Sedat Peker’den Öztürkler Ailesine (Tekirdağ)

Yine bir Ramazan bayramında yine bir F tipi cezaevinden geçmiş Ramazan bayramınızı kutlar, bu kutsal günlerin mensubu olduğumuz milletimizin var olan onur ve şerefini çoğaltarak devam ettirmesini Yüce Yaradandan dilerim..

Öztürkler forumlarında fikir alışverişlerine ve sohbetlerinize katılamamamın tek sebebi, ismimden dolayı, sizlerinde herhangi bir tahakküm altında bırakılmanızı engellemek içindi.

Sızların arasındaki sohbetlere iştirak etmemin benim için, sadece, şeref ve onur olacağını bilmenizi isterim. Ancak, ne kadar gayret edersem edeyim, sizleri de dolaylı olarak tartışmanın parçası haline getirmelerini üzüntü ile izlemekteyim..

Bundan dolayı, düşüncelerimi sizlerle paylaşmanın doğru olacağını düşündüm..

Şahsımın acı çekmesi için F tipi cezaevine yollanmama sebep olan komployu hazırlayanlar, çocukluğumdan beri geliştirdiğim düşünce gerçeğimden haberdar değiller.

Çocukluğumun orta yıllarında, deniz kenarına yürüyüşe giderdim, bu yürüyüş günlerimde bazen havanın bozmasıyla, küçük ve büyük teknelerin balıkçı barınağına çekildiğini izlerdim, bu olayı gözlemlediğimden dolayı, ‘her şeyin bir sığınağa ihtiyacı vardır’ düşüncesini çok küçük yaşımda öğrendim. Tabi ki, benim gibi hayal gücü yüksek ve hayalleri için savaşmaya kararlı bir insanın çok fırtınalar yaşayacağı kaçınılmazdı. Bende o zamanlar, kendime sığınak olarak, Yüce Yaradan’ın sevgisini ve dostların yüreğini seçmiştim. Benim acı çektiğimi düşünerek zevk alanlar hala sığınağımda huzur içinde olduğumu bilseler ne yaparlardı?

Sevgisini hissedebilme şuurunu şahsıma bahşeden Yüce Yaradan’a şükredip, bu fırtınalı günlerde sığınmam için yüreklerini açan tüm dostlarıma sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum..

Şu an cezaevinde bulunmama sebep olan hiç bir konuyla ilgili aslında bir şey yazmak istemiyorum, kendimi savunma ihtiyacından çok, şahsımı hedef alanların çirkince saldırılarından dolayı tartışmaların içerisine çekilen, sizlerin, bilgilenmeniz adına mektubumun bazı bölümlerinde bu konulara değineceğim..

Düşünmeden edemiyorum, sayısını takıp dahi edemediğim, şahsım için cezaevi adresine mektup yollayan, insanların düşünceleri mı doğru, yoksa tüyü bitmemiş yetimlerin hakkını devletten hortumlayarak milletimizin geleceğini ipotek altına almak suretiyle kredi adı altında çaldıkları paraları ödeme erdemine dahi sahip olmayan, bir takım ailelerin bu paralarla sahip oldukları basın kuruluşlarının yazdıklarımı doğru?

Diye kendi kendime soruyorum..

Biliyorum ki, Yüce Yaradan, her şeyi bildiği gibi kendime sorduğum bu soruyu da bilir, ve Hakkın hakimliğinde, Hak mahkeme olan mahkeme-i Kübra’ya gönül rahatlığında yargısını yapar..

Son günlerde Türklük kavramıyla ilgili yeni tanımlamalar yapılmaya çalışıldığını üzüntüyle izlemekteyim.ben de bu tartışmanın içerisine kısmen dahil olup, kendimce yorumlamak istedim..

Türk, Yüce Allah’ın diğer kavimlere rehber öğretmen olarak gönderdiği ırkın ismidir! Ergenekon’dan çıkarak bilgi ve bilgeliklerini paylaşmak ve yeni rehber olmak amacıyla tüm dünyaya yayılan, dünyaya adalet ve asaleti öğrettiği gibi, gerektiğinde bu doğrular için savaşmayı da, onur kabul eden, ancak, son yüzyıllarda dünyadaki bir çok milletin ortak planıyla sistemli bir şekilde esaret altına alınmaya çalışılan bir ırkın adıdır!

Türkçülük, benim yorumuma göre; Türklerin binlerce yıl evvel Ergenekon’da Yüce Yaradanın huzurunda gönül nikahı kıyarak birbirine bağlanan bütün Türk boylarının birlik ve bağlılık yeminin adı dır.. Türkçüler ise; bu yemini son nefesine kadar koruyan ve özellikle son yüzyıllarda esaret altına alınmaya çalışılan ırkını bu esaretten kurtarmanın zorunluluğuna inanan, bedeli her ne olursa olsun, ödemeye talip olan Ergenekonun çocuklarıdır..

Tabi ki bu düşünceler sadece şahsımı bağlar, Türk ve Türklüğü benim tanımlamalarımdan çok daha iyi yapan milyonlarca kişi olduğuna eminim..

Son günlerde ülkemizde yaşanılan ‘Türkiyelilik’ kavramı hakkında düşüncemi yaşamış olduğum bir anımı anlatarak açıklamak isterim.

Bir arkadaşımla sohbet ederken bana; ‘söyleyeceklerim konusunda hassas olduğunu biliyorum yanlış anlama ama, sen Türk olmadığını öğrensen ne yaparsın?’ demişti.

 

Bende,  arkadaşımın umduğunun tam tersine sinirlenmeden gayet sakin; ‘bir gün Türk olmadığımı öğrenirsem tabi ki çok üzülürüm, tarihi boyunca öğretmen kavim olarak adaleti ve asaleti tüm dünyaya öğretmiş bu ırkın, gene, son yüzyıllarda gasp edilmiş haklarını geri almak için savaşan bir ferdi olamasam da, bir ırka bu kadar haksızlığı reva görmüş olan diğer milletlere karşı bu ırkın avukatlığını yaparak  Türkün hizmetkarlığına talip olurdum’ dedim…

İste, Türkiyelilik kavramını icat edenlere ve kendinin Türk olduğuna inanmayan, Türk olduğunu hissetmeyen herkese teklifim ve cevabım bu düşünce şuuruna ulaşmaları olacaktır..

Bu düşünce şuuruna ulaşmamış, kendini aşamamış, kompleks sahibi şahıslar şöyle diyecektir; “Sen mafya babasısın bu konularda yorum yapmak sana mı kaldı” onlar içinde bir şeyler yazayım ki onları yok saydığımı düşünmesinler.. Mafya babası iddianızı yalnız başıma aynaya bakarken bir kere dahi kabul etmedim. Mafya babalığının ülkemde ne kadar çok özentisi olduğunu bilmeme rağmen ben hiç bu kategoriye dahil olmadım..

Lise -1 de haklı olduğum için inandığım değerler uğruna eylem içinde bulunmaktan dolayı polislerce gözaltına alınmak suretiyle eğitim hayatı bitirilmiş olan ben, akranları üniversiteye giderken, çocuk yaşımda kolej ve dershane gibi eğitim kurumları kurdum, gene on binlerce şanssız yada bir şekilde eğitim hakkına sahip olamamış on binlerce çocuğu hala milletime faydalı bireyler olsunlar diye okutmaya devam ediyorum..

Yatılı okullarda lojmanlarda, sıcak aile ortamında veya cemaatlerde insanın kendini koruması ve iyi yetişmesi çok kolaydır. Çocuk yaşında sokaklarla tanışıp, bu kadar pisliğin içerisinde kendini pisliklerden korumaya çalışarak, pisliğin kaynakları ile savaşan, kanunların kendisine tanımış olduğu meşru müdafaa hakkı oluştuğunda şiddet yapmaktan kaçınmayan ben Sedat PEKER’e ısrarla yapıştırılmaya çalışılan mafya kimliğini asla kabul etmiyorum..

Yaptıklarımı anlatmak narsis bir kişiliğim olmadığı için şahsımı rahatsız etmekte, ancak şahsıma hakaret olarak kabul ettiğim, iddialara da ancak kendimi,  Sedat PEKER’in kimliğini anlatarak cevap verebileceğime inandığımdan dolayı açıklama gereği hissediyorum..

Paraya ihtiyacımız olduğunu anladığım günden beri, bir akademisyen gibi, sokakta bulduğum kağıt parçalarını hep okudum, düşündüklerimizi yapabilmemiz için marka kopyacılığını ekonomisi için lokomotif olarak seçmiş Çin cumhuriyetinin ekonomik sistemi ve kendine yazılım mühendisliğini ekonomisine lokomotif olarak seçmiş Hindistan’ın geleceğin en verimli para kaynağı olarak düşündüğüm için, o zamandan beri incelemekteydim. İnsanlar Şangay beşlisinin ne olduğunu bilmiyorken, gazetecilere dahi ben anlatıyordum, ne olduğunu.

Bunu belirtmemdeki sebep: ‘bu kadar bağış için çok para lazım bu kadar çok paraları nerden buluyorsun?”diyenlere cevabımdır..

Sadece  Türkiye’de ki ekonomik programın bir kısmını incelemek suretiyle kendilerine sınırsız para kazancı sağlamış ve buna kendilerinin tamamıyla hakkı olduğunu düşünenler benim Güney Amerika ülkelerinin neden geri kalmışlığının cevabını bulmak adına ekonomik programlarını öğrendiğim gibi, bir çok dünya ülkelerinin de ekonomilerini araştırarak öğrenmiş olmamdan dolayı şahsımın para kazanmasına tahammül edemeyerek yaptığım bağış ve hayırları dahi, son derece ahlaksız bir zemine getirmeye çalışanlara bir kez daha, kazancımın kaynağını hatırlatmak istedim.

Israrla maddi kazançlarımı gerekçe göstererek şahsıma yapıştırmaya çalıştıkları mafya kimliğini kendilerine iade ediyorum!

Şunu çok iyi biliyorum ki; onların sorunu benim kazandığım paranın miktarından ziyade, bu parayı nerelere harcadığımda, maalesef!

Tekrar konunun basına dönersek, bir asker gibi devamlı şiddetin içinde olup yaşıtları henüz öğrenciyken eğitimcilik yapan ve bu iki sistemin içinde yaşama mücadelesini devam edebilmesi için gerekli parayı bulabilmek adına tüm dünya ülkelerinin ekonomilerini araştırarak, uluslar arası ekonomi danışmanlığı yapacak düzeyde bilgi birikimine sahip olan  şahsım, iddia sahiplerinin mafya babası iddialarını mübarek günlerin hatırına kabul ediyorum ve soruyorum…

Bir mafya babası olarak Türkçülük hareketine bu kadar hizmet edebildim.Acaba sizler o soylu ûnvanlarınızla ne kadar hizmet edip ne kadar bedel ödediniz?

Eski bir atasözünü hatırlatmak isterim, ‘köyde hocalık kolaydır, keramet şehirde hoca olabilmektedir’ daha önceki satırlarda da belirttiğim gibi ben sokaklarda çamurun içinde ve birazda cezaevinde yetişmiş bir Türküm!

Gözaltına alınmış olduğum zaman ele geçirilen mali şubede sayılarak bitirilemeyen çuvallarla dolar olduğu söylenmiş, kamuoyu böyle bilgilendirilmiştir. Gerçi biraz utanarak ve mahcup olarak söylemek durumunda olduğum gerçek miktarsa toplam 7-8 kişiden 9-10 bin dolar civarında bir para çıkmıştır. Şaka gibi değil mi?

Yüzlerce polis dört gün boyunca bu 9-10 bin dolarımı sayamamışlar? Ülkemizde ciddi eğitim sorunları olduğunu biliyordum ama bu kadar da sorun olduğunu, hele polis teşkilatımızda, açıkçası bilmiyordum! Bazen bütün bu yaşadığım her şeyin şaka olduğunu düşünüyorum, devamlı güldüğüm için kaderime, bana yaptığı şakalardan hoşlandığımı düşünerek bu şakaları devam ettirdiğine inanmaya başladım.. Ama aslı öyle değil… Bir düşünürün dediği gibi ‘uçurumun kenarında bile sadece gıcıklık olsun diye hayata gülebilmek’ bende hayal dünyamın geniş olmasından birazda hiperaktif olmamdan dolayı tüm yaşamımı uçurumların kenarında geçirdim ve gıcıklık olsun diye de devamlı gülümsemek zorunda kaldım.. Yoksa bu şaka gibi sebeplerle şahsıma çektirilen sıkıntılardan zevk aldığım için değil..

Bazen düşünüyorum da gençliğimin ilk yıllarından beri bir çok kez cezaevine girdim. Her nedense kendimi hiç mahkum gibi hissetmedim. İnsanların çoğu cezaevinde mahkum olduğumu düşünüyorlar, bazıları da buna seviniyorlar, oysa ben onlar için üzülüyorum… Korkaklık, bencillik, cimrilik, yalakalık ve vefasızlık gibi hastalıklı düşüncelerle kendilerine oluşturdukları sanal cezaevinde bir ömür boyu mahkum olarak yaşıyorlar. Henüz çocukken, böyle bir cezaevine girmeyi ret ettim! Korkunun yerine cesareti, cimriliğin yerine cömertliği, vefasızlığın yerine dostluğu, yalakalık yerine boynumu eğdirmeyip, dik durmayı tercih ettim.. Bedeli F tipi gibi zor şartları olan bir cezaevi olsa bile!

Ben çok normal bir insan olmadığımı biliyorum, zira bu halimle bile ben diğerleri gibi mahkum değilim, onlar son nefeslerini verene kadar sanal cezaevlerinden kurtulamayacaklar! Ben bu günlerin sayılı olduğunu bildiğim için belki de kendimi mahkum olarak görmüyorum, bu hissi yaşayamıyorum.. Bana bu komployu hazırlayan ve onları destekleyen insanların kendi hastalıklı düşünceleriyle oluşturdukları sanal cezaevlerinde mahkum olarak mı yaşıyorlar? Yoksa cezaevinde mahkum olarak yasayan ben miyim?

Bunun kararını ise, yüreklerini kaburgalarının arkasından avucunun içerisine alabilecek samimiyeti ve adaleti olan insanların hakimliğine bırakıyorum…

Cezaevine ilk geldiğim günlerin birinde şöyle bir haberi okuyarak dehşete düştüm; ‘Mahkeme tarafından serbest bırakıldıktan sonraki tutuklama kararının çıkması üzerine, adliyeye gelip teslim olma sürecinde polislerin beni yakalayamamasını ambulansla gelmeme bağlamışlar, yetkili bir müdürde haberin devamı olarak ertesi günü bir açıklama yapmış.ambulans timi kuracağız, ambulansları bu zamanlar için kullandırmayacağız..

Bu nedir ya, buna Allah !diyorum Allah! Başkada hiç bir şey demiyorum! Bu nasıl bir şeydir, bu nasıl bir mantıktır? Ben on kere ölsem on kere doğsam böyle bir şeytanlık aklıma dahi gelmez! Bu ancak şeytanın aklına gelir! Benim taksi plakalı bir araçtan indiğimi orda yüzlerce insan gördü, ama başıma gelecekleri bilseydim tabi ki bir ambulansı hazır bulundururdum! Üst mahkemenin tutuklama kararına uyarak savcılık makamıyla avukatımın görüşmesinden sonra, yani bilgilendirme neticesinde adliyeye çağrıldım. Gıyabımda verilen karar vecizeye çevrilerek cezaevine gitmek için adliyenin kapısından içeri girmemle organize şubenin yetkilileri tarafından tutuklanıp darp edilerek kaçırılmaya çalışıldım! Bu yaşananlar kameralar tarafından da tespit edildi. Ekip otosuna bindirilip şubeye getirilirken henüz şubeye varmadan savcılık emriyle geri getirildim.. Savcının avukatımın isteği üzerine beni ve avukatımı Adli Tıbba işkence muayenesine sevk etti, benim aldığım rapor 7 gün, adaletin 3.ayağı olarak kabul edilen avukatımın raporu 15 gün onunda elini kırmışlar!

Böyle olacağını bilseydim tabi ki ambulansla giderdim! Şikayetimiz üzerine İstanbul Cumhuriyet başsavcılığı tarafından işkence ve kötü muameleden tahkikat başlatılmıştır! Hakimler bizlerden güçlü insanlardır ama hiç birinin boyu 2,5 m ve pazıları 50 cm olduğundan değildir. Ama bizlerden güçlüdürler sebebi, adaleti sağlayan kanunların uygulayıcısı oldukları içindir. Adliyeler güçlü binalardır, en azından ben içeri girerken kendimi toparlıyorum ama adliye binaları ucu başı görünmeyen gökdelen değillerdir nede lüks plazalar gibi komple elektronikle döşenmiş ultra lüks binalarda değildirler..  Ama güçlü binalardır, güçleri adaletin gücünden gelir..

Nöbetçi hakimin kararıyla serbest kaldım.dinlenmek amacıyla evime gittim. Ertesi gün, farklı hakimler tarafından gıyabımda verilen tutuklama kararını kanunlara saygılı her vatandaş gibi saygı göstererek, kanun adamalarının bilgisi dahilinde, söylediğim saatte ve dakikada adliyeye geldim..

Adliyenin kapısında ben ve avukatım darp edilerek saldırıya uğradık, arabaya zorla bindirilerek polisler tarafından kaçırıldım.. Basına devamlı şu bilgiyi varıyorlar. ‘kendini devletten büyük görüyor” benim on sene önceki röportajlarımda da yazılıdır. Devletim bir okyanus ise üzerine düşen bir damla olabilmek ben ve ailem için şereftir! Şahsıma insanların antipati ile bakmasını sağlamak için basına her surette bu yazıyı yazdırtmaya çalışanlar galiba önce kendilerine bakmalılar. Kendilerini kanunlardan büyük zannediyorlar. Oysa ki insanların huzuru ve mutluluğu için var olan kanunlar Mevla’nın kelamları olarak bile kabul edilebilir. Bu kanunları yazan insanların aklı olabilir zira aklı da insanlara bahseden Yüce Yaradandır!

Birde banım korsan bandıyla ve korsan göz bandını kullandığım bir resim için “Sedat PEKER’in evinde ele geçirildi” demişler… Sanki o resim suç aleti, sanki ben gerçekten korsanım! Ve korsanlık yaparken çekilmiş resimde sanki, delil niteliği taşıyor!

Allah aşkına,  Bodrum’un bir koyunda “Korsan” isimli bir restaurantta, bizde bütün müşteriler gibi yemek yiyoruz, yanı benim kimliğim dahi bilinmiyor. Gerçi, sonra tanıştık ve çok iyi dost olduk.  Şimdi dost olduk dedim ya korkarım ki restaurantın sahibini de gözaltına alırlar! Yerli, yabancı bütün turistler korsan bandı takmış hatıra resmi çektiriyor, benim ne yapmam gerekiyordu? Ağır ağbi rolüm var hem basın bana mafya kimliğini yapıştırıyor, bu kimliğe ters düşer benim takım elbiseyle poz vermem gerekir, sonra basına ayıp olur, adamlar o kadar senedir uğraşıyor bu kimliği vermek için ihanet etmeyeyim mi demeliydim?

Yada ben hakikatten böyle yapsaydım, herkes korsan kıyafetleriyle otururken ben takım elbiseyle, uzaylı gibi resim çektirseydim, çok merak ediyorum, basın bu sefer ne yazardı, bence şöyle derlerdi ‘Sedat PEKER herkes korsan kıyafetiyle otururken takım elbisesi ile mafya olduğunu ispatlayan resimleri ele geçirildi” güler misiniz,  ağlar mısınız?.. Bir taraftan mafya babası diyorlar diğer taraftan korsan bantlı hamağın üzerinde resmimi yayınlıyorlar, bide bu suçmuş gibi aramada ele geçirildi diyorlar! Madem öyle kimse sormaz mı gözaltına alınan bir insanın canı, malı, onuru, namusu, şerefi devletin güvencesindeyken, bu adamın özel eşyasını neden gazetecilere veriyorsunuz?

Devlet görevlisi olmanın sorumluluğunu ve onurunu anlayamamış insanlar hem devlet adına hem millet adına hem de hukuk adına yaptıkları açıkça kanunu kendi ellerine alma girişimidir. Özel hayata saygı olan en basit demokratik hakkımın bile bana verilmediği ve küçük düşürücü haberler yapmaları için emniyetin, basına, özellikle devletin güvencesine bıraktığım özel eşyalarımı çirkin yakıştırmalar eklenerek yayınlanmasına açıkçası savcılarımızın hukuk adına ve İç İşleri Bakanlığının da, emniyetin devlet yetkilerini kötü kullandıkları açık olan bu kişilere başlarını çevirmelerini gördükçe, Sayın Adalet Bakanının söylediği normal vatandaşın hakkının ve hukukunun rahatlıkla çiğnendiğini tekrar hatırlamaktayım.. Ki onlara emanet olan malın güvenliğine ihanet edilmesi hukuk devletinde normal karşılanır hale gelmiş ki hiç bir yetkili kurum hukukun gereğini yapmamaktadır!

Bizim gibi sıradan vatandaşların hata yapma lüksü kısmen de olsa vardır, ancak devleti temsil eden kurum ve kuruluşların böyle bir lüksü yoktur!

Devleti temsil eden kişiler suç işlediğinde normal insanlardan daha fazla ceza almalarının sebebi, devlet görevlilerinin yaptığı hataların devlete mal edilmesinden kaynaklanmaktadır..

Bir yandan devletin yüksek sorumluluğunu kendi çıkarı için oyuncak haline getirmiş olduğu açıkça belli devlet görevlileri varken diğer yanda gözaltına alınıp tutuklanan bir insanın tahkikatın başından sonuna kadar tüm detaylarda kanun dışına çıkmama gayreti içinde olan şahsım. Kanunları uygulamakla yükümlü insanların ise kanunlara bir kere bile riayet etmemelerinin sorgusunu sizlerin vicdanına bırakıyorum..

Hukukun temel ilkesi, suçu ispat edilmemiş her bireyi masum kabul ederken, yargısız bir şekilde infaz edilmek suretiyle suçsuz olduğumu ispatlama görevi bana verilmiş oluyor. Halbuki, hukuk iddia makamının iddialarını deliller ışığında ispatlama görevine sahiptir. Öyleyse neden suçluluğum ispatlanmadan suçsuzluğumu kanıtlamaya açıkça zorlanıyorum?

Şahsıma söylenen ‘şunu yapmışsın bunu yapmışsın suçlusun” sözlerine :hayır, yapmadım suçlu değilim! Diyorum cevap olarak: yapmadığını ispat et diyorlar? Böyle bir şey var mı ya? Bu nasıl bir hukuk düzenidir? Siz benim yaptığımı kanıtlamadan ben suçsuz olduğumu nasıl kanıtlarım? Aleyhimde kanıtlanmış bir suç yokken olmayan bir şeyi nasıl ispat etmem istenebilir? Hukuk yalnızca şahsıma mı farklı işletilmektedir?

Hukuk devletine ve Türk adaletine gölge düşüren bazı emniyet yetkililerine , gerçek hukuk devleti tarafından hesap sorulmalıdır.. Başka bir davranış biçimi yüce Türk adaletine ve hukuk devletinin prensiplerine ihanet olacaktır!

Gene hakkımda ‘Romanya’ya kaçtığı polis tarafından tespit edildi” ‘şu ilden yata bindi’ tüm ayrıntıya kadar sanki kaçmışım gibi naklen yayınlar yapıldı. Ertesi günü teslim olunca, yani hiç kaçmadığım anlaşılınca, yeni senaryolar devreye sokuldu! Ancak neden hiç kimse çıkıp sormadı hani bu adam kaçmıştı? Neden emniyet basına böyle yanlış bilgiler veriyor, diye kimsenin çıtı çıkmadı! Aynı şekilde, adliye kapısından kaçırılır gibi zorla darp edilerek arabaya bindirilişim il emniyet müdürüne de yakaladık diye rapor ediliyor ve akabinde CNN Türkün kutlama gecesinde sayın İstanbul emniyet müdürümüze ‘adliyenin bırakıp tekrar tutuklama kararı almasına ne diyorsunuz?” Sorusuna kendileri yorum yapmayarak bizim görevimiz emirleri yerine getirmektir, zaten arkadaşlarımız tekrardan yakalayıp cezaevine getirmişlerdir’ diyor..

Bütün basın kuruluşlarına saat 3’te teslim olacağımı bildiren bilgi notu geçmeme rağmen adliye kapısında darp edilmek suretiyle kaçırılmamı tüm Türkiye seyrediyorken, il emniyet müdürüne yakaladık diye bilgi veriyorlar ve zaten bu filmin sonu bu olur herhalde sözü bence her şeyi açıklamaktadır..

Sebebini izah etmek istiyorum, ben şu anda tutuklu olmasaydım organize suçlar şube müdür yardımcısı ve bazı kısım amirleri tutuklanacaktı!

Gözaltına alınmadan önce 3 ayrı suç duyurusunda bulundum;

• Bir yakınıma işkence yapmaları ve işkencenin dava aşamasına getirilmesinin baskı ile vazgeçirilmeye çalışılması

• Yalan ifadelerle suç oluşturarak komplo kurmak

• Yusuf Altay ve iki organize şube yetkilisi tarafından şahsımdan 5 milyon dolar istenmesi

Yaptığım bu suç duyurularında adaletin hukuk çerçevesinde yaptırımını da sizlere izah etmek isterim:

Birinci ve ikinci suçlardan mevcut delillerle haklarında dava açılıp, hukukçuların tespitlerine göre, davalardan suçlu bulunup ceza almaları ve devlet görevlerinden atılmaları kesin olarak kabul edilmekteydi..

Üçüncü suç duyurumuzda ise tahkikat aşamasında, yani dava açılmadan hemen tutuklanmaları danıştığım bütün hukukçular tarafından kesin olarak kabul edilmekteydi! Benim cezaevine girmem onların tutuklanmalarını şimdilik engelledi.. Bundan sonra basında yazılacakları dahi tahmin etmek hiç zor değil, kendi çirkin maskelerini saklayarak topluma mafyayla mücadelenin mükafatı işte bu.. Diyerek toplumu yanılgıya sürüklemeye devam edeceklerdir!

Diğer şikayetlerimizi de merak edeceğinizi düşündüğüm için açıklamak isterim..Bundan 10 gün önce işkence yapmak ve görevini kötüye kullanmaktan İstanbul 7.ağır cezada 4 emniyet yetkilisi hakkında dava açılmıştır!

Gene yanlış beyanlarla suç oluşturmak ve komplo kurarak adaleti yanıltmaktan Fatih Asliye cezada dava açılmıştır!

Ben gözaltına alınmadan tam 4 ay önce emniyet yetkililerinin şahsım için şu andaki suçlamalarla komplo kuracağının bilgisini aldığımı ve bu bilgi doğrultusunda şahsım hakkında tahkikat yapılarak hayali suçlamalar oluşturup komploya zemin hazırlandığını savcılıklara duyurmuştum ve tam tutuklanmadan 10 gün öncede bu kişiler hakkında görevi kötüye kullanmaktan ve komplo kurmaktan dava açılmıştı.  O kadar komik ki benim suç duyurusunda bulunduğum dosya karşıma aynı savcılığa bahsettiğim şekilde aleyhime döndürülerek tutuklanmam sağlanmıştır!

Aynı şekilde, emniyet müdür yardımcısı ve yetkili amirleri de bu dosyayı yalan beyanlarla oluşturdukları için asliye cezada açılan davada görevi kötüye kullanmaktan yargılanmaktadırlar! Tam fıkralık bir olay! Rüşvet amacıyla komplo kurmaktan açılan soruşturmada delillerin toplanması hala devam ettiği gibi bu kişiler benden daha çok dosyadan sanık olmalarına rağmen tutuklu dahi değiller! Beni gözaltına almayı ve basını da kendileri için kullanmayı o kadar güzel planladılar ki kendi tutuklanmalarını bir sürelik engellediler…

Avukatlarımın haklarında açılan davaları hemen basına bildirelim önerilerine, hakkımda bu kadar yazılıp çizildikten sonra düzenlenen dosya yasal değilmiş hile ile hazırlanmış ve bu yüzden emniyet yetkilileri hakkında dava açılmış diye yazmalarını mı bekliyorsunuz? dedim..

Gene İç İşleri Bakanlığına verdiğimiz şikayet dilekçesinin gereği yapılarak, yetkililerin açığa alınması gerekirdi.. Tabi ki bunu yapmadılar, İç İşleri Bakanlığının son zamanlardaki durumu herkesin malumudur! Şahsımı bertaraf etmek için bu yetkililerin yaptıklarına göz yumdukları gibi, hala buna devam edilmektedir!

Gözaltına alınmadan 4 ay önce bu şikayet dilekçesini verdiğim halde, bu yetkililere ‘Size bir şey yapmayacağız, hatta affedileceksiniz, ancak Sedat PEKER’i imha ederseniz’ denilmiştir!

Netice, resmin tamamını incelediğimizde İç İşleri Bakanlığının organize şubede ki yetkililerine sizi meslekten atmıyoruz, sizi bu adam şikayet etti, bu şahsa gereğini yapın! Kendinizi kurtarın! Tablosu açık ve net görülmektedir…

Vicdanımızla birlikte oturup düşündüğümüzde bu yapılanmanın esas kendisinin organize suç örgütüne daha çok benzemekte olduğu açıkça bellidir!

Ayrıca şunu da belirtmek isterim ki yapmadığım telefon görüşmelerini yapmışım gibi gösterip insanlarla beni düşman etmeye çalışmak acaba bu komplonun ortalığı karıştırmak amacıyla devamı mıdır? Dijital teknolojinin boyutlarının vardığı noktayı çocuklar dahi bilirken, PC lerden kaydedilmiş sesin karakter analizi ile saygı ve sevgi dolu sözler sarf ettiğiniz konuşmanız kolayca bu kişiyi öldürmek istediğiniz biçiminde değiştirilebilmektedir!

Gene basında Ayhan Çarkın ile resim çekilip sonra hakaret ettiğim beyanatları tamamıyla yalandır! O konuşma için ses analizi yapabilecek teknik bir üniversite var ise görüşmenin var olduğunu iddia ediyorlarsa mahkemeden teknik analız yapılmasını talep edeceğiz! Aynı olayı daha önce Ayhan Çarkın benim arkamdan konuşmuş diye Cumhuriyet gazetesine yazdırmışlardı o zaman bizi düşman edemediler. Şimdi plağı ters çeviriyorlar. Hiç merak etmesinler bu tip oyunları rahatlıkla geçebilecek bilgi birikimine sahibiz!

Sabırla satırlarımı okuyanlara çok teşekkür adıyorum.. Geçmiş bayramınızı kutlayarak bir Japon atasözüyle mektubumu tamamlamak istiyorum…

Yalan çok çabuk herkese ulaşır, doğruysa yavaş ama tam zamanında yetişir…

SEDAT PEKER

 

90 Yorum

  1. baba reis sana dicem tek kelıme var,ALDIRMA REİS DALGANA BAAAAKKKK.biz bu devlete çok şey adadık o bize ne adadı….60 milyonun katılını sutle beslerlerken,bir türk evladını sütle beslemeye çalışan onu okutmaya çalışan bir türk e yaptıklarına bak…reisim biz herşeyın üstesinden geliriz……sen rahat ol

    v..p..

  2. selam bir doğulu ve zaza olarak sedat pekerin ellerinden operımhiç kımse demesın doğudan sedat peker vay buyle vay söyledır ama harbıdende delikanlıdır hatırlıyormusunuz 2002de bır vilasında tecevuzcuyu döverek kameraya almıstı ama oldurmedı odamı baskası olsaydı oldururdu sayın abim pekerde yınede vıcdan varhem duvdukten sonrada adama yemek yedırdi helal abi sana senı doğudan seven çok insan var ne olursan ol yınede abimizsin sana tek bır sey demek iştıyorumabi türk kürt kardestir ayrımcılar kalleştir umarım sende benim düşüncemdensin saygı ve sevgilkerimle

  3. selamun aleykum sedat pekerin elinde olsa butun turkıyeye yardımyapar herkes hakkında burturlu uydurular atıyor kımse fazla kanmasın ha olabilireskı gayrimeshur çocuğudur gayrı meshur ulkemızde bir kapasıte içerısınde olup bır yokuşzemını halıne gelmiştır bız kullar işter iştemezz bazen o zemın yokusun rayına takılıpduserız ama sedat peker gıbı insanlar insanlığın ne olduğunu bilen delikanlılardır ergenekon ve sayıre sedat pekeri yıkamaz bırde gıdın o insanın içine sorun sedat peker nasıl bır ınsan yeter artık bırakın pesını bıraz rahat lasın benımabim sedat pekerve garıbanların abişibız dıyarbakırlı olarak sedat peker ile gurur duyuyoruz türk kürt kardeşve müslümandir ELHAMDÜLİLLAH ama ayrımcılar serefsız ve kallestır onlar bır gun hesaplarını feci şekilde ödeyecekler kım olursa olsun saygı ve sevgilerimle abim hayırlı tahliyeler nd.bakırlı garip

  4. reis allaha emanet olasın

  5. bız ne gunler gorduk reıs ne kavgalar verdık reıs bugunlerde gecer be eyyy koca reıs senı gormeye geldık ama almaadılar ıcerı bızı reıs sen her nerde olursan ol her zaman yanımızdasın reıs tkrdgulkocak.dan reıs35 devlet yanında degılse allah yanında reıs

  6. abi öncelikle yaradanın yanında olmasını dilerim.senin gibi türk milliyetçilerini taş medreselere soğuk zindanlara atıp sözde kuklalara turk milliyetçilerinin kaderini emanet etmeye uğraşan zihniyet bilsin ki biz bu zor sınavı alnımızın akıyla vereceğiz.bizleri zararlı insanlar ilan edip kendilerini ülkü devi görenler er geç layık oldukları yere döneceklerdir.kamoyunda kurulan tiyatroyu ve gözaltıları gülerek izlemekteyim.bilesiniz ki onurlu türk milliyetçileri sizler için dua etmektedir. Cenabı hak yar ve yardımcın olsun abi allaha emanet ol saygılarımla.

  7. Bir mafya babası olarak Türkçülük hareketine bu kadar hizmet edebildim.Acaba sizler o soylu ûnvanlarınızla ne kadar hizmet edip ne kadar bedel ödediniz?

    BU SOZLERIN CEVABINI ISTIYORUM AMCAMI HAPISE ATANLARDAN 😦

  8. beklenen gün gelecekse çekılen çile kutsaldır be reis allah izin verirse her şey düzelecek

  9. sayın sedat peker büyüğümüze allahtan rahmet kederli ailesinden başsağlığı dileriz TANRI TÜRKÜ KORUSUN VE TÜRKÜ YÜCELTSİN cCc NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE cCc saygılarımızla reisimiz

  10. babaların babası ben erzurumluyum ankarda yaşıyorum yazdıklarını hiş okumadan yazıyorum bu zamanda ne yaparsan yap ama paranın yaptığı işi kimse yapamıyo burdA ÇAKALAR ASLANLARA EMİR VERİYOR

  11. YAZDIĞIM YAZILARINLA ALAKASI YOK SEN OKU DUY BİZİ, YETER

  12. HAYAL KURMUYOSAN KİMSENİN HAYALİ OLAMASIN HAYAT ZOR BE ABİİİİİİİİİİİİİİİİ

  13. bu mıllet cok acılar cektı cok ızdıraplar cektı :vatanseverler kımılerının gozunde vatan haını ılan edıldı kımısı toprak oldu gonullerde yeserdı kımısı karanlık duvarlar ardında gunesın uzerıne dogmasını bekledı :ruhumuzda herzamn parlayan ısık daha nıce yıgıtlere yol gosterır oldu :elbet bu gunlerde gececek gunesı ozamn daha sıcak hıssedecegız abı:?

  14. reis yazın mükemmel allah haklının yanındanır sana bu komployu kuranlar muhakkak cezasını çekecekler budünyada olmasa diğer dünyada.reis sedat abi çakalın padişah olduğu yerde it olmak kolaymış konuşmak gerekirse susmak zordur biz seni çok iyi anlıyoruz türklüğünle türklüğümüzle gururluyuz.abi elbette bugünler geçecek biz hep seninleyiz kalbimizdesin k.i.b abi

  15. sedat abibe mektubunu okudum valla sana hayran kaldım senin hakkında yanlış şeyler düşünüyordum ama bumektubtan sonra karşı fikirlerimden arındım allah mazlumun yanındadır herzaman allah yardımcın olsun inşallah selamete erersin saygılar abi

  16. Emrini bekliyoruz Reiss her zaman her şeye hazırız

  17. büyük reisi miz sedat abimiz (bizde bu imman olduktan sorna bitmez bu dava)

  18. bizde bu iman olduktan sonra bitmez bu dava bitmez bu harekat(büyük reis emrindeyiz)

  19. BİZDE BU İMAN OLDUKTAN SORNA BİTMEZ BU HAREKAT BİTMEZ BU DAVA (REİS EMRİNDEYİZ)

  20. slm reis yaa senin orda olman beni deli ediyo böyle hakksızlığı yapan allah belasını elbete bir gün verir sana hastayım sen şerefli gururlu adam gibi adamsın seni görmeyi çok istiyorum
    canımsın ANKARADA AYGÜL

  21. Zulümün Üzerine REİS.!

    Böyle geldik böyle gideriz
    Sağım REİS solum REİS
    Biz adamı unutmayız hep severiz
    Ölümüne REİS
    Zulmün üzerine REİS……!

    Türban meselesi dinsizlerindir
    Ezan’a tahamül edemeyen şerefsizdir
    Yahudiye kucak açanlar kimlerdir?
    Ölümüne REİS
    Zulümün üzerine REİS….!

    Kur-an’a saygı duymayan neden Çan’a saygı duyar
    Söylemeye gerek varmı kafir bunlar
    Lafa geldimi dört dörtlük müslümanlar
    Ölümüne REİS
    Zulümün üzerine REİS……!

    Üç tane şerefsiz satın almış vatanı sanki
    Konuşturmuyorlar beni nasıl desem ki
    Bunları hangi yurda kovsam nereye sürsemki
    Ölümüne REİS
    Zulümün üzerine REİS…..!

    Okuduğunuz İstiklal marşını yazan sakallıydı
    Müslümansan eğer ceddin türbanlıydı
    Peygamber’e sevgi saygı nerede kaldı?
    Ölümüne REİS
    Zulümün üzerine REİS…….!

    Vatan gitmiyor bir yere bütün sorunda bu
    Götürmeye çalışıyorsunuz vatanı yurdu
    Sizin bütün derdiniz kurutmak Türk’ün suyunu
    Ölümüne REİS
    Zulümün üzerine REİS……!

    Hesapla ben bir başıma ceddini kazırım
    Yanımda gardaşlarım olursa dünyayı yıkarım
    Yalnızmıyım sandın? ulan ben bir vatanım
    Ölümüne REİS
    Zulümün üzerine REİS………..!

    Susuyorum ama korktuğumdan değil
    Hesabınızı Hak görsün ben değil
    Belki zamanı gelirse ama şimdi değil
    Ölümüne REİS
    Zulümün üzerine REİS……..!

    Lanet ediyorum firavuna ve yandaşlarına
    Ne farkınız kaldı sanki firavun olmaya
    Ben Muhammet(s.a.v.) ümmetiyim unutma ağa
    Ölümüne REİS
    Zulümün üzerine REİS……..!

    Bir ceylan gibiyim meydana inersem kurt olurum
    Ben beyefendiyim ama ipin ucu kaçarsa psikopat olurum
    Ah ulan Allah korkum olmasa kökünüzü kuruturum
    Ölümüne REİS
    Zulümün üzerine REİS……..!

    Kalbinde zerre kadar imanı olanınız varsa Allah hidayet versin
    Kalbiniz iman taşımıyorsa Allah firavuna verdiğinden sizede versin
    Ceddiniz ölsün nesliniz gebersin
    Ölümüne REİS
    HAK’KI bilmeyene gidiyoruz
    HAK’KI anlatmaya.öğretmeye REİS……….!

    Onur Şevik

    ONUR ŞEVİK ABIMIZIN YUREGINE SAGLIK CPOK GUZEL BI ESER BE REİS HAYATIMIZDA BIZ ADAMLIGIDA ADAM OLMAYIDA MERTLIGIDE DELIKALILGIDA SENDE ÖGRENDIK REİS allahın IZNIYLE REİS KKAVUSAVAGIMIZ GUNLERI BEKLEMEKTEYIZ REİs allaha emanet ol SENI SEN OLDUGUN ICIN SEVIYORUZ saygılarımla

  22. VATANIMIZA BAYRAGIMIZA

    BIZ EZANLARLA BUYUDUK
    ÖZÜMÜZE TOPRAK KOYDUK
    BAYRAGIMIZ VATANIMIZA SADIK OLDUK
    BIZ REİSLERLE BUYUDUK

    TURKU OKUDUK SIIRLER YAZDIK
    VATANIMIZA FADE VERDIK CANIMIZI
    REİSLER ALPERENLER TURANLAR OKUDUK
    REİSİME HAYRAN OLDUK SIIRLER OKUDUKİ

    BIZ MERTLIGI ÖGREDIK KANIMIZLA
    BIR CANIMIZ VARSA VERIRIZ VATANIMIZA
    BAYRAGIMIZA YEMINLIYIZ CANIMIZLA
    ISTESELERDE ÖLURUZ BAYRAK VATAN UGRUNA
    RoMSeR_52

    REİS BU GECEDE DUALARLA UYANDIM UYKUDAN
    ICIMDE VATANIMA BAYRAGIMA DUALAR ETTIM
    BU SIIR YAZMAK GELDI ICIMDEN ILK SANA YOLADIM
    Reisim Allaha emanet ol

  23. S.a Reis Birgün daha Sensiz ve Dinsizlerin Arasindaiz. Yoklugunda bir cokseyin ustunden cekildi devlet. Nedeni ise baska taraflara rant ve yol verme. Reis bu gunlerde Geccek ALLAH`ın izniyle.. Sen icine Ferah tut Yaradan Her zaman haklinin Yanindadir ve Olacaktir. Sana Oyun Yapanlarin, Oyunlarini kendi Baslarinada Yikacak Olan yaradandir.. Kandilini Kutlarim Ellerinden Operim Reis. Seni Once ALLAH`a Sonra Davadaşlarimiza Emanet Ediorum. ALLAH Yardimcimiz Olsun Reis.

  24. Gercekten bu dunya kütüler dünyası yüreyinle sözünle düşüncelerinle büyük hayranlıgımımı belitmek istiyorum allah yardımcın olur şu mübarek günde dualarım seninle muktubu okudugumda her zaman şunu söylerim görüp gecirmiş insan her zaman başka olur çünkü acın halinden tok anlamaz kendi karnı tok oldugu için yaşandıgın için biliyorsun bazı şeyleri yalansız korkusuzlugun kendinden eminsin onun için sana hayranlıgımıbelitmek istiyorum ve seni görmek isterdim SADET .BODRUM

  25. kardeşim paylaşımın için teşekkür ederim sana allah razı olsun

  26. abi sana ve bu vatana can feda çıkacağn günü saabırsızlıkla bakliyorm seninle tanışmak konuşmak tek isteğim abi seni çok seviyorum

  27. biz gerçek ülkücüyüz dahası varmı gerçek türk ve ülkücü olduğumuz için reis orda bedenin hapsetsinler bu kalbimizdeki bozkurtu haps edemezler asla…

  28. Sedat Reğis iyi günlerde gelecektir elbet. Biz puslu havayı sever ve puslu havada soluruz. Allaha Emanet Olasın..

  29. REİSM SENI GERCEKTEN COK SEVIYORUM SANMASIN O HASIMLAR REİS COKTU REİS YORULDU BENİM REİSİM HİÇ BİRSEYDEN CÖKMEZ YORULMAZZZ….

    HERKEZ RAHAT OLSUNN ELLERİNDEN OPUYORUMM

    SUAN DA HAYATIMIZIN FIRTINALARINI YASIYORZ AMA O FIRTINALAR SEN GELDIGINDE MELTEM OLUP GERİ DONUCEKKKK

    İYİ Kİ VARSIN REİS

  30. reisim ben erdal izmitten sen iyiki varsın reis dayan az kaldı reis allah sana ve sevdiklerine uzun ömür versin allaha emanet ol reisim

  31. ALLAHINA KURBAN SEDAT ABİM, SABIRLA BEKLIORUZ.

  32. ABE BEN DİYARBAKIRDAN HARPUTLU ÖNCELLİKLE ALLAH KURTARSIN SENI BİLEN BİLİYOR REİS SENIN DEVRAN DÖNECEK KAHPE FELEK SANADA GÜLECEK ŞİMDEYE TEK KIMSE YOKTU SENIN YANINDA SEN HER ZAMAN TEK TABANCA YAŞARSAN ALLAHA EMANET OL

  33. amerika köpegi ak parti senin devranın bitecek bir gün elbet bu insan larda anlayacak sizin de ab nin üvey olu oldugunuzu bu millete ne yaptınız ülkeyi sattınız kahbeler

  34. EGER SÖZ KONUSU VATAN İSE NE ANA NE BABA NEDE KARDEŞ GERİSİ
    TEFARRUATTIR SİZ NERDE KURACAKSANIZ KURUN DEVLETİNİZİ YANLIZ BENİM VATANIMIN BİR KARIŞ TOPRANDAN BİLE UZAK DURUN YOK PAT PAT PAT?

  35. sonundaki söz herşeye bedel harbiden bayılıorum helal olsn

  36. SELAMUN ALEYKÜM SEDAT ABI EZANLAR DİMEZ VATANIMIZDA BAYRAK İNMEZ BİZ TÜRKÜZ kürt ten evliya olsa havlumuza sokmayız ….ayıdan post kürtten dost olmaz ..ÖZTÜRK AİLESİNDEKİ BÜYÜKLERİMİZİN ELLERİNDEN ÖPER KÜÇÜKLERİMİZİN GÖZLERİNDEN ALLAHA EMANETİZ

  37. reıs senın ve kaybettıklerımz gıbı vatan sevenler okdr cokkı ıcımızhep rahat senınde olsun bız korku nedır bılmeyızz ALLAH korkusundan baskaa eyer bız bu toprakta doğduysak can vermesınıde bılırız bu vatan ıcın sanmakı senın sevenlerın ozentı bır genclık sedat pekeri,abdullah catlıyı,ağcayıı,kursat yılmazıı,allattın cakıcıyı,alı cakıcıyı sevnler bılenlerr vatn sevendırr ulkesını bılen genclerdırr sen bulundugun yerde rahat olll

  38. slm kardeşim.sen hiçkimseye birşeyler açıklamak zorunda değilsin.sana bu yakıştırmaları yapanlar hepimiz ermeni tohumuyuz diyen üçbeş çapulcu.meyve veren ağaç taşlanır yiğit kardeşim.

  39. slm ben mehmet kürdüm ana reis hayranıyım yasar umut dengiz şöyle yazmış kürtten dost olmaz o zaman bende derimki türkten dost olmaz ama her insanın kişiliği farklıdır sedat abi ne kadar sizin reisinizse benimde reisimdir nasiip olsaydı birgün elini öperdim ama reis nerde ben nerde imkansız onu görmem çünkü ben kürdüm belki
    beni istemez ama dedimya onun adı reis belki benide sever ALLAHIN İŞİ BELLİ OLMAZ REİSE EN İÇDEN DİLEKLERİMLE SELAMLAR YOLLUYORUM DAHA GENCİM İNŞALLAH BİRGÜN ONU GÖRMEYE GELİCEM

  40. reisim ZALİMLERİN TAHTLARINI YIKAMAZSSAN O NA YANAYIRM İNANIYORUM Kİ BU ŞEREFSİZLERİN HEPSİNİN HAKKINDAN GELİRSİN HA KİMSE DEMESİN GİDİP VURUR FALAN BENİM REİSİM LAFLARIYLA ÜSTESİNDEN GELİR AĞZINA SAĞLIK REİS SENİ SEVİYORUM GAVURDAĞLI 80 cCc

  41. REİS DİLİNE SAĞLIK BU DÜNYADA NE OLUYOSA HEP İĞLERE OLUYO AMA KÖTÜLER EN YADA GEÇ İĞİLERİN KARŞISINDA HESAP VERECEKTİR. BİZ YİNEDE İYİ OLMAYA ÇALIŞCAZ YÜZÜMÜZDE TEBESÜM EKSİK OLMUYCAK Kİ KÖTÜLER YIKILIP BİTİĞİMİZİ GÖRÜP DE BUNDAN ZEVK ALAMIYCAK. SAYGILARIMLA SADAT REİSİMİZE SAYGILARLA niğdenin kalbi seninle.

  42. sedat abi selamınaleyküm nasılsın seni yakından görüp elini sıkmak istiyorum saygılarımla bekliyorum seni cıkışını

  43. SEDAT ABİ ALLAH TAN NASIL DILEMIŞ SEN ARABA O YOLDAN O ŞEKILDE GIDER İNŞALLAH SAYGILARLA SELAM LARIM Yİ GÜNLER DILERIM

  44. İYİ GÜNLER DİLERİM

  45. sayın turancıların büyüğü seninle tanışmayı çok isterdim ama imkansız gibi görünüyor umarım bu mesajım sana ulaşır seninle tanışmak istiyorum lütfen bana cevap yolla saygılar

  46. Cenab-i Allah yardimcin olsun kardeşim

  47. allah yardımcın olsun unutma ki arkanda seni unutmayan türkler var kendine iyi bak reis

  48. SULAR ÇEKİLİNCE KARINCALAR BALIKLARI YER,SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER,KİMSE BUGÜNKÜ GÜCÜNE VE ÜSTÜNLÜĞÜNE GÜVENMESİN,ÇÜNKÜ KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR…YA SABIR KOCA ÇINAR…..Ö.Ç

  49. SEDAT ABİ SAYGILARIMLA

  50. sedat abi sen kafana takma elbette kurtulacaksın o cezaevinden allah türkü korusun ve yüceltsin

  51. bu zamana kdar kendime hep seni örnek aldım bundan sonrada alacagım abi

  52. seni seviyoruz abi

  53. canım feda reisim sana

  54. helal olsun Sedat Reis okudum yazdıklarını diyecek bisey bulamıyorum her zaman arkandayız…

  55. abim benim yüce mevlaaam sana vede bizlere sabir versin insaallah hayirlisiyla cikacaksin nacizane kardesin olarak sabirli olmani vede itlere cakallara meydan vermemeni istiyorum taniyanda tanimayanda ayni amaca hizmet edende etmeyende soyadini kullanarak biryerlere gelmeye calisiyor buda sana yara veriyor sen nasil olsa senin sözünle böcek uzmanisin kime kirmizi kart gösterecegini cooook iyi bilirsin . abim seni önce ALLAHA sonrada sana emanet ediyor saygi ve hürmetlerimi sunuyorum ……..kardesin OKTAY YAYLA

  56. slm abi ben seni suçsuz olduğunu ve robin hood olduğunu biliyorum ama mektubun sonuna bi kelime söyledin Yalan çok çabuk herkese ulaşır, doğruysa yavaş ama tam zamanında yetişir… allah türkü korusun sayılı gün biliyosun umarım sayılı gün çabuk geçer

  57. söze seninde dediğin gibi ve herzaman bu sözune inanarak yaşadığım kelimeni telaffuz ederek başlamak istiyorum:’Siyahın kaderi suçlanmak beyazın kaderi kirlenmektir’ güzel günler gelecek reis ben buna ınanıyorum butun öztürk ailesinin de inandığı kanaatındeyım.Allah yar ve yardımcın olsun…

  58. saygıdeğer büyüm sedat peker sana fazla söz söylemeye gerek yok sen yokken istanbul talan oldu kundaktaki bebeden hesapsoruldu türkkün örfleri unutuldu
    çakallıklar çoğaldı sana dua eden insanlar kötülerin arasında zülme bırakıldı
    senin adaletin ömerin adaleti gibi abim artık türkiyede öyle iğrenç olaylar oluyorki
    artık utanıyoruz reis allahtan enkısazamanda çıkmanı istanbul sevdana kucaklaman dileyile allah yar ve yardımcın olsun allaha emanet ol
    ZALİM TİLKİNİN ZULMÜ VARSA BOZKURTUNDA TÖRESİ VAR
    BUDÜZEN BOZULACAK TÜRKLÜK ŞAHLANACAK

  59. senın gıbılere cok ıhtıyacımız var sana selam olsun bu düzen boyle gıtmez dualarımız senınle

  60. Hayin Eller Seni Aldı Götürdü,Mahkum Etti Zİndanlarda Yatıdı,
    YUSUF’ta Zindanda posta oturdu,Kimseler bilmesin ben biliyorum,
    El Bağlayıp SANA REİS Diyorum.
    Zindanları yeni bilmiş değilim,Defterden maziyi silmiş değilim,
    Beklediğim bir yiğit bulmuş değilim,ince ince elekle eliyorum,
    El bağlayıp SANA REİS diyorum.

    Ezeli Zindanda Nur Var ALLAH Var,
    Ebet-müddet Sana Yar Var ALLAH Var,
    Her Halinden Haberdar Var ALLAH Var,
    Usul Usul Yoldayım Geliyorum ,
    El Bağlayıp SANA REİS Diyorum…….

  61. eselamun aleykum kocareis dunyanın dortbiryanında sannasaygıduyan musluman kardeslerimiz var çunku sen vatanını milletini seven saygıduyan bir reisolduğun için
    dunyanın dortbiryanına imkanların olduğumüddetçe yardım yapan bir reisolduğun için seninleyiz herzaman senbizi tanımasanda bizzseni arkadan hep takip etceyiz
    çokvarbe reiz inan seniseven kardeslerin hep yanında olacak
    saygılarımla kasırga 53 alembuysa kıral sedat reiz herzaman heryerde
    suskunluğun asaletindendir reizzz biliyoruz hersoze verilecek cevabınvar lakin bir soze bakarsın sozmidiye bide sozusoyleyene bakarsın adammıdiye
    allah yarve yardımcın olsun allaha emanet ol reiz

  62. selam koca reis alah nıyazında ömrümüz yeterse bırgun dısarıda olursan bılkı bu lkede ve dunyanıın bırcok yerınde senın bilgin ve düsüncelerinle hareket eden genc düsünceler var herzmn ve heryerde senıle olmaya hazır kardeslerın olcak biz senın ıyı gunlerınde değil simdi o 4 duvar arasındayken yhanında olmalıyız evet bılıyorum sen asla orda olmaktan kendını kötü hıseden bır kısılık değilsin kötü bır gunu de olmadıgını dusnen bır ınsansın senı okdar özledık kı ınan 23 yasındayım SEDAT PEKER adıyla byudum evımde belki yıllar önce benım ıcın bır özentıydın ancak yasım ılerledıkce gördüm kı gercekten fıkır paylasımı yasadıgımı hısetım gunden berı SEDAT PEKER adı hep dılımde ve dılerde olmasını sağladım ben yıne dıyorum SEDAT PEKER ismiyle byudum benım cocuklarımda bu ısımle byuyecek turkluğu ögretıcı yasatıcı ınsan öolar gördüm ve görcegım imkanlarımız olsada keske cezaevinde senı zıyret edebılsek bu bayramda allh ailenle daha cok yanyana bayramlar nasıp eder saygılarmla koca resime hayırlı bayramlar…..

  63. senın allahına kurban reisimm sen gönlünü ferahh tutt kardeşlerin seni tanıyor deli gibi yazdıklarını okuyor seni arastırıyor biz seni bildik reiss allahıma emanet oll

  64. allah sabrını daim etsin reis.gün gelir yedikleri hurmalar onları en kötü yerinden tırmalar.allahım sana ve tüm türk evladına göstersin o günleri.allaha emanetsin reis…

  65. reislerin en güzeli sen ve senin gibilerin suçu türk olmanız türkçülüğü savunmanız doğrular er yada geç ortaya çıkar sen sağ salim bi çık herkes hakettiği yeri bulur seni yüce allaha emanet ediyorum…

  66. abim eger ugrunda bedel ödemek gerekiyorsa sana gonderdıgımız mektuplardan dolayı bırak bedel ödemeyi senin için can veririz rabbıme emanet ol biz senin sucsuz oldugunu ve birgun özgurlugune kavusacagını adımıaz gıbı bılıyoruz senı sonu ne olursa olsun seviyorum abı volkan yaldıran

  67. “YALAN ÇOK ÇABUK HERKEZE ULAŞIR DOĞRU İSE YAVAS AMA TAM ZAMANINDA YETİŞİR” siz hiç merak etmeyin arkadaşlar gün gelecek sedat reis tekrar aramıza katılacak ve inş. bu devletin başına BAŞBAKAN olur.

  68. abicim suana kadar karsilasmak nasip olmadi eski istanbul beykozdan oktay yayla ben ama yüce yaradan insallah nasip eder karsilasmamizi .simdi almanya dortmund dayim ama sizi netten vede paylastiklarinizdan takip ediyorum aileye yakn olan arkadaslardan soruyorum insaallah yakinda özgürlügünüze kavusacaksiniz hayat böyle abim seen daha iyi bilirsin üzüntüyle sevinc arasinda gecip gidiyor ama ögrendigim tek sey varki iyi olan anisiyla kötü olan ise af buyur abim anasiyla aniliyor sükür abi animizla anilacagiz beraber oldukca ben ayri oldugumuza veya hic karsilasmadigimiz icin tanismadigimiza inanmiyorum kalpler gönüllerimiz bir abicim sadece ayri olan bedenimiz sen varoldukca düsüncen vede durusunun arkasindayiz vede ben sahit oldum benim gibi düsünen milyonlarca sevenin var abii ALLAH in izniyle daha yapacagin cok is var daha arkamizdan birakacagimiz kalici cook anilarimiz olur abiii ben kardesin olarak her fikrin vede yapacaklarina basimla birlikte kefilim abicim saygilarimi selamlarimi sunarim son cümlem al-i imran suresi 185 ayet HER INSAN ÖLÜMÜ TADACAKTIR YAPTIKLARINIZIN KARSILIGI KIYAMET GÜNÜNDE SIZE EKSIKSIZ VERILECEKTI ATESTEN UZAKLASTIRILIP CENNETE SOKULAN KIMSE ARTIK KURTULMUSTUR DÜNYA HAYATI ALDATICI GECIMLIKTEN BASKA BIR SEY DEYILDIR : SADEKALLAHÜLAZIYM

  69. reisim sen üzülme senin küçük bir hayranınım büyünce senin izini aratmayacam reisss gercek ülkücülüğü herkese öğretecem……bayramın mübarek olsun reis

  70. reisim bu iletiyi 4 aylık oğlum osman özgürün agzından yazıyorum.biz her türlü kötü şartda dahi gülmeyi düşmanlarımızı güldürmemeyi senden ögrendik.elimizden geldigince öncelikle rahmetli Başbuğumuzun sonra senin yolunda eilerlemeye çalışıyoruz. sen gideli şerefsizler çoğaldı reis. senin nefret ettiklerin, elin namusuna yan gözle bakanlar ,evli adamlar liseli kızlara laf atar oldu.reisim dört gözle sana kavuşacagımız günü bekliyoruz ellerinden öperim yegenin osman özgür.

  71. ilk başta selamlarımı iletirim sana sedat abi… seni çok sevioruz ben eskişehirden turgay senin gibi insanlar çok zor bulunur bu dünyada seni ailecek çok seviyoruz inşallah yakında çıkarsın abi biz sana inanıyoruz ve herzamanda bu sevenlerin yanında olacaklar sakın üzülme sen ve kafanı herzaman dik tut o güzel yüzün herzaman gülsün ayrıca bende kendimi sana örnek alıyorum inş birgün bende senin gibi olabilirim çünki devletimi çok seviyorum bende… allaha emenetsin abi inşallah aramıza dönersin yakında k.i.b ….!

  72. slm sedat peker sevenleri benimde arkadaşım 10 senedir koca eli F.TİPİ. KAPALI CEZAEVİNDE YATIYOR.YEMİN EDERİM ÇOCUGUN HİÇ SUÇUYOK.AMA GELDE ANLAT.NEYSE REYİS SENİN SOKAKLARDA PARKLARDA TÜRÜBÜNDE HERKÖŞE BAŞINDA YERİN VARDIR BİZ SENİ BİLİYORUZ ABİ GERİSİNE BOŞKOY

  73. erkek adam kımseyı örnek alamz erkek adam namusuyla serefıyle yasayan adamdır bu dunyada belkıde kaç binlerce sedat peker vardır ama onları yerleıne oturtmak sorun benımde elımden tutan olsa benım de makamım yerım olsa elbetekı benımde yapacagın seyler olur sedat dayıma selamlar olsun

  74. EYUP CANBATUR KOCUM SEN REİSİN ELİNDEN TUTULDUNUMU SANIYORSUN BİRAZ ARAŞTIR BENCE

  75. selam, oncelikle sunu soylemek isterim. gonul isterdiki her mafya babasi SEDAT PEKER gibi olabilseymis. ben mafyaya herzaman karsi olan birisi olarak. SEDAT PEKER in , her zaman ve her kosulda. gururla nasil bir TURK oldugunu herfirsatta, belirtmesinden, sonsuz gurur duyuyorum. NE MUTLU TURKUM DIYEBILENE. malesef gunumuzde sayilari azaldi. ama YUCE RABBIM , TURK OLUPTA , TURKLERE BUKADAR IHANET EDENLERDEN HESABINI SORACAKTIR. ve ulkemizin SEDAT PEKER gibi insanlara ihtiyaci vardir. gonlu bukadar genis bir insana ancak saygi duyarim. ALLAH kurtarsin INSALLAH. YUCE RABBIM herzaman yaninda olsun. selamlar. africa , dan

  76. sende adammısın fakirin ekmeğini elinden çalarsın haraç vermeyene işkence yaparsın ……sen bir zavallısın

  77. lan gotoş kıme dıl uzatıyon lan sen reısın nerekere erzak gonderdıgını bılmeden otme lan serefsız ıt senın akrebıne sokarım lan gerızekalı mal bı bok bıldın yok lafn atıyosun

  78. bazı insanlar sedat peker.i tanıma şerefine layık olamamışlarsa yaşam tarzlarındandır.ama tanımadan ileri geri konuşmak hiç adamlık değildir .

  79. selamunaleyküm abi allah kurtarsın ülkemizin sizin gibi vatan severlere çok ihtiyacıvr seni çok seviyor mektupları okuyoruz tekirdağdan sinan pehlivan ellrinden öperim.

  80. fakirin ekmegini elinden kim almış lan adi herif adam gibi adamların yanında olmazsınız amerikan uşaklarına uşaklık edersiniz sedat abihyi ne kadar tanıyonda kelime yapıon kimsinde kelime yapıon cahil cahil konusma kocum ulan adammısınz be

  81. mrb abi başta güzel allahım kuttarsın ben sakarya dan abi reis dedikleri kadar varsın abi seni allah kurtarsın ki bu devleti bu milleti allaha emanet ediyorum çünkü ortam iyi değil

  82. ABİ ALLAHA EMANET OL,ALLAH SABIRLAR VERSİN BİLESİNKİ DOSTLARININ HER ZAMAN YANINDADIR VE YANINDA OLAÇAKTIR.

  83. ABİ ALLAHA EMANET OL…YOLUN AÇIK OLSUN.

  84. senin kadar yürekli olamadığım için bazen kendimden utanıyorum.

  85. Kardas nasilsin kendine iyi bak bu günler gelir gecer Allah,a emanet ol

  86. selamün aleyküm reis yazını ilkdefa okudum senin gibi türk milliyetçisini tanıdıkça kendi milliyetçiliğimden utanır oldum dilerim allahtan bu zorgünlerin üstesinden gelip özgürlüğüne kavuşursun reisim dualarımız seninle olsun saygılarımla ankaradan orhan

  87. Sedat abim buraya yazilan yazilari okuyabiliyormu bu soruya cevap LÜTFEN…

    Sedat PEKER REISIMIZE SLM LAR SAYGILAR, ALMANYA ( Dortmund) tan. Tabiki bütün türklere slm lar saygilar türk halkini seven Kürt kardeslerimiz varsa onlara da slm olsun. !!!

    Ibrahim. Ö

  88. REİSİM ALLAHA EMANET OL,ALLAH SABIRLAR VERSİN BİLESİNKİ DOSTLARININ HER ZAMAN YANINDADIR VE YANINDA OLAÇAKTIR
    SENİ SEVENLERİN ÇOKTUR REİS SENİN İÇİN BAŞINI TAŞA KOYACAK ÇOK KİŞİ VARDIR AK SAÇLI ANALARIMIZ SANA NAMAZLARININ ARKASINDAN SANA DUA EDERLER ZOR OLAN SEVDALAR HİÇ BİR ZAMAN UNUTULMAZLAR BİZ SENİ BU SEVDAYLA SEVDİK ALLAH SAÇININ TELİNE ZEVAL VERMESİN REİSİM!!!

  89. sedat reis elimde imkan olsa hiç şüphesiz düşünmeden senin yaptıklarını yapardım senin gibi bu millete reis olmak hedef göstermek için bu vatanın uqrunda ölürdüm . ALLAH asil bi kudret verdi sen de bu kudreti ülkemiz için elinden gelenin fazlasını yaptın biliyoruz. bizim qibi turancı kardeşlerinede yardımcı ol reis .

  90. reiss allah kurtarsınn


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Yorum bırakın