde benim bir arada şehit analarını yüyalarına bile girmedigi paralar reis emret orospu çocugu ahmet türk ve yandaşlarının anasısnı sikim reis bugun izmirlileri ilk defa sevdim reis

  119. burdan tüm karadenizlilere sesleniyorum orospu çocugu pkk lıları bag bahçelerinde çalıştırmasın allah kurtarsın reiss koca reis senin izindeyim ölmekten hiçbir zamn korkmadım korkmıcam reis korkunun ecele faydası yok reis

  120. reis gelecek kurban bayramını içten kutlarım allah kurtarsın ruhadam….

  121. ALLAH KURTARSIN REİİİİİİİİİSSS SENDEN BUYUK Bİ İNSAN YOK REİS SEN HERZAMAN BİZİM GİBİ KARDEŞLERİNİN GÖNLÜNDESİN CEZALAR BİZİ YILDIRAMAZZ REİİİİSSS

  122. HER DELİKANLININ ALNINDA KAVGA IŞILDAR.SENİN GİBİ DELİKANLININ YANINDA OLMAK ŞEREFDİR ALLAHA EMANET OL.

  123. kurban bayramını en içten dileklerimle kutlar bizlere ve tüm TÜRK İSLAM ALEMİNE HAYIRLARA VESİLE OLMASINI CENAB I ALLAH tan NİYAZ EDERİM en kısa zamanda aramızda olman dileğiyle sSAYGILARIMLA DEĞERLİ ABİM

  124. allah yardimcin olsun reis van dan selamlar allah kurtarsin alllaha emanetol

  125. s.a SENİNLE Bİ KERE KNUŞMAK İSTERDİM

  126. slamun aleykum REIS …
    allah yardımcn olsun reıs herzaman yanındayız, senden bı rıcamız var ıkı arkdas olrak bız bu vatanda aldıgımız nefes ıcın dıgıl topragımızı korumak ıcın geldıgımıze ınanarak buyuduk bu zamana kadar fakat ne kadar yol aradıysak bıze yol gosteren olmadı , sımdı senden bı sekılde hbr almak ve bze yol gostermenı ıstıyoruz kı hıc bı ıs yarım kalmasın … 05549107545

  127. selam reisim öncelikle içeride de olsan seni göremesek de iyi ve mutlu olman bizleri çok sevindir di ülkenin şu karışık zamanlarında seni aramızda görememek ve bizim elimizden de bişey gelmemesinden dolayı bizlerin içinde biraz buruk bi hüzün yaratıyo ama inanıyorum ki senin de aramızda olacagın günler gelecek ve ülke şartları yeni bir boyut alacak mutlu günler yakında buluşmak üzere REİSİM ALLAH A EMANET OL YÜCE MEVLAM YAR VE YARDIMCIN OLSUN SABIRSIZLIK LA BEKLİYORUZ …

  128. s.a saygı deger abicim ben izmirde ikamet etmekdeyim ama varya senin ününü kişilgini varlıgını veya yoklugunu bütün türkiyeye hatta bütün cihana yayılmışdır abicim tabiki bu anlayana. kimi sedat peker kecidir desede sen on numara bir delikanlısın abicim gittigin yol gidilir düşündügün düşüncede yürünür bence sen adil oldugun icin bazı sıkıntılar cekiyosun inş bu yazımı okursun güzel abicim ve zaten isteyene anlayana gereken cavabıda veriyosun.sen cok yaşa abicim inan varya türkiyede senin kadar olmasada gercekden adı duyulmamış bir cok delikanlı var.benim tek kızdıgım konu biz bu tenekeler kadar bütün olamıyuoruz sanki bunlarda ne varsa anlamadım gitti kendi aralarında bir iki kelime yapdılarmı akan sular duruyo bilmiyorum anlatabildimmi ama bende bunu istiyorum abicim hakkını helal et gazamız mubarek olsun.inş senin gibi saygı deger abilerimiz bizede ulaşır.maddi olamasamda manevi her ne gerekiyosa yanındayım bu vatanı seven bütün insanlar gibi.ne mutlu türküm diyene bunu diyemiyenler utansın:)))

  129. abi çıkman için hergün allah a dua ediyorum aklımdan çıkmıyosun abi allah yardımcımız olsun seninde bizimde allaha emanet ol

  130. selam reisim öncelikle içeride de olsan seni göremesek de iyi ve mutlu olman bizleri çok sevindir di ülkenin şu karışık zamanlarında seni aramızda görememek ve bizim elimizden de bişey gelmemesinden dolayı bizlerin içinde biraz buruk bi hüzün yaratıyo ama inanıyorum ki senin de aramızda olacagın günler gelecek ve ülke şartları yeni bir boyut alacak mutlu günler yakında buluşmak üzere REİSİM ALLAH A EMANET OL YÜCE MEVLAM YAR VE YARDIMCIN OLSUN SABIRSIZLIK LA BEKLİYORUZ …

  131. reis seni cok seviyoruz inşallah enyakın zamanda cıkarsın istanbul elden gidiyor reis yetişşşş hepimiz ülkücüyüz enbüyük MHP kedine iyibak reyis cıktıgın zaman mutlaka ama mutlak yanına gelicem seni yakın dan görüp muhappet etmek istiyorum seniseviyoruz gültepe gencleri kendine coookk iyi bak allaha emanet REYİSSSS

  132. ben aslen samsunluyum ben bu vatan ve milletim için canımı veririm senin gibi insanların oldunu bilmek beni rahatlatıyor reis.allah seni ve senin gibi insanları başımızdan eksik etmesin.allaha emanet ol reis.karadeniz senin için dua ediyor.

  133. selamın aleyküm sedat abi ben bartından emrah inan seni canımdan cok seviyorum mümknse cıkınca 1 dkda olsa görmek istiyorum

  134. saygıyı hakedene sevgiyi sevmesinibilene göstereceksin.reis sen neyi hak ediyosun. ben kimseyi tanımam bir allah’ı ,bir ulu onderimizi ,bir rahmetli başbuğumuz alparslan türkeşimizi,bide senin gibi delikanlı son kabadayıları tanırım .sen içerdeyken şehitlerimiz topraktayken meydan kalmış çakallara ve artık leş kargalarıda sardı güzelim ülkemizi .kim dur diyecek ,kimin komutasında bu türk gençliği mucadele edecek vatan için.çobansız suruye kurt dalar bizi çobansız bırakan bu sisteme ve türklüğü küçük düşüren bu devletin yöneticilerine isyan ediyorum .senin için ölmem öldurmem,allah için,vatan için,bayrak için ,toprak ve millet için seve seve ölür öldürürum.mucadelene saygı gösteriyorum gerektiği heryerde saydıklarım unsurlar dahilinde nasıl vatan sana canım feda diyebiliyosam ,türk devleti için ,bayrağı için milleti için mucadele eden liderlerimizede canımız feda olsun.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE . saygılar vatan için şehit olan ülküdaşlar saygılar hakkı hakedene veren kabadayılar,saygılar SEDAT PEKER. KAZİMİYELİ ÜLKÜCÜ GENÇLİK daima ülke için vardır

  135. ALLAH ‘ıma emanetsın abıııı cunku kımseyı yarı yolda koymayan tek guvence kaynagım…

  136. Arkdaşlar bişi dicem ama Ben sedat pekere bir şey anlatmak istiyrum ona nasıl ulaşacağım?

  137. Arkadaşlar ben sedat pekere nasıl ulaşabilirm ona nasıl mektup filan göndere bilirim bana yardımcı olurmusunuz ?

  138. buğra http://www.öztürkler.com sitesine git orada reisin mektup adresi var

  139. reisime saygılarımla gülmek sana yakışıyo reisim gülen yüzün hiç solmasın ALLAH yardımcın olsun

  140. allah kurtarsın reisim dualarımız seninle

  141. TRabzonlu Gencler den sana koca slm lar reis allah yardımcın olsun

  142. sedat reis senın silivride yattıgın niliüfer turizimin sahıbının oglu mustafa kayapalı’yla askerlık yaptım seni anlattı ıyıce sevdık senı sımdı reıs
    Eller düşeş atarken Bizimki hep dubara
    Buda geçer reisim gülüşün 1O numara

  143. selamun aleykum sedat abi abi varya ben cocuklugumdan beri durusuna oturusuna konusmana tabi bunları televizyondan goruyoruz ama yine de hayranlıktı iste insallah b u yazdıklarımı okursun eyvallah kardesim dersin ben senin eyvallah dedigini illaki hissederim abi ceza evindesin buyuyumsun allah kurtarsın abi sadece seni degil tum gercek insanları kurtarsın gercekten hani insanların güzelliklerini ihanet gibi anlatanlara inat hepsi cıksın varya abi suan askerim hani hastaneye gidiyoruz diye cıktım ne bilegim birden aklıma geldi sedat peker abime bakayım dedim ve burda mektubunu okudum abi hani insanların dusuncesi cok onemlidir tabi anlayana sen benim buyuyumsun senin dusuncelerinde benim icin onemli mektubun icin eyvallah abi varya abi senin gibi bi abimiz le oturup saatlerce gunlerce muhabbetini dinlemek isterim ama dedimya bizimkisi hayal ama bak bu siteyi ogrendim bundan sonra muhabbet eder gibi bu mektublarını okurum abi allaha emanet ol allaha sevdiklerine sevenlerine kavustursun cumlenizi allah kurtarsın buyuklerimizin ellerinden operim SELAM OLSUN BUYUK İNSANA

  144. sana can feda reiis allah sana uzun ömür versin.

  145. Allah Yardımcın Olsun Reis Saygılar Sevgiler

  146. REİS ÇIKIŞINI DÖRT GÖZLE BEKLİYORUZ ÇIKTIĞINDA YENİ Bİ OLUŞUMA GİTMENİ İSTİYORUZ SAĞLAM ADIMLARLA HAİNLERİ BİTİRELİM REİS BURDA HERKEZİN CANI SIKKIN HERKEZ ÇELİŞKİDE SUYU İYİCE BULANDIRDILAR NEYİN NE OLDUĞU BİLİNMEZ GÖRÜNMEZ OLDU REİS KİM DOST KİM DÜŞMAN ÇÖZEMEZ OLDUK BAHÇELİNİN AĞZINDAN ÇIKACAK 2 KELİMELİK EMİRİNİ BEKLİYOZ EMİR ÇIKMIYO BİZ HAZIRIZ SABIR KALMADI REİS SEN SÖYLE NAPALIM KENDİMİZ BİREYSELCE YANLIZ KURTMU TAKILALIM Bİ YOL GÖSTER GİDİPTE SOY ADININ HAKKINI VERMEYEN AHMET KÜRTEMİ SIKAYIM NASI YAPAYIM SEN SÖYLE REİS…
    İZMİR/KARŞIYAKA’DAN SANA SELAM OLSUN REİS ALLAHA EMANET OL
    ”HER TÜRK ASKER DOĞAR” C*
    -EMRE-

  147. sedat reis…m.yazıcıoğlu.catlı.gibi değerli lider adamlar malesef aramızdan ayrıldı.bir sen kaldın inşallah en kısa zamanda lider olarak dönersin….BOYABATLI KENAN…

  148. selam güzelbüyük abimiz büyük REİS sana önce saglık diler senin sevdalı bayrak yolunda giden kardeşlerinin oldunu bil sen yaşadıkca bizler varız ve hep var olcaz umarım en kısa zamanda özgürlüne ve güzel yerlerde görmek dileklerimle allah a emanet ol REİS

  149. reis allah kurtarsın..adanalı gökahn…

  150. DAYI ALLAH SENİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN SENİN YAŞADIĞIN BİZE UMUT VERİYOR HER NE KADARDA İÇERDE OLMANA ÜZÜLSEKTE DARILSAKTA SENİN VAROLMAN BİZİM İÇİN ÖNEMLİ ALLAH SANA UZUN ÖMÜRLER VERSİN BİR AN ÖNCE ÇIK

  151. s.aleyküm abi allah seni ve aileni kötülüklerden ve kötülerden uzak iyilerin ve iyiliklerin yanında tutsun ve hep yardımcın olsun.bu vatan bizim abi biran önce cıkman dileğiyle allaha emenet ol.

  152. SAYGILARIMLA ABİCİM

  153. sedat abi senin bizim, ülkücülerin başımda olmanı isteriz senin gibi biri bu dünyaya daha gelmez saygılarımla herzaman videolarını izliyorum ve tek seni örnek alıyorum abi trabzonlu

  154. abi seninle tanışmak seninle koşturmak istiyorum canımla kanımla seninleyım sen ıste yeterkı

  155. koca reis bende istanbuldan yazıyorum ama aslen trabzonluyum kısacası senın butun hayatını okudum arastırdım 17 yasımdan berı odamda resmın hergun selam vermeden yatmam yerı gelıyor senle dertleısyorum yerı gelıyor senle aglıyorum tel duam varrr bır an once o yerlerden kurtulman ve senı yuzunu dısarda gormek yaradana emanet ol koca r eısss

  156. ALLAH KURTARSIN SEDAT REİSİM SENİNLE Bİ KAÇ KERE KARŞILAŞTIK AMA Bİ SIKAMADIM O ELİNİ İNŞALLAH OLUR BİR GÜN YÜCE YARADAN YARDIMCIN OLSUN CANIM ABİM KALBİMİZDESİN SAYGILAR REİSİM

  157. rüzgar kayaya vursada kayadan birşey alıp götüremez abi çıkmanı ümitle bekliyoruz kayseriden selamlar

  158. ABİLERİN ABİSİ BABALARIN BABASI ALLAH SENİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN YÜCE RABBİM SENİ BİR AN ÖNCE SENİ ARAMIZDA GÖRMEK NASİP ETSİN

  159. Hatay\İskenderun DumLupınar mah. ( İNSAN İNANDIĞI ŞEYLER UĞRUNA MUHTEŞEM HATALAR YAPABİLİR ) bizde senin için HerşeYe hazırız aLLaha eManet oL Koca Reis. ÜLkücü gençLik.

  160. degerli sedat abim kurban olurum sana

  161. reis dikkatli ol her aslanın bir çakal düşmanı olur (Allah yar ve yardımcın olsun) yaşım 17 ama namerde boynumuz eyilmez . dadaşım bahadır .biran önce çık başkanım

  162. selam sedat abi seni çok ama çok seviyorum tek dileğim senin biranevvel dışarda olman.canım abim sen her zaman kalbizdesin seni hep öğlede yaşatacaz.saygıkarımla …

  163. reıs abıcım bıran once cıkmanuı dort gozle beklıyorum allaha emanet ol baskan

  164. ALLAH SENİN GİBİ VATAN PERVERLERİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN REİS KEŞKE HEPİMİZ BİR SEDAT PEKER OLSAYDIK VATANIMIZA ALLAH SENİ SAĞ SALİM GENE İŞLERİNİN BAŞNA DÖNMENİ NASİP ETSİN ÇÜNKİ ŞİMDİ SANA ÇOK İHTİYACI VAR DEVELTİMİZİN VE MİLLETİMİZİN REİS . (ALLAH KURTARSIN )

  165. teşekkür ederim

  166. Allah kurtarsın Reis Kandilin mübarek olsun tek bayrak tek kuran tek millet saygılarımla

  167. DediğNİz DOgRU Tabiki yaZIldIysa ArNIna KıVırMak ArtIk BoŞAa

  168. Koca Reis Yemin Ederim Sana Çook Ulaşmak İstiyorum Nasıl Ulaşacağımıda Bilmiyorum Bni DE Al REissssss Bni de AL HAYATTAN BEKLENTİM YOOK YA DA BİŞİ LER YAP BANAA SEDAT PEKER SANA HASTAYIM SNN KADAR OLAMASAMDA SNN YAPTIKLARINI YAPAMAZSAM BİLE YARISINI YAPACAĞIMDAN EMİNİM SEDAT PEKER MEMLEKTLİ SAYILIRIZ SEDAT ABİİ SEN KARAAĞAÇLISIN BN GELENDOSTLUYUM ABİİ YAAP BİŞİLER ABİİİİİ YAAPPPPP MSN Mİ EKLE TEEL ARA BİŞİİİ YAAAP LÜÜTFEN YAAAA BEKLİYORUM 05392497406 hsyn_ayan@windowslive.com

  169. reis sensizlige dayanamıyoruz artık çıkda ülkücülügümüzü vatanseverligimizi türkiyeye gösterelim sen hapise girince çakallar çogaldı reis

  170. Tüm Sakarya Seni Öle Seviyor’Ki Bunu Benden Daha İyi Biliyorsundur sen Bizim Babamız Sen Bizim Abimiz Sen Bizim Reisimiz’sin Kim Ne Derse Desin Alemde Teksin ”’SEDAT PEKER”’Allaha Emanet OL..^^^REİS 54^^Senin Her Zaman Arkandayız…Sıkıntı YOK bİZ AdApAzArLı’YıZ sevgilerimle Coşkun YILDIZ……………AdaLı 54…..

  171. Sedat abi seni cok seviyoruz kim ne derse desin senin kalbin temiz insallah bir an önce ordan cikarsin hak ettigin gibi yasarsin allah emanet ol !

  172. çok güzel sozlerine ramem sedat reyis güzel bir söz yollamak istiyorum bu arda mübarek ramazan ayını hayırlara vesile olmasını dilerim ALLAH’a emanet ol
    Denizleri seviyorsan, dalgaları da seveceksin,
    Sevilmek istiyorsan, önce sevmeyi bileceksin,
    Uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin.
    Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin.

  173. bence aşıklama yapmana gerek yoktu reis ama işinde bulundugun durum bunu gerektiriyordur belki inanki sen sus gülen gözlerin anlatır herşeyi hayırlı ramazanlar tüm turanistlere

  174. Ne desem bilmiyoruki bütün günümü senin yanında senin o hareketli hayatının bir köşesinde eçirmek istiyorum seniş seviyorum REİS

  175. bir beyin var binlerce beyin idare eder, birde beyin var kendini idare edemez helak olur gider.. allah kurtarsın–

  176. Allahım senı bütün kötülüklerden korusun.Reis

  177. sen her seyin iyisini bilirsin yüce allah tan dileğimizz senin sağlı sihatli olman ve ceza evinden cıkarken gülerek dimdik cıkmanı görmek bize her seye deger seni seviyoruz uzaklarda olsadaa bu gönuller bu yurekler her zaman seninleeee rizeden saygılar abimizee h

    HER ZAMAN HER YERDE SENİNLEYİZZZ

    ALEMİN KRAL DELİKANLISI SEDAT REİS

    ZAMAN ALIŞMAYI ÖĞRETR BELKİ AMA ;UNUTMAYI ASLa

  178. sedat abi sana yapılan bu haksızlıkarın bu vıcdansızlıklarların bu kahpeliklerin ve şerefsizliklerin hesabını bu dünyada hukuken olmasa bile allaha yeminederim ki ahirette sana teker teker hesabını verecekler abi işte o zaman sıra sana gelecek benim abim şuna emin ol bu hukuk bu devlet yani bizim devletimiz haksızlık yapıp adaletsizlik yapıp seni bitirdiysede sendeki VATAN sevgisini bitirememiştir kendi ismim kadar eminim allaha emanet ol benim ABİM.
    B!R UMUTTUR YAŞAMAK^^

  179. reis allah seni Türkiye’nin başından eksik etmesin bizlerde senin yolundayız gözün arkada kalmasın reis seni çok seviyoruz allaha emanet ol.

  180. s.a sedat abi ben fatih ankara yeni mahalle şentepede oturuyorum inş. cıkcan ordan biliyorum seni cıkartsalar bi cok degişik olcagını neyse abi aeo inş enkısa zamanda cıkarsın inş yada sitene girip takip eden varsa bana ulaşsın abi sana
    ihtiyacım var sen ihtiyacı olanın yanlız bırakmazsın biliyoru m

  181. selamunaleykum sedat abi sen gibi delikanlı olabilmek isterim herzaman inşşallah seni yine dışarıda görecegiz abi ben kütahyalıyım sana uzağım anam için babam için çabalıyorum olur yaa abi bigün yolun oralara düşer benim misafirim olmanı isterim bi tas çorbam bile olsa buyurur gelirmisin abi allahım yar ve yardımcın olsun hep senın yanındayız abı

  182. selamınaleyküm abi bilemm sana ulaşırmı bu yazdıklrım ama ben seni yıllardır takip ediyorum saygı duyuyorum abi sen varya bir robib hoodsun iyilerin byanında kötülerin karşısındasın benim gözümde reis sana ulaşmak istiyorum nasıl olursa olsun seninle konuşmak tanışmak istiyorum reis saygılar sunarım sana ihtiyacımım var ((sedat abiiim ))

  183. reis allahına kurban ne olursa olsun biz sonuna kadar bu yolun yolcusuyuz dönmek yok reis allaha emanet ol reis

  184. reıs seni cok özlüyoruz senin gibi bidaha gelmez cıkmanı sabırsızlıkla bekliyoruz

  185. reis senin varlıgını bilmek bile güzel sen orda olsanda yüce türk milletinin yüce ülkücülerin ve en önemlisi benim yüregimdesin aramızda mesafeler aramız duvarlarda olsa unutmayalımki türkün aşamayacagı engel aşamayacagı duvar yok gönüller bir olsun ülkücüler var olsun sen hep var olasın inşallah cenabı haktan niyazım biran önce çıkman allah a emanet ol büyük reis……

  186. seni seviyoruz sedat abi kurban oldugum allah işllah biran önce özgürlügüne kavuşturur bütün kader makkumlarınıdaaaa sedat abim senin bu alleme nefes alım vermen yeter saygılarımla

  187. Reis ben sadece sana şunu diyecegim TOPRAK ÜSTÜNDE NAMUSSUZCA ŞEREFSİZCE ONURSUZCA YAŞAMAKTANSA TOPRAK ALTINDA NAMUSSUMLA ONURUMLA ŞEREFİMLE VATAN İÇİN YATAMAYA HAZIRIM NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!!!!
    Abi ben sana nasıl ulaşabilirim abi lütfen beni ara beni bul seni seviyoruzzzz

  188. Sedat abim güneşin battıgınada gülkı sabah oldugunda sevinesın cünki biliyorum aksam erken düşer mapushaneye bakma aksam olduguna güneş bıle senın gülüşünle parlar RIDVAN BALTA KARDESIN…. saygılarımla SEDAT PEKER

  189. reisim manisa seninle gurur duyuyor sa salim çıkmanı bekliyoruz saygılar manisa alaşehir

  190. REİS SEN İCERDEYKEN DIŞARDAKİ DÜZEN BOZULDU BU BAŞIMIZDAKİLER KENDİLERİNİ COK GÜCLÜ SANIYOLAR .CİNGENEYE PADİSAHLIK VERMİSLER BABALARINI ASMIŞLAR İLK ÖNCE BUNLARDA O MİSAL AMA YÜCE ALLAH O KADAR BÜYÜK BİR GÜN İNANIYORUM Kİ HERSEY DAHA GÜZEL OLUCAK . RAB BİM BİR AN ÖNCE SENİ SEVDİKLERİNE KAVUŞTURSUN SAYGILARIMIZLA REİS .HAYIRLI TAHLİYELER NAZARINDA SELAMA DEĞER TÜM ARKADAŞLARINA VE ÜLKÜDAŞLARINA SELAM EDER ELLERİNDEN ÖPERİZ REİS .

  191. ‎’ Düştüğünde yanında olan değil, kalkman için el uzatan dosttur. Unutma, ‘Kötü günde katkısı olmayanın iyi günde hissesi yoktur’..®

  192. YUCE ALLAH C.C A EMANET OL REİS seni seviyoruz

  193. dün yanındayken bugün yolundayız yarın yanındayız koca reis.. allaha emanet ol

  194. selamunaleyküm reis tahliye olcagın günü sabırsızlıkla bekliyorum senin yanında yer alıp büyük ülkümüzü turan ülkümüzü gercekleştirmek istiyorum eger sende uygun görürsen reis
    kütahya tavşanlı ülkü ocakları ali DAŞKIN (yıkılmadım ali reis) 0546 606 06 22

  195. burdaki her arkadasım gibi seni seviyorum sedat abi reis senin gibi biri daha gelmez bu dünya sen büyüksün reis dilerim allah dan birgün yanında olayım keşke böle bi imkan olsa her ne şekilde olursa olsun canım la kanımla yanında ola bilsem reis allah sabır versin sana allah emene ol reis

  196. Öncelikle s.a reısım merak etme reısım kafanı hiç takma mhp ülkücü gençlik olduğu surece için rahat olsun yaşım 17 30 yaşındaki adamın yaşamadıklarını yaşadım eminim. Çok acılar çektim ama allaha şükür ayaktayım senin sayende hiç bir zaman yüzüm asılmadı hep güldüm arkadaşlarım sordu neden hep gülüyorsun diye senin dediğini dedin reis cehennemde bile zebanilere gülcem dedim reısım…. Dediğin gibi bir piç gibi imparator olmaktansa onurlu bir hiç olmayı tercıh ederim.. fazla söze gerek yok [bilecik – söğüt ] emrinde reısım şu dünyada tek şey istiyorum allahtan seni 1 kereliğıne bile olsada görmek . Seni ilk önce allaha sonra kendine emanet ediyoruz kendine iyi bak reısım mektuplarının devamını bekliyoruz

  197. reis ALLAH yardımcı olsun seni seviyoruz ALLAHA emanet ol.

  198. selam lar abi allaha emanet ol abiiisen bu alemde tek keçilmez bir abisin bu alimin reisisin yakışır abimeee

  199. Merhabalar sedat abi umarım iyisindir seninle ilgili herşeyi yakından ilgileniyorum çünkü bende karadenizliyim ama sakarya akyazı doğumluyum insanın hemşerisi gibi olamaz her ne kadarda senin aleyhinde konuşsalarda ben inanıyorumki senin sadece insanlar için yaşadığını ve kursağından haram lokma geçmediğine inanıyorum çünkü karadeniz insanı dürüsttür zaten sende dürüstlüğünden kaybettin ama gün gelecek hepsi pişman olacaklar inşallah yakında çıkarsın seninle tanışmayı çok isterim dualarımız seninle…:))

  200. s.a reisim önçelikle bana uzak olup sana yakın olan elerinden öperim bir an önce tahliye olmanı isterim allah sana o dört duvar arasında sana yardım etsin dualarımız seninle reisim

  201. ölde ölelim reisim

  202. sennedersen de halla olsun reis

  203. merhaba sedat reis bız arkadaslarımla reis’i mizi restekler saglıklı ve bı huzur içinde selamlarımızı gönderıyoruz bız ist/eyüp tarafdan bırısı olarak senın hayranlarında bır tanesıyız….

  204. bende katılmak istiyom

  205. YA TAMSIN YA HİÇ YA TÜRKSÜN YA PİÇ BAYRAGINI SEVECEKSİN YOKSA SUSACAKSIN DE FOLUP GİDECEKSİN NERDESİ REİSİM BU TÜRKİYEYE ÇAKALAR GİREMEZ KURTLAR VARKEN

  206. SEVGİ SAYGILARIMLA ÜLKÜCÜ DAŞLARIM

  207. mrb tüm genç bakıslı herkese siyasi görüşünüz mükemmel allah sizi başımızdan eksik etmesin

  208. Ey büyük reis. Vatan sana miinnettar. Eşin benzerin yok bu alemde. Bir an önce çıkman Lazım ordan. Vatanımızın liderleri artık çakallaştı. BunLarın ustesinden bir tek sen geLebiLirsin. SeLamLar oLsun…

  209. SADAT ABI ALLAH BIGUN YÜZÜMÜZEDE GULUR REİSSSSSSSSSSSSSSSSSS

  210. ey reis Allah’tan Tek dileğim en kısa zmnda ordan çıkmandır.. ellerınden öperım reis saygılar…

  211. Öncelikle slm eder saygılarımı sunarım.inşallah o yerden kurtulursun çünkü TÜRKİYEMİZİN senin gibi insanlara ihtiyacı cogalmaya başladı kan emiciler dört bi yandan saldırır oldu.dualar seninle daim olsun reisim ALLAHA emenet ol saygılrımla.ordu’dan slm lar

  212. sen ogretın reis ….. basımız dik güllüyoruz .. hayat daıma ehılmeye mahkum kıldıysada yureklerimiz ellerimizde sana karsı tutuyrz … ALLAH (c.c) senı başımızdan eksık etmesin..! KARADEREDEN SELAMLAR (RİZE)

  213. herzmn dgru olanı herzmnda iyisni yaprsn ve herzmnda iyilern ve gücsüzlerin ynndasn helal olsn sana sedat baba allahu tealada ins hep senn ynnda olur hc bi işlern aksi gtmz ins sennle otrup br cay icip muhbbt etmk isdiorm sedat baba bna yardımcı olmnı isdiorm rıca ediorm zor durumdaym

  214. sevgili sedat peker sizinle gurur duyan birisiyim ALLAHA emanet olun

  215. selam reis bizler trabzonlu olarak seninle gurur duyuyoruz ve bir an önce tahliye olman için dua ediyoruz. ıstanbul seni bekliyor REİS

  216. ALLAH KURTARSIN REİSS… YAŞAMAK BİR UMUTTUR

  217. koca reis allah cc bnm ömrumu alsın sana versın bu turkıyenı8n sana ihtıyacı var gelde su serefsızlerı arıt bıran önce senı sevıyoruz KOCA REİS….

  218. sedat abi nasilsin insallah iyisindir bugünlerde gelir gecer sedat yaninda olmak isterim hertürlü en kisa zaman mesajini bekliyom sedat abi lütfen kendine iyi bak sedat abim saygilarimla yanliz murat

  219. büyüksün sedat abi her türlü yanindayim abi gel de gelelim

  220. eywalla reıs kadir kandilin mübarek olsun simdiden ramazan bayramını kutlar saygılarımı sunarım allaha emanet ol,

  221. Reis her zaman seninleyiz..

  222. SEN VARYA SEN KRALSIN KRAL ORTAMDA MEYDANLARDA OKADAR ÇOK KAKAL GEZİP NUTUK ATIYORKİ YÜCE YARADANDAN TEK İSTEYİM SENİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN VE SENİ DAHA FAZLA ÖZLETMESİN VE SENİN FOTOKOPİN KADAR YAKIN KİŞİLİKTE İNSANLARI BU ÜLKEYE
    ÖNDER ETSİN AMA SENİ SADECE BİZE REİS ETSİN O AYRICALIKTA BİZDE KALSIN ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN GÜÇ VE KUVVET VERSİN

  223. slm reis bn samsundan lakabı ateş adı ebmrabh olan biri senin adını şeref ve şanla anıyorum sen bizim reisimiz sin ve reisimiz olarak kalacaksın hayalin yanımda bu arada sırtımın komplesinde yapılı dövme resmini yaptırdım yaptıralı 22 saat oldu ve nerde oldunu bilip yanına gelmek istiyorum iznin olursa bn şuan 15aylıgına istanbuldayım cevabını bekliyorum reis

  224. reis inş en yakın zzaman da çıkarsın dışarsıçakallar doldu a.e.o reis

  225. eğer sen sadat reis değilde başka birisisen sedat pekeri en sona koyup başta senı ben sıkerım milletin duyguları ile oynamayın lan şerefsizler sedat peker okadar küçük insanmıdırki burda yorum yapsın bu ada pasif birimidirki kendi sitesi olmasın salakmısınız olum siz sedat peker bu siteyi bilme bilmiyordur içerden çıksa böle şerefsizler yok sedat pekerden mektup yok gazel demezdi inanın tapılacak adamın namı altında iş yapmaya kakmayın sevdalılarının duyguları ilede oynamayın adam olun adam poku pokuna yatmıyor oo dört duvar arasında senben o bu bizler için yinede reis duymıyacak okumayacak biliyorum ama allahtan kısa zamanda kurtulmasını ısderim.eğer bu yazdıklarımdan gocunanda varsa gocunmasınlar doğru bu bence ha ben yok illede gocunurum diyen varsa osman seydioğlu adım msn=osmanseydioglu@hotmail.com burda gocunsun

  226. LAN BEYİNSİZ MAL SEREFSİZ İT BENIM HANGİ YORUMUMDA BEN SEDAT PEKERİM DEDİM HANGİ YAZIMDA SEDAT PEKERİM DEDİM YAVŞAK ONCE SİTEYİ TANI ONDAN SONRA YORUM AT BEN ADRESİMİDE YAZDIM ORAYA VE KIM OLDUMUDA BEN KIMIM ADLI BOLUME GIRERSEN KIM OLDUMU GORURSUN GELIP BURDA AHKAM KESME SEKLIM ŞEMALIM BELLI AKILLI OL 3 KURUSLUK BEYNINLE GELIP DAYILIK YAPMA AYIK OL KÜRŞAD

  227. kürşat ben 20 yasındayım 15byasında admlık sandım belime yavuz 16 taktım ama deyilmis 20 yasına gelince anladım hee bide şu var vatansa dava babamasıkarım neyin davasını yapıyonuz osman seyitle anlamıyorum kırmayın birbirinizi ölen şehitler kıranı kıralım burda msn atan pkk yandaslarıda var ömrümün en güzel yılarını yatım ben 5 sene kocaeli merkez c- tipi sonradan tapıladı aklım naptım diye hee konu neydii derse bosver ama emin ol kürsat reyis suan bile aynı durum olsun yine sıkarım birbirinizi yemeyin reyis vatanı yiyeni yiyelim benden bukadar reyis msn buda gokhan3811@hotmail.com

  228. ben bu adamı çok seviyorum ya? ALLAH yardımcın olsun REİS

  229. slm reis ben 13 yaşındayım ben büyünce senin gibi bir adam olmaya calışacam ve olacam seni çok seviyoru reyis

  230. bu gümlerde gecer sedat

  231. kendine yakışanı yap biz üstümüze düşeni yaparız kardeş

  232. REİS SAYILI GUN BITTI GELIYOSUN ARTIK SENI DUNYA GOZUYLE HIC GÖRMEDIM BANA SEDAT DERLER YANI SENI ORNEK ALDIM HEP BEN BANADA REİS DİYE GİTTİ HEP NEYSE BIR AN ONCE CIKTA HUZURA ERERİM

  233. Sedat abi seni abim gibi seviyorum :(:(:( abii kurbanin olayim sana bi ulasmam lazim sana icimi dokmem lazim bende kara denizliyim abi kanimiz ayni be abi sana ulasmayi cok istiyorum abimmm bana bi yardimci olun nolur yalvaririm her siteye yaziyorum abim kurbanin olayim yalvaririm beni bul abimm yada bulmama yardimci olun seniii cokk seviyorum abimm canim feda sana olde olmeyen kallestir 😦

  234. sedat abı sana nasıl ulasacam
    senın yanına gelmek ıstıyorum ben abı bana yardım et

  235. sedat abı senın yanına gelmek ıstıyorum nasıl gelebılırm bana yardım et abı

  236. öncelikle selamunaleykum reısım benım adım ıbrahım aktas orduluyum fatsa reısım yardımına ıhtıyacım var ve senden de baska kımse yardımcı olamaz bana bılıyrum bu yazdıklarım ulasmaz sana ama sansımı denemek ıstedım ve son carem bu sıte reısım olurda okursan bu mesajımı bana ulas lutfen acıl 05347977907

  237. Allah` a emanet ol Reis Dünyadaki bütün ülkücüler seninle Kendine iyi bak seninle danismak bana seref verirdi ama zanetiyorumki bü dünyada imkansiz . ALLAH cc sana ve bütün ülkücü kardeslerime yardimci olsun.

  238. slm abi alha yardımcın olsun benim yapıcagım bişey varmı emrin deyis sedat abi naslsın iyimisin cevap verisen sevinirim saygılar reyiz

  239. Selamunaleyküm Reis hayırlısıyla sen içerden bir çık Cenabı ALLAHIN izni ile her şey kendiliğinden yerine oturur buradan ne desek ne söylesek yalan ve ziyan olur kendine çok iyi bak Allaha emanet ol.AYDINDAN FATİH. ALLAH KURTARSIN.(amin).

  240. REİS Fazla Söze Gerek Yok Sen Çık İçerden Bizde Senin Ardındayız Sen Var Oldukca Biz Yıkılmaz Oluruz Kendine İyi Bak ALLAHA Emanet Ol Reis

  241. REİS HERYER DE GENÇLER..EGeR Kİ SİZLER SAMİMİ OLARAK..ONU YANINIZ DA HİSSETMEK İSTİYOSANIZ…AKIL VE YÜREGİNİZ BİR OLMASI LAZIM SONRA..RABBİM GÖRMEYİDE NASİP EDER…SAYGILARIMLA…(FATİH KARTAL)

  242. sedat abi sana ulasmak istiyorum sen cok seviyorum abi senin kaldigin yeri bulmaya calisdim ama bulamadim sedat abi sana can kurban olsun sen bizim tek reisimizin beni bul abi su dünyada istedigim tek sey var oda bikere olsun seni görmek ve o mubarek ellini öpmek isterim herzaman arkandayiz.

    Burak Calik

    Almanya ( NRW) DUISBURG SEHIRINDEN GELIYORUM

  243. ben bursadan bi kardeşiniz size ulaşmam gerek

  244. Bizi hep kavgalarımızdan bildiler Reis Alayına isyan dedik her zaman Aynalara minnetsiz geçirdik gençliğimizi, kurşunların söylediği türküyü bildik yalnızca Reisim Rabbimiz bilir dinimiz devletimiz Bayrağımız ÜLKÜMÜZ için geçirirdik vaktimizi öldükten sonra vurdular bizi, itin biri dediler her zaman bilmediler öykümüzü Reisim Ülkücüyüz diye sevmediler bizi varsın sevmesinler Reisim Tek tabancaydık her zaman çakallar gibi olmadık asla boynumuzu bükmedik, el öpmedik, yenilmedik reisim;

    Seninle görüşmek istiyorum ” Bozkurt yurdumuzda, çakalların ne işi olduğunu ” dinlemek istiyorum seninle dertleşmek istiyorum abim

  245. ABİMM SAGLIGINI MERAK EDIYORUZ SENIN O ANLAMLI KISA AMA OZ KONUSMALARINI LAFLARINI SOZLERINI OZLEDIK…

  246. inşllah biran önce özgürlüğüne kavuşur allah hep yanında olsun seni seviyoruz abimm

  247. Sedatt Reis Abimm ben seni görmeden sevdimm bee ALLAH kurtarsın abi bian önce çıkarsın inşALLAH saygılar KOCA REİS…

  248. SELAMIN ALEYLUM REİS VE KARDEŞLERİM VE ABİLERİM SİZE BİRŞEY ANLATMAK İSİTİYORUM BEN GARİBAN BİR AİLENİN ÇOÇUĞUYUM AMA GÖNLÜM ZENGİN BU ZENGİNLİK BAYRAĞIMDAN VE BOZKURT TAN GELİYOR NEYSE UZTAMANIN ALEMİ YOK BENİ REİSLE KONUŞTURMAYI BAŞARACAK OLAN VARSA LÜTFEN ULAŞSIN BANA BEN ONUN EMRİNDE BU DEVLET E BAŞ KALDIRANLARIN BAŞINI KESMEYE HAZIRIM…

  249. lütfen tek istediğimiz sedat beye ulaşmakm istediğimiz mektup adresi.. gönderirseniz seviniriz..

  250. abi ne olursun ben kimseye benzemem senle aynı yerde bulunduk tabi ben küçüktüm diyeceksin bu zamana kadar sormadın şimdi niye soruyon abi inan bana zaten işin başından aşkın hiç musallat olmadım ama ilk defa ocağına düştüm tut elimden kaldır beni numaramı verdim ulaş bana

  251. REIS GECMIS OLSUN ORALARDA KIMSE KALMAZ …SEKIZ YIL YATTIM ,BIR SENE OLDU CIKALI ALLAH KURTARSIN

  252. kahpece arkadaşlarım dostlarım olacagına senin gibi delikanlı bi memlekete hasım olurum saygılar…….

  253. Abim bnm sağlığın iyidir inşallah,hergün spor yaptıgını biliyorum,ama yinede bırakma kendini asla.inşallah en kısa zamanda aramıza dönüceksin,Allaha emanet ol

  254. bir Erzurum dostun bende gencin abi inş en kısa zamnda çıkarsın

  255. sedat beye ulaşmak ıstıyorm msjımı dkkate aln acıl ?

  256. arkadaşlar ben reise muktup yazmak istiyorum bana yardıcı olabilirmisiniz

  257. http://www.ozturkler.com dan mektup adresine ulaşabilirsin

  258. sorun ne kardesım

  259. reis ne zaman çıkacaksın reis

  260. bu milletin sana bu günlerde cok ihtiyacı var ölde ölelim vurde vuralım allah seni başımızdan eksik etmesin AMİN

  261. SEDAT DAYI SEN HİÇ KAFANA TAKMA BEN CEZAEVİNDEYİM DİYE ŞU GÜN DE O GÜN BÜTÜN TÜRKİYEYİ AYAĞA KALDIRIZ YIKARIZ SİLİVRİ CEZAEVİNİ SENİ ÇIKARIZ SEN RAHAT OL KENDİNE İYİ BAK..!

  262. sedat dayı senle görüşmek istiyorum sana nasıl ve nerden ulaşabilirim?

  263. slm aleyküm reis allah seni bizlere nezaman nasip edecek inşallah senin bir an cıkmanını yüce rabbimden dilerim türkiyenin sana ihtiyacı var allahın rahmeti ve bereketi üstünde olsun

    izmir balçovadan vedat akdemir

  264. reıs allahıma enetol sana can gıder bas gıder olde olelım kandılede gırelım mısalı tayıp erdoganın ıtlerı bagırıyor olde olelım gezıparkına gırelım nedenlan 24 sehıt verdıgımızde olde olelım kandılede gırelım dıye bagırmadı bu yavsaklar ben karadenız couguyum karadenız suları gıbı hırcınım allatdın cakının adamların yanındayım onlarla buyudum onlarla yetıstım ama reis sana canım feda bebelıkten berı sana sevgım sonuz ınsallah bırgun cıkarsın da bu yazımı okursun bana ulasırsın sevdan atesten gomlek be reıs senı sevmeyen olsun

  265. SEDAT ABİ ÖLMEDEN BİR KERE ALLAH RIZASI ICIN BIR KERE SENI GOREYIM YUCE RABBIMDEN BU SON ISTEGIM ABI YANINA AL OMUR BOYUNCA HAPIS YATEYIM AMA SENI BIR KERE DUNYA ‘DA CAN GOZLE GOREYIM SAYGILARIMLA-SEDAT ABIME..

  266. selamun aleyküm reis beni bul ben sana col lazımım unutma reis beni bul

  267. sedat abi alemde sözü geçen sen varsın burada itler çakallar meydanı boş buldu bize çöküyolar abi neredesin

  268. SELAMLAR OLSUN ABİME KURBAN BAYRAMINI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLARIM

  269. reıs yoluna ol de oleyım ben azız karslı azız alanyada yasıyorum reıs senı cok sevıyorum senın yanında olmak ıstıyorum allah rızası ıcın bana don bır kez olsun elını opeyım yıllarca hapıs yatayım senın yerıne yeterkı benı yanına al reıs

  270. Abı Benım Adım Doğukan Ankara Da Yasıyorum Sızın Le Cok Tanısmak Istıyorum Sızın Cok Buyuk Hayranınızım Her Gece Sızı Hale Edıp Uyuyorum Neolur Bana Sıze Ulasa Bılecek Bı ADres Verın Tek Ben GHelıyım Neolur Abıı Sızı Cok Sevıyorum

  271. reis

  272. öncelikle geçmiş olsun dileklerimle konuya girmek istiyorum abimiz ben sizi bir canlı programda konuşurken izlemiş tim bela okuyordunuz şimdi sizi iyi anlıyorum düşünceler sizinkiyle uyuşuyor zannediyorum sizle oturub muhambet etme şansım olsaydı keşke hani siz diyordunuzya bizden sonrada çıkacak yeni nesiller den demek istiyordunuz galiba yardım ve desteginizi bekliyorum saygılarımla


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Yorum bırakın