Sedat PEKER’in Haysiyetli Durusu

11.10.2004, 22:43

sedat20reis01020smallfg9Dün ilk defa Sedat Peker’in son günlerde TC tarafindan göz altina alindigini duydum. Bir TV kanalinda gördüklerimden sonra Sedat Peker’in “kim” oldugunu cok merakettim. TV kanalinda gördügüm manzara: Bir kac polis Sedat Peker’i kelepceli halde ve yaka paca bir otomobile dogru dürtüyorlar. Sonra Sedat Pekerin yüz ifadesi dikkatimi cekti; adam basini arkaya dogru atiyordu devamli… Ve sonra görüyorumki polisler Sedat Peker’in basini öne dogru basmak ve EGIK tutmak icin bayagi gayret sarfediyorlar.

Belki cogumuz bu “BAS EGME”nin anlamini bilmiyoruz veya hic farketmedik bu güne kadar. TC polisinin en belirgin davranislarindan biridir bu. Tutuklanan/ göz altina alinan kisilerin karakollara, hapislere veya mahkemelere götürülürken daima BASLARI ZORLA EGILIR. Bir zamanlar herhalde kamuoyunda saniklarin, tutuklanan kisilerin, kimlikleri belli olmasin diye polisin daima böyle bir acayip gayret icinde oldugunu düsünmüstüm. Ama mesela saniklara birer kar maskesi takilsa bu mesele zaten cözülmüs olurdu? Anlasilan TC’de böyle bir hassasiyet yok.

SEDAT PEKER’in yüz ifadesinden okuyabildiklerimde zaten baska seyler anlatiyordu. Sedat Peker, TC polisini iyi taniyan biri. Ve o anda polisin kendisini (ve her vatandasi) ASAGILAMAK icin BASINI ZORLA EGMESI, daha dogrusu egmek istemesi, Sedat Peker’in harika-güzel ve bir o kadar haysiyetli direnisiyle karsilasiyor. Iki-Üc polisin bile arabaya binene kadar Sedat Peker’in basini egemedikleri sadece Sedat Peker icin degil tüm HALKIMIZ ICIN BIR ZAFERDIR, BIR ZAFER SIMGESIDIR.

Ve sonra Sedat Peker mahkeme karariyle serbest birakiliyor…

TC polisinin kuyruk acisi gecmemis olacakki bugün su kepaze haber tüm TV bültenlerinde ilk gündem maddesini olusturdu:

“Ağabeyi Atilla Peker ile adliyeye gelen Sedat Peker, binaya üst kapıdan girmek istediği sırada polis tarafından gözaltına alındı. Polis aracına bindirilen Peker, emniyete götürüldü. Atilla Peker ise avukatlarının araya girmesi üzerine binaya alınarak, teslim olması sağlandı.”

Sedat Peker bizzat kendisi adliyeye giderken TC polisinin alisilmis adiligine bir kez daha sahit olduk. TC polisinin kendini “basarili” göstermek icin her türlü pisligi, yalani ve manipülasyonu daima hic cekinmeden ortaya sürebilecegini bu sefer milyonlar sahidlik edebildi!

SEDAT PEKER’in ANADOLU INSANINA YAKISIR; HAYSIYETLI DURUSUNU SELAMLIYORUZ!

Adalet tatmin etmiyor

” Şimdi bizim toplumumuza baktığınız zaman insanlar doğduğu zaman annesi babası tarafından dövülmeye başlar. Okulda askerde dayak yer. Doğduğu andan öldüğü ana kadar korkuyla yetiştirilip, bastırılan bir toplumun hiçbir zaman özgür bir şeyler yapabilme şansı yok ki. Birşeylerin değişmesi için önce insanlarımızın hiçbir şeyden korkmamasını anlatmak istiyorum.”

Duygu Asena:

Sedat Peker, ‘Kötülükleri yok etmek için dövmek veya öldürmek doğru mu?’ sorusunu, ‘Türkiye’de, toplumu tatmin edecek bir adalet anlayışı yok’ diye yanıtlıyor

Sedat Peker MHP’li olmadığını söylüyor. Siyasi görüşünü pantürkist-turanist diye açıklıyor. Seçimlerde oyunu atabilseymiş, Besim Tibuk’a atacakmış. Çünkü düşüncelerini cesurca ve radikal buluyor. Ya kurtarıcı ya da canavar olarak görünmekten hoşlanmıyor.

Askere alınmadım

– Uyuşturucu kullandığınız, hatta bunun için askere gitmediğiniz söylendi.

“Kendimin dini inançlarımın kuvvetli olması, ailemden aldığım terbiyemden dolayı ben uyuşturucuyu bırakabilmiştim, ama bırakamayan arkadaşlarım ölmüşlerdi, Zaten bir insanın birilerine düşman olabilmesi için ortada bir sebep gerekir. Ben bu insanları sevmek zorunda değilim. Evet bazılarının öldürüldüğü, dövüldüğü söylendi. Beni tanıyan insanlar uyuşturucu satıcılarını dövmüşse, öldürmüşse ben bundan suçlu olamam ki. Tesadüf. Ben böyle bir suçu işleyen insanın ziyaretine de giderim, avukatta tutarım, TCK’da bu suç değilki. Beni tanıyan insanlar gitmiş uyuşturucu satanları dövmüşler, iyi yapmışlar.”

– Ama bir takım şeyleri yok etmek için dövmek ya da öldürmek çözüm değildir ki. Hepimiz bize kötü gelen şeyleri kendimiz yok etmeye çalışsak ülke elden gider.

“Türk toplumunun öğretilerinde, arkadaşının intikamını alan insan iyi insandır. Eğer benim düşüncelerimin yanlış olduğunu bana kabul ettirmek istiyorsanız önce Türk toplumunun öğretilerini değiştiriniz. İnsanların gönlünü ferahlatacak derece bir adalet anlayışı şu an Türkiye’de yok. Askerlik konusuna gelince, cezaevinden çıkmıştım 24 yaşındayken, askerlik şubesine gittim, komutan dedi ki, niye böyle geç geldin, cezaevinde olduğumu ve o yaşımda beş kere girdiğimi söyledim, kendisi beni psikiyatri bölümüne havale etti. O da bana, bir sene tecil yapalım, dinlen dedi. Bir sene sonra tekrar gittim, direkt psikiyatri servisine çıktım, dedilerki askeri tüzükte kanunlar var, askerden önce şu kadar süre cezaevinde yatan, daha önce uyuşturucu kullanan insanların askeriyeye alınması konusunda problemler var, kusura bakma seni askere alamayacağız dedi. Ben de kendisine tamam dedim.”

-Cok üzüldünüz herhalde…

“İnsan üzülmez mi? Ben kesinlikle memnun ayrılmadım, gayet ciddi üzüntülü olarak oradan ayrıldım, çünkü hayatımın her devresinde bunun önüme çıkacağını biliyordum. ”

(…)

-Siz şirketlere nasıl destek oluyorsunuz Sedat bey? İş adamı değilsiniz, bir şey değilsiniz?

“İş adamı değilsiniz derken, nasıl anlayamadım.”

– Mesela banka sektöründe değilsiniz.

” Banka sektöründe olmayabilirim, banka sektörüne girmiyorum anlamına gelebilir mi bu? Eğer finansalı bulabilirsem yurtdışından çok düşük krediyle özelleştirilecek bankalara ben de talip olabilirim.”

– Yardım ettim diyorsunuz, bunları hangi kimliğinizle yapıyorsunuz?

” Bunları hangi kimliğinizle yapıyorsunuz diye bir soru bence çok doğru bir soru değil, firmanın sahibini tanıyorum. Bana gelip rica ediyor arkadaşım, ben de diğerini tanıdığım için yemek yiyoruz, konuyu açıyorum, ondan sonra kendi aralarında görüşerek, kendi para alışverişlerini yaparak her ikisi de memnun olacak şekilde alıyorlar. ”

Kadın kocasının emanetidir

“Kendisinin ablası bir arkadaşımla evliydi, bir düğünde tanıştım. Üç sene kadar konuştuk, üç senenin sonunda ben hayata bakışım böyle eğer kaldırabilirsen evlenelim dedim. Kendisi de bana evlenmeyi hiç hayat boyu düşünmediğini ama benimle evlenmek istediğini söyledi, bu kadar şeyi bir daha sordum kaldırabilir misin diye, kaldırabilirim dedi. Bir ay sonra dedim bir daha düşünelim belki bir daha geri dönüşü yok. Bir ay sonra tekrar buluştuğumuz zaman, kararını verdin mi dedim. Kesinlikle kararını verdiğini söyledi, evlenmemizde ileride doğacak sıkıntıları göğüsleyebileceğini anlattı, eşim ciddi şekilde tahsilli, Bavyera eyaletinde dereceye girmiş bir insan. Sonra evlendik. Gayette güzel gidiyor.”

-O memnun mu hala?

“Kendisi çok memnun, zaten duygusal bir insan, çok enteresan gelecektir size, şiddet olaylarından çok etkilenen birisi. O yüzden dolayı içine kapanık birisi, çocuklarıyla kendisinin bir dünyası var, tabi haliyle bu dünyanın içinde bende varım, bu şekilde evliliğimiz devam ediyor.”

– Amerikan filmlerinde çok enteresan sahneler vardır, mafya insanları, adamı yatırıp beynine kurşun sıkar, on dakika sonra eve gelir, karısına ve çocuklarına karşı son derece şefkatlidir. Ve kadının dünyadan haberi yoktur.

” O bahsettiğiniz mafya insanları için geçerli olabilir, ben yine belirteyim mafya olmadığımı, ama benim aile yaşantımı merak ediyorsanız, ciddi derecede ülke genelinde entellektüel olarak bilinen insanlarla dostluğum var, hep evliliğimi sorarken bana gülerek soruyorlar, sebebini de hala anlayabilmiş değilim, anlatıyorum mesela biz çok mutluyuz, iyi bir evliliğimiz var, hiç kavga etmediniz mi diyorlar. Bir kere evlendiğimizin birinci ayında şiddet unsuru olmadan, sadece konuşmalarda fikirlerini beyan ettiğinde, ben de kendi fikirlerimi beyan ettim, asgari müşterekte buluştuk. Ama belki benim politik kabiliyetim daha yüksek olduğu için %70 benim dediğim oldu, %30 onun dediği oldu.”

– Karı-koca arasında şiddet konusunda ne düşünüyorsunuz?

” Birisine karşı kendini kabul ettirmek için şiddete başvurmak, hele özellikle bu hayatınızı paylaşacağınız bir insansa, bu mantık dışı. Çünkü çocuğunuz, namusunuz onun kontrolünde… Erkeğin fiziksel üstünlüğü ortadadır, döverek birşeyler yapmak istiyorsa, zaten o insanda bir zafiyet sözkonusudur. Ben kadını tanrı misafiri olarak kabul ederim. Annesini babasını herşeyi bırakarak size geliyor, sizin onu korumanız gerekiyor. Anne babasının sevgisini vermeniz gerekiyor. Sizi isterseniz eşimle tanıştırabilirim, kendisinden de dinleyebilirsiniz. Gayet düzgündür bizim yaşantımız. Herkes eşime soruyor, seni dövüyor mu falan diye. Eşim gülerek anlatıyor, yok dövmüyor diye.”

– Agresif kişiliğim var lafını deminden beri on defa kullandınız. Size bu sorunun sorulması doğal.

” Ama agresif kişilik derken ben agresifliğin ne olduğunu galiba anlatamıyorum. Keşke bunun deyimlerini ve terimlerini tam olarak bilsem, bunu anlatabilsem size ama anlatamıyorum. Bunun ne olduğunu anlatamıyorum. Eğer benim canıma veya sevdiğim bir insanın canına kast olursa ben şiddete başvurabilirim diyorum. Ama eşime karşı bir şiddet yapmak gibi bir saçmalığı niye yapayım ki?”

– Eşime kendimi anlattım dediniz. Bana da anlatır mısınız, ne dediniz ona kendinizi anlatırken.

“Dostlarıma karşı çok hassas olduğumu, eğer bir gün bir dostumun başına bir şey gelirse, onun için kendimi öldürtebileceğimi söyledim. Bir gün bensiz hayatına devam etmek zorunda kalabileceğini anlattım ve ben öldükten sonra evlenmemesini ondan rica ettim, bunu kabul eder misin dedim. O da dedi ki; eğer çocuğumuz olmazsa sen öldüğün zaman ben kendimi öldürürüm. Ama eğer çocuklarımız olursa onlar için yaşamak zorundayım dedi. Ama burada kalmam eğer sana bir şey olursa dedi.”

(…)

– Eğer hakkınızda olumsuz bir şey yazarsam korkayım mı sizin agresifliğinizden.

” Benim söylediklerimi lütfen yazınız ama yorumunuzla beni zevkle eleştiriniz, eleştirinizi okumaktanda büyük bir zevk duyarım, ama eğer benim yazdıklarımı değiştirirseniz o zaman size kırılırım, şahsınıza olan saygımı kaybederim. Çünkü sizi de bir savaşçı olarak kabul ediyorum. Benden korkmayınız ama size acırım. Acırım derken size yapacağım bir şey için değil yani öyle bir şey yapmam, üzüldüğüm için acırım sadece.”

Babalar cezaevindeler

-Babalar şimdi neredeler?

“Baba diye ismi geçen kimileri öldürüldü , iki üç tane dışarıda var geri kalanda cezaevinde. Bu kadar insan madem bu ülkenin kaderini kötü yönde etkiliyordu, işte şimdi hepsi bir türlü bertaraf edildi. Bu ülke niye düzelmedi? Sadece toplumun eline oyuncak veriyorlar, işte kötü adamlar bunlar, tu kaka adamlar bunlar. Herkes bu tu kaka adamlarla uğraşıyor ve şimdi o bitti, niye düzelmiyor şimdi.”

– Peki kim o asıl tu kaka adamlar?

” Devletten ikili ilişkilerle, ikna kabililiyetleriyle milyarlarca dolarları alıp geri ödemeyen kimlerse onlardır, onların hepsinin ismini vergi dairelerinden çıkarabilirsiniz.”

– Bugün bir mucize olsa ve deseler ki, istediğin yerde, istediğin şeyi olacaksın.

“Ben mucizeleri insanların kendilerinin yaratacağına inanırım. Ne kral olmak isterim, ne padişah. Çünkü onlar hiçbir zaman herkesi mutlu edemezler, çünkü birilerinin menfaati için karar verdiğiniz zaman birilerini mutlaka üzmek durumundasınız. Ben samimi olarak söylüyorum dünyanın en bilge kişisi olmak isterdim. Uzun senelerdir haksızlığa uğramış olan türk toplumunu kesinlikle hak etmiş olduğu yere taşımak isterdim.”

Çeçenleri destekledim diyemem

– Siz Çeçenleri kaçırtmışsınız, bari burada evet kaçırttım deyin.

“Duygu hanım hayatınızda bazı şeyler var ki, söyleyeceğiniz bazı şeyler insanlara zarar vereceği için, bir çok şeyi söyleyemeyip es geçmek durumunda kalırsınız, size şunu açık yürekliliğimle söylüyorum, Çeçenlerin tüm müdahalelerini destekliyorum. Artık adını siz koyun. Avrasya feribotunu kaçıran insanların cezaevinden kaçıp, yurtdışına çıkmaları konusunda eğer ilgim olduğunu söylersen nereden ilgin var derler bu sefer. Bu sorunun en güzel cevabını Muhammet Tokcan arkadaşım vermiştir, ‘bizim hakkımızda söylediği herşey doğrudur, ama ben bir şey diyemem, kendisinin ne söylediğini bilmiyoruz’ demişlerdir. Muhammet Tokcan çok değerli bir arkadaşım, kendisini seviyorum, görüşüyoruz. Basiyev iyi bir komutandır, iyi bir liderdir. İnşallah en kısa zamanda kendilerini ziyarete gideceğim. Bağımsızlıklarını kazandıkları zaman ziyarete gideceğim.”

(…)

İşkence gördüm

– Tutuklandınız, hapse girdiniz, hiç işkence gördünüz mü?

” Bir de benim için devlet destekli çete diyorlardı. Ben devlet destekli çete kavramına zaten inanmıyorum, ama ayrıcalıklı bir insan kavramı belki var, ama elimde bulunan imkanlar düşünüldüğünde, ben en ciddi terör örgütlerinin görmediği işkenceleri gördüm, Şişli Etfal, Haseki hastanesinin acil yoğun bakım kayıtları incelendiğinde görülür. Sırf devletimiz küçük duruma düşmesin diye davacı olmadım, davacı olsaydım o işkence yapanlar tutuklanırdı, çünkü çok ağır raporlarım var. Şu anda kollarımın altı, her yeri yırtıktır zaten askılardan dolayı. Örgüt mensuplarından ağır işkence görüyorsunuz yinede diyorlar ki devlet destekli çete. Bunu niye anlamıyorlar veya ben bunu anlatmakta niye aciz kalıyorum?”

-Devlet içinde yakınlarınız yok mu?

” Şimdi duygu hanım, ben devlet içinde insanlar tanırım. Politikacı insanlar tanırım, ben belediyede görevli olan memur tanırım, ben çöpçülük yapan, doktorluk yapan insanlar tanırım ve ben her kesimden insan tanırım, ben öcü değilim ki. Bir yere gittiğimiz zaman kendimizi takdim ediyoruz, tanışıyoruz, düğünde, dernekte, vakıf gecelerinde. Frengili ya da AIDS’li miyim? Ben canavar mıyım?”

– Normal insan gibi yaşamanıza müsaade etmiyorlar diyorsunuz, niçin?

” Şimdi bizim toplumumuza baktığınız zaman insanlar doğduğu zaman annesi babası tarafından dövülmeye başlar. Okulda askerde dayak yer. Doğduğu andan öldüğü ana kadar korkuyla yetiştirilip, bastırılan bir toplumun hiçbir zaman özgür bir şeyler yapabilme şansı yok ki. Birşeylerin değişmesi için önce insanlarımızın hiçbir şeyden korkmamasını anlatmak istiyorum. İnancımız bile ya cehennem ateşinden korktuğumuz için müslüman olmuşuz ya da cenneteki huriler, akan ırmaklar, meyvalar için müslüman olmuşuz. Ailelerimiz, komşularıyla kendi aralarındaki komplekslerinden dolayı bizi sınıfın ve mahallenin en başarılısı olmak zorunda bıraktılar. Belki biz dünyanın en başarılı çocuğu olabilirdik, belki farkında olmadan bizim ufkumuzu sadece bir mahalleyle, bir sınıfla sınıflandırdılar.”

 

104 Yorum

  1. ABİMDE DEDİYİ GİBİ BUNLAR KOPLO GİTSİNLER KIRAVATLI
    HIRSIZLARIN KAFASINI EYSİNLER GÖNLÜMÜZDESİN REİSİM
    BİZLER SENİ BİLİYORUZ ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN …..
    POYRAZYILDIZCAN

  2. allah razı olsun reis dualarımız seninle sende ailenin başındasın bizlerinde,, en kısa zamandada yanımızda olmalısın allaha emanet ol

  3. BÖLE Bİ DUNYANIN BOYLE BIR ADAMA IHTIYACI VARDI SATEN HELAL OLSUN HEP YANINDAYIS””” DEDIGIN GIBI UMUTLA TEK UMUDUMUZLA YANI SADECE SENINLE YASIYORUZ HERSEYINI TAKIP ETYORUM””” PC BASINDAN AYRILMIYORUM SABAH AKSAM SENI SEWIYORUMMM ALLAHA EMANET OL DUALARIM HEP SENIN LE ALLAH BU DUNYADADA ÖBÜR DUNYADADA BAHTINI ACIK ETSIN EN GÜSEL YERLER SENIN OLSUN TÜRK OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM VE BINLERCE KES ŞÜKREDIYORUM…..

  4. sewıyorum beeeeeee… helal olsun çıkta “RUH ADAM” gormeye gelıces senı ewıne kadar.. beykoza yada şileye arkım ATİLLA abımısın elinde büyümüş BULUCAM senı ve sahıt olucam yusundekı tebessümlerıne…. hedef turan ya benım için ilk sen sonra turan A.E.O

  5. ALLAH( C.C) DAĞINA GÖRE KAR VERİRMİŞ. SEN SEDAT PEKER KOCA BİR DAĞSIN. BU KOMPLOCULAR ANCAK SENİ BİR DAĞIN ALTINDAN GEÇEN TÜNEL KADAR YARALAYABİLİRLER. AMA UNUTMAKİ ORDA SENDEKİ CEVHERİ BULMAYA ÇALIŞAN ONBİNLERCE SEVDİĞİN DE VARDIR. ALLAHA EMANET OL. DUALARIM GÜNDE BEŞ KEZ SENİDE ANACAK

  6. seda peker gibi bir reisin kafasını egiyorsunuz arabaya binerken gidin siz once apo piçinin kafasını yere egin bu ülkede cok buyuk haksızlıklar donuyor vatana ihanet etmiz mehmetede kursun sıkmıs bir serefsiz imralında gunlugu yarım tırılyona patlıyor benim reisimin ise kafasını egiyorlar reisin bi sozo var beni bir gün boynu egık gorurseni bilinki yer dusen birini kaldırmak için egilmisimdir reisim sonuna kadar arkandayız reis

    deli reis

  7. reisimin kafasını egiyorsunuz arabaya binerken ama aponun kafasını eğmeyi bilmiyonuz vatana ihanet eden adamın kafasını egemiyorsunuz,bizim askerimize kurşun sıkan şerefsizler dışarda gezip egleniyorlar,reisin bir sözü vardır İMPARATOR PİÇ OLMAKTANSA ONURLU BİR HİÇ OLMAYI TERCİH EDERİM reisimede bu söz yakışır sonunda kadar arkandayız reisim…

  8. allah yardımcın reisim yanında olmasadakta yüregimiz senin le

  9. sedat peker dürüstlükten bahsediyor.millet uyuşturucu satana beyim diyor agam diyor bırakın bu ayakları sedat peker hayranları vatan diyorsunuz uyuşturucu satana beyim diyorsunuz.eeeeeee su testisi su yolunda kırılır

  10. REİS SAYGILAR BENİ BULMANI İSTİYORUM YANINDAYIZ

  11. RESİMİZ SEN BİZİM REİESİMİZSİN İNANIYORUM Kİ BİZİ DE KENDIN GİBİ KORKUSUZ YAPARSIN BİZİM BAŞIIMIZI EĞDIRME

  12. uLAN TANIMADIĞIN ADAM HAKKINDA YORUM YAPMA YAPAMAZ HALE GELİRSİN SAYIN SEDAT PEKERİN UYUŞTURUCUYA KARŞI OLDUĞUNU KUNDAKTAKI BEBE BİLİYOR SEN HALA O BEBEĞİN BEYNİNE BİLE ULAŞAMADIN BİLMİYORSAN ARAŞTIR OĞREN HAVLAMA HER YERDE SEDAT PEKERİN TIRNAĞI KADAR OLAMAYAN SEN ELEŞTİRİ YAPIYORSUN ONCE ONUN KADAR VATANINI SEV ONDAN SONRA ÇIK BURAYA ELEŞTİR KIRO

  13. SEDAT AMCA SEN BİZİM GURURUMUZSUN.GÖNDERDİĞİN SELAMLARI ALIYORUZ.
    İNŞALLAH EN KISA SÜREDE BERABER OLACAĞIZ

    SEN DİYORSUN YA HANİ DOĞRULARIN GÖZLE GÖRÜLMEYEN ORDULARI VARDIR,

    RÜZGAR EKENLER FIRTINA BİÇİYOR AMCAM SEN MERAK ETME.

    ELLERİNDEN ÖPERİM.

  14. reis abi allah senin yardımcın olsun bu ibne millet oldukça senin gibi ülkeyi seven adamlar kalmaz abi herkez senin ne oduğunu biliyo abi sen gönlünü ferah tut bütün ülke senin yanında abi allah yar ve yardımcın olsun allaha emanet ol abi.

  15. EGER BU ULKEDE BIRILERI ULKE İÇİN SAVASIYOR TURK MILLETININ COCUKLARINA SAHIP ÇIKIYORSA MILLETIMIZIN GOZUNDE BU KİŞİ HAİN OLUYOR.SEDAT PEKER YAKALANDI SEDAT PEKER VURDU.HANI NERDEE UYUSTURUCUYA SAVAS ACTI BU HAIN ADAM MAFYA.BU MILLETE YAZIK.YERINIZDE OLSAM ULU ONDER M.K.ATATURKTEN SONRA ARAMANIZ GEREKEN TEK INSAN TEK ONDER SEDAT PEKER DERDIM.SEDAT ABİ YOLUN ACIK ONCE AILENIN SONRA BIZIM BASIMIZDA OLURSUN İNSAALLAH.HEPİNİZ ALLAH´´A EMANET OLUN

  16. sedat peker butun herkes sana yalakalık cekmekten bıkmadı tabı sen ünlü adamsın herkes senın yanın da olmak ıster bunlar bılmıyo senın ne kadar dusmanın oldugunu bılseler senın adını bıle unuturlar ülkü daşlık boyle olmaz bır bırıne yalakılık cekmek değil ulkudaslar hıcbır zaman yalakalık cekmez ve cekmeyecektır ve de buna yeter demek ıstıorum sen zaten koskoca sedat peker sın cocukları yanına almaz dıye muyorum senden bende 16 yasındayım tek dıleğım ülkü daslar yeter sedat pekerı seve bılırsınıs saygınız olur ama yalakalık cekmenın anlamı yok bende sevıyorum sedat pekerı yalakalık cekmıyorum ve de bundan sonra ekmessınız cunku ulkudaslar yalakalık cekmezzzzzz

  17. sedat peker ben recep ve hergun senın bu sıtenı ızlıyorum herkes sana yalakalık cekmekten bıkmadı arkadaslar ulkucu hıc bırzaman ylakalık cekmez bunu boyle bılın kendınıze cekı duzen verın sedat peker 15 yasında bır cocuğu yanına alcak kadar sacma sapan ıs yapmaz bıs sedat pekerı sevıyoruz ondan medet ummak ıcın değil ve de buna bır dur demek ıstıorum bırakın yalakılığı ulkuculer @

  18. SLM REİS KAPTAN NASILSIN INSALLAH YAKINDA SENDE DISARDA RAHAT RAHAT GEZECEKSIN SEN EMRET BIZ ORAYI BASINA YIKARIZ ONLARIN SANA IYI DAVRANIYORLARMI ABI BEN TURGUTLUDAN KALLESLERE KARSI VEDE ADLETSISLERE KARSI BIR UFAK CETE KURDUK ABI BENIM YASIM 16 ABI BILOYURUM SEN YANINA GENCLERI ALMIYORMUSUN DOGAN ABI SOYLEDI VE ALLAH KURTARSIN@@
    ÜLKÜCÜLER SAĞ OLSUN

  19. Selamun Aleykum Recep Kardeş Kımse Burada sayın sedat peker abimize yalakalık yapmıyor bu bir ikincisi bu site ile sedat peker reisimizin hiç bir ilgisi yoktur ben bunu defalarca dile getirdim ülkücüler her zaman kendine çeki düzen vermiştir ülkücünün yalakası olmaz sayet ulkucu isen bunu bilmen gerekirde bizim safımızda yalakaya yer yok saygılarımla uLKuDaS

  20. lan ordulu senn nedıyon lan sedat peker bılmem su testısı su yolunda kırılır kımsın sen lan akıllı ol bız vatanıda ıyı bılıyoruz pekerıde dallama akıllı ol bu sıteye gırdın mı hatım ındır pıs kıroooo

  21. selamun aleykum ulkudas tamam ozurdılerım ben yanlıs anlamıs olabılrım ama su ordulunun anlatmak ıstedığını anlamadım

  22. çatlılar sedat pekerler bu dünya böyle oldukça bitmeyecektir cCc

  23. LAN ORDULU SENIN VARYA ULAN NEYSE AMCAMIN HATIRI VAR SUSUYORUM NERDESN OLUM OYLE KLAVYEYLE DELIKANLILIK TASLAMAK OLMAZ CIKACAKSIN AMCAMIN KARSISINA SOYEYECEKSIN TABI O YUREK VARSA AMCAM DOVMEZ BAKISIYLA OLDURUR GERCI YUZUNE KARSI SOYLERSEN ALNINDAN OPER SENI ULAN ORDULU ASABIMI BOZMA SENI O SU TESTINE KOYARIM AKILLI OL ORDULU KARADENIZIN ADINI PISLEME LAN AMCA BAKMA SEN BOYLE YAVSAK INSANLARA EN KISA ZAMANDA YANIMIZDA GORMEK ISTIYORUZ SENI SABIRSIZLANIYORUM YAKINDA MAHKEMEN VAR INSALLAH HAKIM AMCA GUZEL SONUCLARI VERIR BIZE

  24. Helal olsun ..

  25. REİS bizde senin suçsuz yere tutuklandıgını biliyoruz ama bu devlet bu hükümet senin haksız yere tutuklanıp içeri atılmanı ısrarla istiyor reism yılma yıkılma

  26. reis allahın selamı ve duvaları üstüne olsun rizeden (16 )kardeşler…rabbim sana kaldıramayacağın yükü vermez sen vatansever bir abimizsin yolumuza ışıksın
    bizde bir gün gücümüz olunca kötülerlle savaşacağız elbet o gün gelir…rizeye gelişini özledik seninle gurur duyuyoruz…tüm dadaş kardeşlerimin duaları seninle bu içinden çıkılmaz durumdan elbet kurtulacaksın… yazılan yorumu yapılan hiç bir haberin önemi yok
    cenabı hak bizim ömrümüzü sana versin…reis kimin peşindeysen onun peşindeyiz allaha
    emanet ol.allah korusun………..ölümsüz 53………

  27. ITLER HAVLAR ULUS SUSAR BIZI YIGIT GÖRÜNCE PUSAR TÜRK HIC MOSKOV;DANMI KORKAR ALDIRMA ÜLKÜDAS ALDIRMA DISARDA SOGUK HAVA VAR BIZI BU PUSU OYALAR GÖRECEK GÜZEL GÜNLER VAR ALDIRMA BOZKURT ALDIRMA
    T A N R I T Ü R K Ü K O R U S U N

  28. s.a siteye tesadüfen girdim arkadaşlar reiside bisekilde tanırım burda yazmıssınız birsürü sey bir büyügünüz hakkında yorum yaparken saygısızlasıyorsunuz karsısında ayak ayak ustune atmıssınız bı farkı yok reis hayatın taclı tokaclı yollarından gelmiş bir insan artı yanına afam aramıyor gönül dostu arıyo onemlı olan bır ınsanın gece yatarken rahat uyuya bılmesı ınsanların beynı okunmaz ama gunumuzde ole dostlar vardırkı adamı uyurken kesıyolar fılım seyredıpte burda bole konusanlar 2 mermı patladında ya arabanın altına gırıyolar ya bısekılde kayıp oluyolar suda var reis ne demek ıstedımı anlayıp eger okursa tebessum edicektir ceza evi durgun denıze benzer bı anda kabarır orda yatmak ta mezıyet ıster benı burdan cıkarın olmaz madara olursunuz:) sız once bır buyunuze yazı yazarken bıle bı anlık zafınıza yanılıp saygısızlasıyosunuz serserılıkle kabadayılık arasında buyuk fark var.delıkanlılık ne racon kesmek ne adam oldurmektır delıkanlılk aksam oldunda evıne ekmek goturmektır.dıyor ya hamak ustunde gunesın batısı ama hayat bazan ıstenmeyen yerlere surukler ınsanı mecbursundur o rıtme ayak uydurmaya hasımcılık ta ole kolay deyıldır.bır ınsan bıyere gelıcekse zaten gelır bu ıcınde olcak benı al reıs demeyle olmuyo reıs nere gıtsem adamın var:) reıs bugun sıkıntı yasıyosa bılmedıgı ınsanlar yuzundendır turkıyenın yarısı adamıyım halasının ogluyum yegenıyım dıyor reısım tebessum ettı:) akıllı olun gencler aklınıza mukayet olun a.e o reısım hasanpasa yıne aynı caddesı sokagı deyısen bısey yok sna celıkten sabırlar dılıyorum saygılar hasanpasalı

  29. karadenizin gruru ülkücü reislerimiz alahaddin cakıcı abdullah catlı sedat peker ALLAH TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN BAYRAĞIMIZ GÖKLERDE DALGALANAN SANAK ALLAHIN HUZURUNDA EYİLİRİZ ANCAK

  30. her şey gönlünce olsun güzel insan

  31. BEN ALACALI , ALACA BULUNDUGUM YERİN İSMİ . REİS SENİ HEP KİTAPLARDAN, GAZETELERDEN, İNTERNET SITELERINDEN, TANIDIM . YANI HEP YAZILI OLARAK ,SÖZLÜ OLARAK HİÇ BİR KIMSEDEN TANIMADIM DINLEMEDIM. HERKES SEN GIBI HAKSIZLIGA ,HEZİMETE KAYITSIZ KALMASA KEŞKE… DEDİGİN GİBİ KORKARAK BUYUR GENELIMIZ AMA KORKMADAN CVP VERMEYI ,KARŞI KOYMAYI BAŞARSA KEŞKE. SENİN ÖRNEK ALDIGIM YÖNLERİN VAR . SUNDAN AMİN OL SENIN HAYAT FELSEFEN , YAŞAM TARZIN ,HAYATTA YAPMAYA ÇALIŞTIGIN VE UYGULAMAYA ÇALIŞTIGIN ŞEYLER ..BİR ÇOK İNSANA İLHAM KAYNAGI OLUYOR… KENDINI GÜÇLÜ HİSSETTİRİYOR…BİR ÇOK İNSAN İÇİN SEN BİR LİDERSİN BUNU UNUTMA HER İNSAN ONCE ANNESINI BABASINI ÖRNEK ALIR OKULA GİDER ÖGRETMENİNİ ÖRNEK ALIR ASKERE GİDER KOMTANINI…..BU ULKEDE BİR ÇOK INSAN SENI ÖRNEK ALIYOR… BU ULKEDEKI İNSANLARDA SENIN YERIN BU KADAR BUYUK VE BUKAR ÖNEMLİ…. BİR DE SENIN OMUZLARINA BU INSANLARIN YUKU BINIYOR ONCE YUKE RAĞMEN (( YÜKSEKTE YER TUTANLAR,ALÇAKTAKİLER KADAR EMNİYETTE OLAMAZ…))BUNUDA BİLİYORUZ … KENDINE DİKKAT ET …ALLAHA EMANET OL. İNŞ BU YAZDIKLARIMI OKUMA FIRSATIN OLUR VE KÜÇÜCÜK BİR CVP YAZARSIN.

  32. polat alemdar sanki kurtlar vadisinde sedat abiyi canlandırıyoo gibi o filmi izlince tek düşüncem bu oluyo nedense çünkü polatta watan millet için çabalıyo

  33. SeNinLe TaNıŞMAYI ÇOk iSTİoRum SedaT aBee….

  34. senin gibi bi adama böle davrandıkları için bizim başımız hep kalkık çünkü insanlar dokunulmaz kişileri yok etmek için uğraşırlar reis dualarımız hep seninle ALLAH yardımcın olsun yolumuz başımız senin yolunda feda olsun….

  35. abi senin icin hayatımı bi kibrit cöpü ilü yakarım yeterke sen iyi ol dışarda ol yetr

  36. Abi ben senin büyük bi hastanım bu memlekete senin gibi biri lazım………
    abi nasılsın inşaallah iyisindir….
    reis seni ziyarete gelmek cok istiyorum…
    ama nerdesin bilmiyorum…
    internet sitene yaz da ziyaretine gelmek istiyoruz abi..
    reis ben kendi bildiğim doğrularda gidiyorum bu doğrularıda seninsayende sende daha iyi öğrendim….
    reis bi emrin isteyin varmı?
    bu arada özkan kıral’ında selamı var abi
    sen her zaman bizim kalbimizde ve yüreğimizdesin…..
    seni cook seviyoruz…
    kendine cok iyi bak bu memleketin sana ve senin gibilere cok ihtiyscı var…….

  37. Arkadaşlar böyle birbirimize camur atmakla olmaz bu işler
    Eğer biz biliyor ve inanıyorsak REİS imize haksızlık yapılıyo diye
    giip ceza evnin önümde eylem yepalım…
    Ben YILANCIOĞLU olarak inanıyorum ki bizim REİS imiz fakirve yoksulların yanında olduğu icin
    yardımcı olduğu icin
    onları desteklediği icin yatıyo
    hakkımızı arayalıl
    HAYDİ EYLEME

  38. TANRI TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN!

  39. ASLINA BAKARSANIZ ARKADAŞLAR BEN REİSİ TAM OLARAK TANIMAM FAKAT DURUŞUNDAKİ ASALET YÜZÜNDEKİ O CESUR BAKIŞ EĞİLMEYEN BAŞI BENİ ÇOK ETKİLEDİ VE HAYATINI ARAŞTIRDIM ONU TANIMAK İSTEDİM TANIDIKCADA SEVDİM VE HAYRAN KALDIM BİZLERİN VE BU ÜLKENİN BÖYLE İNSANLARA İHTİYACI VAR ALLAH ONU VE ONUN GİBİ YÜREKLİ VE MERT İNSANLARI ALLAH BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN ONUNLA YÜZYÜZE OLABİLMEYİ ÇOOOK İSTERDİM FAKAT BU SADECE HAYAL OLUR SEVGİLİ DAVA ARKADAŞLARIM ALLAHA EMANET OLUN!

  40. REYİSİM HER ZAMAN DESDURUNLA YÜRÜZ BİZ 10 KİŞİLİK GRUP SAYİBİYİZ HER TÜRLÜ YANINDAYIZ REYİSİM .. APO YA MUZLA BESLEYEN BİZİM MİLLETİMİZ VERİSNLER BANA VURMA İZİNİN KAFASINI KOPARAYI SUSURLA SALLANDIRAYIM Aq YERİNDE REYİSİM Bİ LAF YAPAR SUÇLU OLUR Aq DÜNYASINDA MİLLİYETCİLER HEP SUÇLU OLUYO PKK DARBE BİLE ALMIYO

  41. Selamunaleyküm Ülküdaşlarım Ben Bursadan Turan Bu İçimdeki Sedat Peker Sevgisini Yıllarca Kendimle Yaşadım Her Gece Uyurken Aklımda Odamın Duvarlarında Bilgisayarımın Ekran Temasında Cep Telefonumda En Önemlisi Gönlümde Aklımdan Bir An Çıkmıyosun REİS Seninle Görüşmeyi Çok İsterim Birçok Yere Mesaj Yazdım İnşallah Okumuşsundur… Senin Yanına Gelmek İçin Bir Miktar Para Biriktirmiştim Hala Para Duruyor Senin Yanına Gelmeyi O Kadar Çok İsiyorumki Bir Outurup 5 Dk Olsa Bile Sohbet Etmek Bu Bana Ömrüm Hayatım Boyunca En Büyük İstediğim Şeydir Görüşmek Üzere REİS Kendine İyi Bak Bursa Ovası Bozkurtların Yuvası Bursa Bozkurtları Emrinde…

  42. SELAMUN ALEYKÜM REİS yazilan lari okudum ve hasan pasali gardasim kelimeleri duzenli secmis hatta REISIN okuyup tebessum edecegi yerleri bile belirtmis arkadaslar REISIN ve REIS gıbı dusunen konusan yasayanlar cok ıyı bılır bu yollar cetindir yufka yurekle asilmaz bu yolun sonunda ceza evıde vardır hastanede vardır hucrede vardır bunları bılmeyen bu yola gırmez REIS ne madalya ne belge ne diploma nede herhangi bir ödul almak icin bu yola giren insanlardan degil REISIN mukafati ni verecek olan TURK DUNYASIDIR SEVDIKLERIDIR VE SEVDIKLERININDE KENDISI GIBI BASI DIK YURUMESIDIR suclular basini eger REIS ALLAHIN izni ile kirilir incinir insandir haksizliga üzülür amaaa asla EGİLMEZZZ egilmek bize yakismaz bizim basimizi yere egmek egdirmek basimizi yere egik görmek isteyenler utansın sunu cok ıyı bilsinler ALLAHA secde icin ve ölunce bizim basimizi yerde görurler REISIM HER SEYIN HAYIRLISI ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN ALLAHA VE SEVSIKLERINE EMANETSIN KONYALI REIS 42

  43. sedat peker çok iyi biridir herzaman saygım sonsuzdur herkez sedat peker gibi adaletli olsa türkiye düzelir dualarımız reis için enkısa zamanda allah onu sevdiklerine kavuştursun İNCAZLI AHMET MANİSA/ AKHİSAR

  44. abi öl de ölelım kal de kalalım yeterkı senın ugruna yapalım cakalllara cakallık yapmayalım

  45. Dualarımız herzaman seninle abi .

  46. yorumları okudum da ne kadar sevilen bir insan sın… resimlerinizi incelediğimde kendinden emin bi bakışınız var… yolunuz açık şansınız bol olsun

  47. abi öncelikle başın saolsun ben senin yanında olmak istiyorum yanında olmak istiyorum eger uygun görürsen emrin başım üstüne saygılarımla seedat abi (sakarya/karasu)

  48. Allah Türk ü korusun ve Yüceltsin, Ulu kocamışların Ak sakallıların duası Türk ün üzerine olsun. Koca Kurt hayatta olsaydı bunlar olurmuydu, kim açılım yapabilirdi soysuz köpeklere….
    Allah yardımcı olsun

  49. yürü be abi sen busun

  50. Bismillahirrahmanirrahim

    Ol deyince bütün alemleri olduran, herşeyin sahibi ve mutlak hakimi Cenab-ı Rabbül alemine sonsuz hamd ve sena olsun. Selatü selam, alemlere rahmet olarak gönderilen Cenab-ı Allah’ın en sevdiği kulu ve Resul’u ümmeti olarak şereflendirdiğimiz “O” en güzele Hz. Muhammed (S.A.V) efendimize, sevgili ailen, ashabına, Saadet-i Kiram ve gönüller sultanı Seyda (K.S) Hazretlerine cümle Evliyaya ve mü’minlere ve REİSİM sana olsun inşallah.
    istediğin bir can değil binlerce can olsun yoluna davana aşkına sevdana.yeterki REİSİM varlığını esirgeme bu acılı gönüllerden.o kartal bakışlarınla sesini duyamasakda,önünde diz cökemesekde,içinde kopan fırtınaları,hayallerini az cok tahmin edebiliyoruz.biliyoruz ki sevdan uğruna herşeyi göze alıyorsun.sölediklerinden değil yaptıklarından ders alıyor bu genç yürekler.dularımız seninle ve sevdan üzerine.TURAN YOLUNDA ÖNCE SENİN SONRA BİZİM ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN. SELAM VE DUA İLE….

  51. reis kanımın her damlası rizeme ömrumun her sanıyesı sana feda olsun

  52. la sızde hıcmı akıl yok o kadar adam bıttıde 1 kısımı kaldı turkıyeyı kurtaracak turkler hep bundan kaybedıyor kole olmaktan baskalarının emrı altında olmaktan oysa kı senın bu reıs dedıgın adam devletın ısını yapan ısı bıtıncede kumese konulan bır hayvan gıbıdır o yuzden cagdaş ve uygar bır ulke ıcın kımsenın kole olmayınız …

  53. mrb reis,reis bana göre senin en büyük hayranın benim oda hertalde adımdan olsa gerek benimde adım adım sedat reis ben herzaman yanındayım lütfen ulaş bana sadocan1985@hotmail.com

  54. MRB BEN SERKAN KABADAYI ALLAH KURTARSIN REİS BEN SENİ DAHA ÖNCE BU KADAR TANIMIYORDUM AMA SON BİR HAFTA DIR ÇOK ARAŞTIRDIM SENİ HEMEN HEMEN HER GÖRÜNTÜNÜ İZLEDİM MERT ADAMSIN DİK BAŞLI SIN HELAL OLSUN SANA HAYAT HİKAYENDE BENZİYOR BENİMKİNE TEKRAR ALLAH TEZ ZAMANDA KURTARSIN ONUR U NA OUR ŞEREFİNE ŞEREF KATSIN ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM

  55. sedat abi ben senin çok büyük hayranınım seni çok seviyorum senin için canımı veririm

  56. allah yardımcın olsun reism…
    seni herkez çok iyi tanıyor inş en yakın zamanda sewdiklerinin yanında olursun.
    maçkadan sewgiler saygılar…

  57. lan ordulu sen adam görmemişsin ömrümde olum sedat peker kadar sen vatanını sev sonra burada ona laf et dallama sen öt desek alın göt diyenlerdensin gelmişsin burada reise yorum yapıyorsun fırlama önce kafanı eğmemeyi öğren sonra laf et pezo

  58. sedat abi benim kafama takılan soru var derin devlet dedimiz kişiler mit ve jitemlemi iş birliği yapıyorlar yoksa başbakanımızmı talimatları veriyor beni aydınlatırmısın bende zamanında devlet adına çalıştım bir çok suikastlara katıldım operasyonlar düzenledim ama bana madalya takıcaklarına ödüllendiriceklerine üstüme olay yıkıp beni ceza evine koydular bende jitem ve mit kimliği vardı.şu an hala devlet adına cinayetler işlemekteyim ve devlet resim verir işi bitir der neden bu insanları susturmak için bizi kullanıyorlar anlayamıyorum cevabını beklicem abi bu arada emrindeyim cerrah paşalı halit

  59. bşakanım ben ankaradan cumhur her insana fısatı yakışmıyor zenginlikte kariyerde bir insana yakışacak sen nekadarda mafya yada baba degilim desende sana herşey yakışıyor medya bile sana bu ğömlegi yakıştırıyor başkanım seni çok seviyorum senin dogru delikanlı oldugunu medyada biliyor ve meyva veren agaç taşlanır diyorum sana yakıştırıyorlarsa uygun ğörüyorlarsa bırak öyle kalsın başkanım sen bir roportajında limon bile satarım demiştin ya başakanım sen degil biz satarız o lkimonu yeterki sen başımızda ol yeter bize yakışmayan insanlar ne makamlarda ne lütuflarada demekki başakanım sen herşeye layıksın başaımızda yanımızda vatanımızda olman yeter bize sen varken biz rahat uyuyoruz sen varken huzurluyuz biliyoruz herkezden önce bu vatan için sen canını bile hiçe sayarsın yeterki o ğünler hiç gelmesin sende canını verme ama yanımızda başımızda ol bizler seninle mutluyuz başkjanım mübarek kurban bayramın hayırlara vesile olması umudumla ALLAHA EMENET OLMAN DİLEKLERİMLE hoşcakal BAŞKANIM SENİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM VE SEVİYORUZ UNUTMA

  60. slm
    reıs oncelıkle sunu demek ıstıom yuce adalet dedıklerı bıseyvarmıs duyduguma gore omu adalaet bınlerce sehıt var terorıstlewr dısarda ıslerı hazır bızım burda kendı vatandasımız aclıktan soguktan donuo oluo adalet dedıklerı ıse bu sa ben bole adaletın ….. cık gel abı sen adam et barı su memleketı bunların bısı yapacakları yok sen yapda mıllet adalaet gorsun

  61. selam alar olsun koca reis sedat pekere

  62. SELAMUN ALEYKÜM Kardeşlerim, Abilerim
    İnsanlık ezelden beri bir kahraman arayışı içindedir, ama günümüzde öyle insanlar var ki şerefsizliği, halsiyetsizliği hat safalara gelmiş ve milletimiz bunu bilmesine rağmen o şahısları kahraman olarak görmüştürr. Sizler de biliyorsunuz ki bu VATAN dan ne kahramanlar geldi geçti, mesela Yakup CEMİL zamanında adam vatan için hiç küçümsenemeyecek faliyetlerde bulundu, sonra hakkında yalan yanlış laflar çıkardılar, devlet kendi yaptırdığı faliyetlerden dolayı adamı suçlayıp kurşuna dizdirdi. Ona ateş edcek 14 asker karşısında sıralanmış bekliyor ve başlarında komutanları emir vermek üzere duryordu. Yakup CEMİL ise sandalyede ölümünü bekliyordu. Komutan askerlerine “hazır” diye bağırdı askerlerde ses soluk yok çünkü
    biliyorlardı ki Yakup CEMİL’in kim olduğunu, komutan “ATEŞ” diye bağırdı askerlede hala ses yok, Yakup CEMİL bu durum karşısında devletinin küçük duruma düşmemesi için kendi ölüm emrini kendi verdi ve “Hazır” diye gür bir sesle bağırdı bu ses üzerine askerler irkildi ve kendini toparladı “ATEŞ” diye korkusuz bir sesle bağırdı ve 14 asker aynı anda tetiği çekti.
    Bunu anlatmamın sebebi zamanında hain olarak ilan edilen adamın şimdi kahraman olarak görülmesidir. Yani kahramanları kişiler değil tarih belirler.
    Şimdi ise şerefsizin önde gidenleri kahramanmış gibi bizlere gösteriliyor onlarında ne olduğnu hain, şerefsiz olduğunu tarih elbet belirleyecektir.

    Sözüm SEDAT PEKER’e
    SEN BİZLERİN BU GÜNDEDE, İLERDEDE KAHRAMANI OLARAK KALACAKSIN SENİN KAHRAMANLIĞINI HİÇ BİŞEY DEĞİŞTİREMEZ BE REİS…

  63. SELAMUN ALEYKÜM Kardeşlerim, Abilerim
    İnsanlık ezelden beri bir kahraman arayışı içindedir, ama günümüzde öyle insanlar var ki şerefsizliği, halsiyetsizliği hat safalara gelmiş ve milletimiz bunu bilmesine rağmen o şahısları kahraman olarak görmüştürr. Sizler de biliyorsunuz ki bu VATAN dan ne kahramanlar geldi geçti, mesela Yakup CEMİL zamanında adam vatan için hiç küçümsenemeyecek faliyetlerde bulundu, sonra hakkında yalan yanlış laflar çıkardılar, devlet kendi yaptırdığı faliyetlerden dolayı adamı suçlayıp kurşuna dizdirdi. Ona ateş edecek 14 asker karşısında sıralanmış bekliyor ve başlarında komutanları emir vermek üzere duruyordu. Yakup CEMİL ise sandalyede ölümünü bekliyordu. Komutan askerlerine “hazır” diye bağırdı askerlerde ses soluk yok çünkü
    biliyorlardı ki Yakup CEMİL’in kim olduğunu, komutan “ATEŞ” diye bağırdı askerlede hala ses yok, Yakup CEMİL bu durum karşısında devletinin küçük duruma düşmemesi için kendi ölüm emrini kendi verdi ve “Hazır” diye gür bir sesle bağırdı bu ses üzerine askerler irkildi ve kendini toparladı “ATEŞ” diye korkusuz bir sesle bağırdı ve 14 asker aynı anda tetiği çekti.
    Bunu anlatmamın sebebi zamanında hain olarak ilan edilen adamın şimdi kahraman olarak görülmesidir. Yani kahramanları kişiler değil tarih belirler.
    Şimdi ise şerefsizin önde gidenleri kahramanmış gibi bizlere gösteriliyor onlarında ne olduğnu hain, şerefsiz olduğunu tarih elbet belirleyecektir.

    Sözüm SEDAT PEKER’e
    SEN BİZLERİN BU GÜNDEDE, İLERDEDE KAHRAMANI OLARAK KALACAKSIN SENİN KAHRAMANLIĞINI HİÇ BİŞEY DEĞİŞTİREMEZ BE REİS…

  64. arkadaşlar boyle reisler dunyaya zor gelir SEDAT ABİMİZİ saygıyla anıyor ve selamlarımızı iletiyoruz Devrekli gençler olarak en kısa süre cıkmanı diliyoruz

  65. kimse boynunu bükemez abi senin eğilmiş olarak görsekte seni dediğin gibi yere düşeni kaldırmak için eğilmişsindir……

  66. Abi yazını sonuna kadar okudum seni uzun yıllardır ısım olarak ve yuz olarak tanırım kısılık olarak yenı yenı tanımaya basladım konusmaların gercekten cok etkıledı benı yanı cocuklarından esınden arkadaslarından bahsetmısın bu onların hıc bırısını ayırmadıgını aılenden bır gordugunu gosterır. herhangı bı ınsanı aılesınden goren ve ona gogus geren onlara bısey oldugunda hayatından bıle vazgecmeyı goze alan bırısıne sen bu devlete yanlıs yaptın dıyorlar . peki kendınelerı kendı ınsanlarına zulum edıyorlar hergun kucuk dusuruyorlar sevgı sefkat ılgı alaka yok 3 5 mılyon doları alan bıyerleden cekılıyor pekı sızlere soruyorum arkadaslar sayın abımızı bu bazı sebeblerden dolayı hapıse atıyorlar pekı bızler neden sandıga gelınce aynı lakırdıları dınleyıp genede cagresızmıs gıbı davranıp aynı kısılere yada kurumlara neden oy verıyoruz onları daha da guclu hale getırıyoruz bunu anlayamıyorum . bizler kımın suclu kımın sucsuz oldugunu dısardan gorebılıyoruz bızım gorduklerımızı dısardakı mılletımıze gosterebılıcek destege ıhtıyacımız var bu durumda sedat abı buyuk bı ıhtımal bu yazıları sen okuyamıcaksın suan ama senden gerıye kalan senın onlar ıcın canını ortaya koydugun ınsanların okucagından emınım okuyan arkdaslarımız bıze bu ımkanı saglarsa gercekten turk mılletı olarak cok sevınmıs olurum herkes adına …. Abi allah kurtarsın gecmıs olsun kendıne cok ıı bak herzman bı adım onundeyız !

  67. sedat reyismizi cok özledik

  68. reis işallh bi gün devleti sömürenler önünde egilir

  69. rahman ve rahim olan yüce olan allahın adıyla
    selamün aleyküm
    seni öok özledik reeeeis

  70. ülkücülugu bılmeyenler yorum yapıyor şunu bılsınler kı burda herkes sedat abi yanı reisimisin yanlız olmadıgını bılsin onun yanında koskoca bır ordusu var daha hic bırımız bazı şeylerın farkınta degılliz bunun icin sedat reisimizin yanımızda olması bıze onderlık et mesı lazım abilerim yalan sam soyle bır saygısızlıgım olduysa ozur dılerım SAYGILAR

  71. slm abi ben selai elazığdan abi seni çok sevim seninle çalışmak istim abi beni kırma senin gibi baba adamla çalışmak elazığı gururlandırır abi hep senin fotona bakim diyim allahım inşalla reis beni yanına alır abi yap bi babalık senin her istediyini yaparım

  72. BİZ NE MİLLETLERİN HELAK OLDUNU GÖRDÜK REİS BIZ NE KAVGALARDAN KAN İÇE İÇE NE KAHPE YÜREKLERE KAZIK ÇAKA CAKA ÇAKA ÜLKÜCÜLÜK NEDİR BİLMEYEMLERİN YUREGİNE KAZA KAZA GEÇTIK REİS O EMEK LER HİÇMİ REİS ADAM OLMAK SUÇMU REİS SEHİTLERİ DÜŞÜN REİS BAŞIN ÖNE EGİLMESİN REİS NELERGELDİ GEÇTİ BUDA GECER EEEEEEEEYYYY KOCA REİS SENİ YARADAN RABBİME KURBAN OLURUM VATANIMA GÖZ DİKENİ NE DAGA NE TOP RAGA YERİN YEDİ KAT DIBINE CEHENNEMIN TAAAA ORTA YERİNE GÖMERİM REİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİS…

  73. O ÖYLE BİR İNSANKİ EGER ONU BIR GUN YERE EĞİLMİŞM ŞEKILDE GÖRÜRSENİZ BİLİNKİ DÜŞMÜŞ DEĞİLDİR YERE DÜŞEN BİRİNİN ELİNİ TUTMAK İÇİN EĞİLMİŞTİR SEDAT ABİ SAYGILARIMLA ÇIKTIĞINDA ZİYARET ETMEK İSTERİM EME HERALDE MÜMKÜN OLMAZ SENI DIŞARI SALMAZLAR KALLEŞ İNSANLAR KORKARLAR ABİ İMKANIM OLSA SENIN YANINDA KALIRIM SENİN İNSANIN OLURUM ÖLÜMDEN ÖTE YER YOK SAYGILARIMLA ÖZKAN SERNIKLI SAKARYA ,,, YÜRÜ BE KÖROĞLU

  74. selamaleyküm reis seni cook özledik reis artık cıkmanı ıstıyoruz reis nerdesin sen seni yandaşların seni bekliyor kahpeler artık gelde biraz once düzelsin su ülke be reis ben maraslıyım reis seni cook seviyorum reis maraslılar adına sana coook saygılarımızı sunuyoruz

  75. arkadasim senin kafanmi iyi ki reisimize laf atiyorsun hiyar herif egerki vatan hayini ise neden okadar darbeden sonra bile devletimiz hakkinda yanlis düsünmesinler devletimizin adi lekelenmesin diye dava bile etmedi dingil! ögrenmeden bilmeden atip tutmayacaksin bak burda atarsin bisey olmaz sanma seni bulur önce dilini sonra teker teker o yazan parmaklarini keserler kocum dikkat et! denyo seni!

  76. Evet sedat reisi bende sevyorum daima dsteklemişimdir ama bu sitede bilqi veren şerefsiz türk polisine hakaret etmiştir buna da göz yumamayız bunların hepsi şerefsiz faşist emperyalistler bizi birbirimize düşürüyorlar Dikkatli Olalım.

  77. söylicek hic bir şey yok büyüksün reis sen dostların ,cin ölümü göze alıyorsan bizde senin için ölümü göze alıyoruz reis allaha emanet ol

  78. birileri bni tehdit ediyor ve Sedat abimizin akrabası olduğunu söyluyor, lütfen bana yardım edın, bır kaç soru soracağım ve sizden aldığım cevaplarlada onun yalan soleyip solemedığını anlamıs olacam,
    0507 666 33 69 – crying_rose@hotmail.com.tr (facebook)
    lütfen abilerım sizden haber beklıorum ;(
    reisimize saygılar ellerınden operım

  79. ben eski yıkılmadan önceki bayram paşa eski mahkumlarındanım aslında adli tıp için zonguldak beycuma özel tip ti benim zamanımda şimdi L tipi olmuş neyse tip önemli değil hepsi ceza evi sonuçta…ben sedat abi demiyorum ama anlatılanlara göre sedat peker gariban babası bi adammış ben ekmeğini yemedim ama yiyenlere denk geldim öve öve bitiremediler hatta ben yalan olmasın sedat şahin denen türkiye cumhuriyeti vatandaşının ceza evine iki tetikcisiylede aynı blokta yattım koğuşlarımız ayrıydı sadece ya gardaş adamlar sedat şahinin tetikçisi ama adamlarda şekil şemal bişey yok tam takır kuru bakır… açlıktan nefesleri kokuyodu paralarını az bişey kendi aileleri getiriyodu lan yemişim öyle sedat şahin mafyasını – düştüğü zaman adamına sahip çıkmayan mafya babası ha iskele babası ha şan babası … yada her türlü küfür uygundur raporu adli tıptan verildi… baba dedinmi adamına sahip çıkandır bu konuda sedat peker türkiye’de tekmiş ben kendisini bu erdem ve meziyetli davranış ve hareketinden dolayı bu alemde yaşamış ve gelmiş geçmiş tüm delikanlılar adına kutluyorum ki ALLAH bile yedirene saygı duyuyo ALLAH bile yedirmeyi ve doyurmayı emrediyo yani ben okadar ceza yattım çakallarla… ama sedat peker gibi bi delikanlıyla yatmak nasip olmadı neyse kanı bozuklarda var ama böyle delikanlılarda bu alemde varmış öğrenmiş olduk sedat peker bey’e saygı selem ve hürmet ederim ve tüm ALLAH dostlarına herkeze ALA-LLAH a emanet olun diyorum

  80. dularımız senınle yasasın mıllıyetçilik ysasın türk milleti ölümüne senınleyız reissssssssss.

  81. haydı sıvaslılar hep beraber anadolu ınsanlarını yasatalım.

  82. SANA BÜYÜK HARFLERLE YAZMAK İSTİYORUM HAKKINDA YORUM YAPMAK BİZE KÜÇÜKLERE DÜŞMEZ ABİ ALLAH SANA GÜÇ KUVVET KUDRET VERSİN ASİLLİĞİNİ ÜSTÜNDÜN BİR ÖMÜR BOYU ALMAIN ELLERİNDEN ÖPERİM SAĞLIK DİLERİM ALLAHA EMANET OL SIRADAN BİR KARDEŞİNİM…

  83. her anaya senin gfibi bir evlat nasip etsin reis efendi düzgün dimdik duran babasın sen babaaaaaa

  84. reis Allah seni korusun

  85. Bu nasıl bi toplumdur ki sizin gibi büyüklerimizi bize psikopat,hırsız,cani,pislik olarak gösteriyor.”bunun gibi olma ”dedirttiyor ailelerimize, ama böyle şeylerin gizli kalmaması iyi oluyor Ki bizim gibi gençlerin gözünü açıyorlar. Yazandan allah razı olsun…….Koca reis!

  86. @LL@H Y@R V€ Y@RDIMCIN OLSUN…
    SMR

  87. REİS SENİN UGRUNA SENİN YOLUNA ÖLMEYECEK GENC YOK SENİN DÜŞMALRINDA İYİ BİLİYOKİ SEDAT PEKERLE UGRAŞILMAZ HE BİDE UNUTMAYIN BEYLER HER YORUMDA NEZAMAN CIKACAN DİYE YAZMAYIN REİS İSTEDİGİ ZAMAN CIKIYO SEVEN ZATEN BİLİR VE YANIN DA OLUR …..

  88. ulan çakal sedat reisin adını besmeleyle an yoksa o dilini keserim kim sedat reisin uyuşturucu sattığını görmüş sana ben bir uyuşturucu veririm bidaha kendine gelemessin çakal seni dümbük

  89. abimm allah yar ve yardımcın olsun bizde senin ve çatlı abimizin yolundan gelmeye gayret gösteriyoruz türke kefen biçenin ölümü korkunç olur saygılarımla reis

  90. reisim ölmem sağ kalırsam çıktğında seni görmek tek arzum tek isteğim rabbimden…rabbim sabır versin ALLAH yardımcın olsun reisim

  91. allah herşeyin hayırlısını versin allah kurtarsın bidahada göstermesin

  92. yorumları inceledim bazı arkadaşlar uyuşturucu satıyo sattırıyo diye bişeyler yazmış bazıları iyi bazıları kötü şeyler yazmış bu kötüleyenler gercekten tanıdıkları içinmi konuşuyolar ha ben tanımıyorum tanımak istermiyim ben kimliyinde tc yazan herkesi tanımak isterim bu vatan bu millet için din kuran yolunda koşturan herkese canım feda kimsede tanımadıgı kişiler hakkında yorum yapmasın herkes iyide bilir kötüyüde bilir seviyorsan yaparsın yorumunu sevmiyorsan hiç uramassın herkese hayırlı geceler

  93. ben bir eski emniyet mensubu olarak olanları esefle kınıyorum.allah yar ve yardımcın olsun.rabbim seni sevdiklerine bagışlasın.

  94. allah türkü korusun ve yüceltsin reis inş tahliye olursun allaha emanet ol reis

  95. yahudi itine,rus piçine domalmış götveren ,uyuşturucu ,kumar,karı kızla ,mafya ,çek senetle özdeşleşmiş hatta sayın başbakanımızı dahi tehdt etmiş teker sedat ibnesi ile hiç bir ülkücünün işi olamaz… ülkücünün asli görevide bu tür piçleri asil ve kutsal millet den soyulamakdır…

  96. Sayin REYIZ Insallah en kisa zamanda beraber aramizda olacaksin basimizi koydugumuz davada dimdik birlikte yùrùyecegiz dùn rahmetli reyis CATLI ve bugùnde sizlerin izinden yolumuza devam edecegiz insallah en kisa zamanda aramizda olur bizleri ayni ùlkùcù cati altinda toplar davamizi sonsuza dek yasatiriz. Sayin REYISIMIZ SEDAT PEKER allahùteala tùrk ulusunùn ben tùrkùm diyen her neferin ve tùm ùlkùcù camiamizin yardimcisi olsun.

  97. allah türkü korusun ve yüceltsin reis inş tahliye olursun allaha emanet ol reis

  98. abi sen beni REİSİN BABA SEDAT PEKER ABİMİN

  99. allah yardımcın olsun

  100. sen dogru söyluyorsun dayıda suçlu kım kım bizi bu hala getıyor be dayı senın gibi adamlara neden ımkan vermıolar bence sen adam gibi adamsın sedat abi

  101. biz senn ölene kadar yanıdayız reis… senn bunları konşmana hiç gerek yok… sen vatanına bayrağına aşık bi admsın…. senn yolundayız reis.. sen merak etme biz kimin adam kimin madam olduğunu çok iyi biliyoruz…. inşallah en yakın zmnda aramızda olursun…

  102. Allah yardimcin olsun. Reiss

  103. sedat abii ben tuzla şifadan piroo hamza her kim ne derse desin sen hep bizim büyügümüz olarak gönlümüz desin kazasker ve intaş lisesi bumu cok iyi biliyor abim sen bizim ölümüne abimizsin gerisi yalan cnm abim rabbim en kısa zamanda bize seni bagişlar insallah türkiyeli ve müslüman kardeşlerin hep yaninda sedat abiiiiiiii

  104. kırılır zalımın çarkı;bilinir yiğidin farkı…
    arkadalar biz zalım ı da biliyoruz yiğidi de… reis in ne denli yiğit bir kişiliğe sahip olduğunu bilen bilir. bilmeyende…
    bir söz var bizim buralarda yani osmaniye de:anlayana sivri sinek saz,anlamayama davul zurna az derler… anlayan anlar…anlamayan da keyfine baksın.

    osmaniyeden naim bekmez


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Yorum bırakın